媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 藍田既媽咪入黎傾下啦part2

仲洗講o寄, 梗係gx32靚靚靚啦,(都話市面上影相最靚就係佢啦) 你可以去睇睇, 包你一睇就會愛上它嫁.
你可以將佢同任何貴機什至百三萬像對比, 都係佢至靚靚靚......

kittybuzz 寫道:
雲兒白,
咁你呢部同nokia 7610, 邊部d 相勁d 呀?

p.s. 慘啦, 你地係度猛咁講, 攪到我都心癢癢tim...
[quote]
雲兒白 寫道:
波子媽,
就豪一次啦, 真係好靚架, 其它機$3字頭都係檬檬哋ga
咋, 依家仲有$600 回贈tim呀, 所以都唔係淨好多咋 !
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

波子媽,
咁妳不如諗下新世界既$0機價呀(M記T750), 我啱啱都換左啦!新上台或帶NO過台都得嫁. 我大仔話係等於GX12嫁

波子媽 寫道:
雲兒白:
係啦, 原本我都想出gx32o架, 但因為今次係我同大仔齊齊換機呀, 再加上今個月係大仔生日, 所以, 我咪又諗住送部手機比佢囉. 佢而家部手機開始short short 地, 因為都用左好耐 (我地部係 8310, 果時又係一齊換, 都用左 3年幾lu)
但兩個一齊換又好"金"喎 (2 x $4xxx), 所以咪諗住換部平d $2xxx - $3xxx o架囉. 要慳d 至得啦.

子爵府

我有問題呀!

會唔會我地有太多版, 所以係慢d 架? 因為click入黎好似要好耐咁o既?

p.s. 定係我部腦慢呢?
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

子爵府

畀面勳章

我成日覺得呢, 係出面街舖淨買機, 自己賣番部舊機出去, 會抵過去D 電訉公司度買姐. 係唔係呀?? 因為我以前不嬲都係咁囉. 因為D 電訉公司通常回收D 舊機 (TRADE-IN)價都唔係好高, 好似低過出面D 收買佬o既.

子爵府

人...............呢....................

子爵府

畀面勳章

kitty: 你而家用梗乜野機呀?? 如果可以唔換, 咪遲小小 先換囉, 遲d 會平d o架! 我就話大仔部機開始short short 地 & 佢生日 & 用左好耐, 所以先買姐.

子爵府

我唔夠膽出街鋪買機架, 因為我驚我地都唔係太曉d 手機, 驚比人呃左都唔知呀! :-( :-(

波子媽 寫道:
我成日覺得呢, 係出面街舖淨買機, 自己賣番部舊機出去, 會抵過去D 電訉公司度買姐. 係唔係呀?? 因為我以前不嬲都係咁囉. 因為D 電訉公司通常回收D 舊機 (TRADE-IN)價都唔係好高, 好似低過出面D 收買佬o既.

子爵府

咪用緊部t610 囉! 都用左好耐喇, 不過講真就係未壞o既!

波子媽 寫道:
kitty: 你而家用梗乜野機呀?? 如果可以唔換, 咪遲小小 先換囉, 遲d 會平d o架! 我就話大仔部機開始short short 地 & 佢生日 & 用左好耐, 所以先買姐.

子爵府

畀面勳章

各位有識之仕, 我正話出去smartone 度睇 & 問, 佢地話我部nokia 8310 回收價係 $500 喎, 咁即係抵唔抵呀, trade 唔trade 得過呀??

子爵府

仲有無rebate 呀?
波子媽 寫道:
各位有識之仕, 我正話出去smartone 度睇 & 問, 佢地話我部nokia 8310 回收價係 $500 喎, 咁即係抵唔抵呀, trade 唔trade 得過呀??

子爵府

畀面勳章

冇呀, 不過, 如果我係trade in 買nokia 6230, 而家做梗promote 多送一張 128mb卡比我 (原本跟機送 32mb), 因為部機除左可以影相同拍短片之外 , 仲可以聽mp3 同埋用mp3黎做電話鈴聲. 仲有係送 $100 city super cash coupon 呀.

我成日心諗, 手機原本就係用黎聯絡打電話 (打得出, 打得入巳ok, 其他functions 巳經係extra bonus) 真係要影相都攞部相機啦. 係冇??

男爵府

講到咁,靚等我一陣都去睇下先 :lol: [quote]
雲兒白 寫道:
仲洗講o寄, 梗係gx32靚靚靚啦,(都話市面上影相最靚就係佢啦) 你可以去睇睇, 包你一睇就會愛上它嫁.
你可以將佢同任何貴機什至百三萬像對比, 都係佢至靚靚靚......

子爵府

我都係咁諗架, mp3機 仲 handy 啦, 使鬼用個電話聽咩 (淨係charge 電都charge 到傻呀)! 不過camera phone 又係一個"吹勢"囉, 之後出o既手機全部都有 camera, 所以我會覺得最basic 要求係要有camera, blue tooth, 和弦, 彩芒, 就係咁多!

p.s. 我都cut 左個電話個on line function 喇, 因為每個月要比多幾廿蚊, 我咁"姑寒", 咪攪!
波子媽 寫道:
冇呀, 不過, 如果我係trade in 買nokia 6230, 而家做梗promote 多送一張 128mb卡比我 (原本跟機送 32mb), 因為部機除左可以影相同拍短片之外 , 仲可以聽mp3 同埋用mp3黎做電話鈴聲. 仲有係送 $100 city super cash coupon 呀.

我成日心諗, 手機原本就係用黎聯絡打電話 (打得出, 打得入巳ok, 其他functions 巳經係extra bonus) 真係要影相都攞部相機啦. 係冇??

男爵府

波子媽,我都係咁話

男爵府

各位靚太,搬左新屋part3 la,快d過去la :lol: :lol:

男爵府

好媽媽勳章

我個fd啱啱打黎同我講, 卓悅d學習褲番左貨啦, 呢次係大碼呀!14-20kg呀!中环有貨啦!妳地快d去睇下啦, btw, 如果邊個方便的話, 幫我買埋呀!thks呀!

男爵府

irenenghm
搬左屋la,part3 呀,過去la

男爵府

好媽媽勳章

thks呀, wing媽

首頁

尾頁

跳至