自由報料

跳至

首頁
45678...40

尾頁

男爵府

Re: 我想買nds, 請問邊到平?幾多錢?

侯爵府

boey,
唔該哂你呀.... 不過我驚6日會唔記得pm..比你.....所以我...都係e+提早pm...資料比你先...

大宅

我都想買, 但我想講出面鋪頭買的NDS, 有D是舊機番新的, 當新機價賣, 所以一定要CHECK下個盒是否原裝無開過的, 如果盒是開過的, 好大可能是有問題. 但如果出來交收先開盒, 咁點樣可以幫我地入GAME 呢?

[quote]
boey 寫道:

侯爵府

HoTing,
"但如果出來交收先開盒, 咁點樣可以幫我地入GAME 呢?".......係WOR....???????????????
你好心水清呀.....

大宅

R4同1GB卡唔係响個盒入面架喎,我唸係佢會預先幫你整D GAME 落1GB卡度,你CHECK左機冇問題佢再比R4同1GB卡你囉~~~
因為我上一部响黃金買果陣係咁架~

QUINCY121HK 寫道:
HoTing,
"但如果出來交收先開盒, 咁點樣可以幫我地入GAME 呢?".......係WOR....???????????????
你好心水清呀.....

男爵府

嗯...其實我相信佢係新機

大宅

咦~ 係喎! 咁到時大家就要小心CHECK下個盒有無開過就OK. THX

CeciLeung 寫道:
R4同1GB卡唔係响個盒入面架喎,我唸係佢會預先幫你整D GAME 落1GB卡度,你CHECK左機冇問題佢再比R4同1GB卡你囉~~~
因為我上一部响黃金買果陣係咁架~

[quote]
QUINCY121HK 寫道:
HoTing,
你好心水清呀.....
[/quote]

男爵府

我想知R4 0既介面係中文/英文??

大宅

整個List訂購好嗎, 寫清楚數量, 顏色同交數地點.
白色 和 粉紅色 $1150 一set
黑色 和 藍色 $1250 一set
全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛
5部以上每部平20元,地鐵or火車沿線交收,其他地方都得,but屯門元朗就唔到
會代入game,1G咭可以入20幾隻game,如果有特別要求既game係交收前同佢講明,佢都會教大家點入game.
保養方面:佢話7日內有壞 & 死點包換(不包括人為損壞),7日後可代拿回去代理保養要比錢(錢係比代理商)

1) oiyau2005-------白色 x 1(葵芳)
2) danielmama------白色 x 1(九龍灣)
3) no.four------------白色 x 1(九龍灣)
4.)QUINCY121HK----黑色 X 1(銅鑼灣)
5.)CECILEUNG------白色 X 1 (天水圍)(我會出去九龍拎,如果其他MAMI想訂我可以拎埋)
6.) boey-------------未知咩色x 1 (我住屯門,我想約係荃灣交收)
7.) 法子-----------未知咩色x1 (荃灣交收)
8.) 20070101-------粉紅色X 1 (葵芳)
9.) yeunglc-------藍色,粉紅色各一 x2 (香港區)
10.)yuyumother ------- 粉紅色 X1 (大埔)
11.) cherryma --------粉紅色 x 1 (九龍灣)
12.) xl ---------白色 X 1,黑色 X 1,藍色 x 1(total:3)
(銅鑼灣)

大宅

boey > 我係遊戲機白痴lai ga 麻煩你幫我問o下佢可唔可以幫我入埋games,
最好有10零20隻,&最最緊要有cooking mama ,mario賽車 ,sonic & gundam,thanks !!!!!
如果要$$$,大約幾$$$,of course最好唔駛la!!!!! [size=medium]c9特技又lai la
其實我o地而家買成20部,係咪可以送d games俾我o地呢

侯爵府

CeciLeung,
唔雞哂....

複式洋房

5部以上每部平20元,地鐵or火車沿線交收,其他地方都得,but屯門元朗就唔到
會代入game,1G咭可以入20幾隻game,如果有特別要求既game係交收前同佢講明,佢都會教大家點入game.
保養方面:佢話7日內有壞 & 死點包換(不包括人為損壞),7日後可代拿回去代理保養要比錢(錢係比代理商)

2) danielmama------白色 x 1(九龍灣)
3) no.four------------白色 x 1(九龍灣)
5.)CECILEUNG------白色 X 1 (天水圍)(我會出去九龍拎,如果其他MAMI想訂我可以拎埋)
6.) boey-------------未知咩色x 1 (我住屯門,我想約係荃灣交收)
7.) 法子-----------未知咩色x1 (荃灣交收)
8.) 20070101-------粉紅色X 1 (葵芳)
9.) yeunglc-------藍色,粉紅色各一 x2 (香港區)
10.)yuyumother ------- 粉紅色 X1 (大埔)
11.) cherryma --------粉紅色 x 1 (九龍灣)
12.) xl ---------白色 X 1,黑色 X 1,藍色 x 1(total:3)
(銅鑼灣)
13.)sylviawu-----------未知咩色x1 (葵芳/香港區)

大宅

(銅鑼灣)
13.)sylviawu-----------未知咩色x1 (葵芳/香港區)
14.) Hoting ------------ 粉紅色 x 1 (葵芳)

男爵府

亞4,
其實佢都可以免費代入game,但佢怕唔係個個都要個d 遊戲所以提出話入一隻game去試機,如果真係想佢代入10-20隻game都無問題的.

各位靚太:
如果你

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

http://www8.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=3601998&extra=page%3D1&page=10

在這裡 P.10 開始睇落去,有教你點分翻新機的,大家睇完去買都買得放心 d

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

boey,

我想問下我唔需要佢幫我入game, 但張1G卡我想要原裝未開過的, 可以嗎? 佢又可唔可以帶張有game嘅卡借我試機?
因為我有朋友會幫我入我想要嘅game, 唔好意思, 咁多問題

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

cherryma 寫道:
boey,

我想問下我唔需要佢幫我入game, 但張1G卡我想要原裝未開過的, 可以嗎? 佢又可唔可以帶張有game嘅卡借我試機?
因為我有朋友會幫我入我想要嘅game, 唔好意思, 咁多問題

boey,
我代你答la , 係可以的。
因為我都係咁做

男爵府

3Q你 maymay~

cherryma,
咁我幫你寫底"不要開咭"

男爵府

(銅鑼灣)
14.) Hoting ------------ 粉紅色 x 1 (葵芳)
15.) PICA------- 黑色 X 1 (銅鑼灣)

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

boey 寫道:
3Q你 maymay~

cherryma,
咁我幫你寫底"不要開咭"

但係佢會唔會借張卡我試機呀?

首頁
45678...40

尾頁

跳至