親子旅遊

跳至

首頁
45678...14

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 15-01-14

原帖由 bbdodo71 於 15-01-14 發表
我1月10號去架!
可能我去果幾日係日本新年!

大宅

引用:回覆 bbdodo71 的帖子用後請分享好唔好用.

原帖由 jeanie01234 於 15-01-14 發表
回覆 bbdodo71 的帖子

用後請分享好唔好用.有frd用過但爆微絲血管. 驚
Yaman 嗰部機?甘驚,等我今個weekend 試下再報告先!

大宅

回覆:bbdodo71 的帖子

完全冇谂過會買奶粉的,實在太平了,買了4罐。買完之後先驚福射,不過c6話既然都買了,5好諗甘多呀,所以都冲了俾BB飲,希望冇事啦!

heiwai    發表於 15-5-16 01:34

子爵府

想問京都係影和服相之外仲有咩地方去? 我聖誕去咗大阪/白濱, 想暑假再去.

子爵府

我聖誕去時反而幫襯o左夢館, 只係預約, 無須prepay, 應該每間租和服都要預約.但當天著完和服就下雨. 同埋好涷, 阿女又將羽絨放埋響萬館無o羅, 只靠暖包, 佢發晒忟, 結果不到4點就還衫. 但夢館都抵. 只要整佢基本都5駛4000yen, 同埋我豬o左租o左羽織, 只係多塊布only!

要睇天氣去租衫好d. 有太陽無咁涷.

夢館: http://www.yumeyakata.com/taiwan/
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

引用:我聖誕去時反而幫襯o左夢館, 只係預約, 無

原帖由 Jennie 於 15-01-15 發表

我聖誕去時反而幫襯o左夢館, 只係預約, 無須prepay, 應該每間 ...
可能小朋友比較怕多些!我去嗰日都有落雨,好在5係好大。街旁邊見到有d雪溶緊,不過我可能打了底,所以都覺得oK!

等我下次去又試下夢館先\'

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我聖誕去時反而幫襯o左夢館, 只係預約, 無

原帖由 Jennie 於 15-01-15 發表

我聖誕去時反而幫襯o左夢館, 只係預約, 無須prepay, 應該每間 ...
岡本有外套,有毛毛頸巾供應,冇要另外加錢!

大宅

畀面勳章

回覆 bbdodo71 的帖子

唔係果部機. 唔記得咩牌子. 可能太用力掛.

子爵府

引用:Quote:原帖由 Jennie 於 15-01-15 發表本帖

原帖由 maggielau0705 於 15-01-15 發表
夢館只得披肩免費借,但佢5會要求你租乜,買乜。自己心郁買咗頭花,結果5夠1陣迫地鐵5見咗,700yen 好肉赤。

如果預知下雨,個人覺得最好改期,影5到戶外相都幾失望呀!不過不用港幣4佰玩1日都抵。

另外,我本身預約11點,人已經5多,揀完整埋頭都無晒人。可能年青人會預約早d 。

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

子爵府

回覆:Jennie 的帖子

最好自己外套跟身。我覺得影相至除都ok囉。最緊要保暖。

同埋見d 人都只穿保暖底衫同褲,5會打厚底,因為腰會扎得5靚。但千其5好縮肚比佢扎,5係真係食5到野。

大宅

引用:Quote:原帖由 Jennie 於 15-01-15 發表本帖

原帖由 maggielau0705 於 15-01-15 發表
我有揀外套,但係5見有毛毛頸巾,可能俾人借晒!

大宅

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 15-01-15

原帖由 Jennie 於 15-01-16 發表
夢館只得披肩免費借,但佢5會要求你租乜,買乜。自己心郁買咗頭花,結果5夠1陣迫地鐵5見咗,700yen 好肉赤 ...
係呀,幾佰蚊又真係好抵玩!心郁郁想再影,可惜我c6唔著啦……

同意,真係要早d去,因我上次book 咗10:30, 好多頭式都俾人揀咗!

大宅

回覆:大板,京都和服篇 (有相)

請問著和服時,係咪著自己鞋?

大宅

部yaman 射頻機都幾貴,咁買呢部定hitachi 嗰部好呢?重有部脫毛機,一個頭可以用幾耐?我係咪要買多幾個頭返香港?

大宅

bbdodo71~ 你hitachi 同yaman兩部都買,佢地的用途不是一樣的嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:請問著和服時,係咪著自己鞋

原帖由 vitokwan 於 15-01-16 發表
有襪,有木屐

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 15-01-15

原帖由 bbdodo71 於 15-01-16 發表
我有揀外套,但係5見有毛毛頸巾,可能俾人借晒!
我地book 9:30...有一大箱選擇!

大宅

引用:部yaman 射頻機都幾貴,咁買呢部定hitachi

原帖由 FOC 於 15-01-17 發表
部yaman 射頻機都幾貴,咁買呢部定hitachi 嗰部好呢?重有部脫毛機,一個頭可以用幾耐?我係咪要買多幾個頭 ...
Hitachi 是幫人買架! yaman 是自己的,其實yaman 只係貴hitaci hot n cold 個部幾仟yen, 但多咗提升同緊緻function, 所以值得的!

Panasonic 脱毛機已用了一次,覺得好好玩,D光好以好勁,我仲帶住sunglasses 做,好好笑,希望work 啦!如一星期用2次,個頭可用一年,之後再換!

大宅

引用:請問著和服時,係咪著自己鞋

原帖由 vitokwan 於 15-01-16 發表
佢會送埋對sock 俾你,可拿走的!

大宅

引用:Quote:原帖由 bbdodo71 於 15-01-16 發表我

原帖由 maggielau0705 於 15-01-17 發表
我地book 9:30...有一大箱選擇!
就係遲了1個鐘的分別……

首頁
45678...14

尾頁

跳至