自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

水晶宮

原文章由 AA媽媽 於 08-7-19 23:15 發表
近年港姐賽果既總結就係. .

年年噓~ 但年年都覺得...原來上屆靚過今屆。

哈哈哈.
有一年時間比我地睇個冠軍, 佢唔靚但係睇得耐都變順眼O左.

水晶宮

原文章由 oilamyoyo 於 08-7-20 01:50 發表
我一開始就估3號令睇廣告時覺得ok正)/6號睇亮相覺得佢好大體講野好有內涵,個樣最順眼/而11號..初初都覺佢好大6,但係佢整體都ok..
之後睇現場又覺得7號表現真係好好,好似好有機會咁...
點知自己冇睇錯...全部都估中哂 ...

我到最後5強先至睇

3號 -- 講野唔係話大方得體, 不過比人感覺夠真, 笑得甜 & 自然 (仲使5官唔係靚), 我估佢會係季軍 or 亞軍, 因為個樣冇冠軍相.
4號 -- 個樣有d假假地, 尤其係個鼻, 唔覺得佢靚.
6號 -- 講野最得體, 個樣最有冠軍相, 但估唔到會在3號之下得亞軍.
7號 -- 擒晚佢個樣好平庸, 唔覺得佢smart, 所以我覺得佢應該3甲不入
11號 -- 樣子 '人工化', 又矮, 而且唔識講野, 唔明點解佢係最上鏡小姐..... 講真, 3號笑起黎, 個樣好過11號. 你地睇tvb.com 果3甲得獎的相, 你會覺得3號個樣好過11號.

大宅

我覺得五強其實最靚係11號, 不過輸在太細粒, 無諗過4號三甲都唔入, 佢個樣都ok, 不過可能太多新聞喇

禁止訪問

男爵府

估唔中

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原文章由 summichalle 於 08-7-20 07:50 發表
有$人的playmate.

原來如此 ! mouth: mouth: mouth:
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

侯爵府

好媽媽勳章

得個高 有用咩 就算去選 乜姐乜姐 都5係only 睇高度者
原文章由 LILY媽咪 於 08-7-19 23:05 發表
冠軍估唔中, 亞軍季軍中了,
不過冠軍有咩優點, 成個靘妹咁.

男爵府

口號是"美貌與智慧並重".全睇唔到美貌係邊,家選港姐,似選家底多d,袛要你老逗有米,話知你豬扒都可以變"刁蟬".

民房

我唔見得佢靚, 成個靚妹咁, 都唔知點解佢會攞冠軍, 一啲都唔大方得體, 我覺得佢好似玩玩下咁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

今年好多佳麗都係瘦到得棚骨得個頭, 好肉酸.

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

太高, 全無冠軍相.....

翡翠宮

今年質素平均好過以前,因為今年除左10號史小姐比較驚嚇之外,其他都中規中矩,每位佳麗個樣都唔係太差~~~

but我最鍾意係2號,我個人覺得佢好靚,但佢最後連8強都唔入,我就係8強當中選左7號,覺得佢雖然唔係一鳴驚人個種靚,但個樣好順眼,而且,佢表現好平均又夠淡定,點知.........

其實,我由頭到尾都唔覺得4號靚,佢只可以話幾cute,但完全唔可以用個"靚"字黎形容~~~

11號都ok,個樣ok靚,但唔係好靚個種,而且,笑容好梗,笑得唔夠自然~~~

3號得個"高"字,唔太靚表現又唔夠大體,唉........

大宅

佢說話對咩人係唔係都係得個串字,無眼睇。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

原文章由 AA媽媽 於 08-7-19 23:15 發表
近年港姐賽果既總結就係. .

年年噓~ 但年年都覺得...原來上屆靚過今屆。

同意 , 年年都有D醜聞....mouth: mouth: mouth:

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

都冇冠軍相
好多fd 估 no.6 號
no.4 就勁唔like 佢

珊瑚宮

好媽媽勳章

佢有 d 似鴕鳥.........

男爵府

又高又醜又無身材, 學歷又一般, 一無可取; 真係一年不如一年

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

三甲中曬,不過第一同第二名掉轉

首頁
45678...9

尾頁

跳至