自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 mangtau 於 09-1-15 01:48 發表
整咩野食, 大家交流下 ~

唔少得雞亦啦, 仲買左多春魚, 呢d簡單嘛~
聽日會買埋一字排, 仲有腰果試, 一於用盡部機,
不如妳入來呢個topic啦>>http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1931013&extra=page%3D1

呢度好多光波高手, 我都係咁copy緊佢地d料, 慢慢試整.....

大宅

Jojomama

pls pm me also, thanks

原帖由 Jojomama 於 09-1-1 23:35 發表
成日都想買番部,不過實在太貴,今日行街經過工X會,多口問下,現金價只係$950咋,事出突然,都要再三考慮,再行經電器舖,又走入去問吓.......竟然只係$800,唔再諗勒,平左三分一,不過無現貨,落左定,過兩日就有得用勒,好期待 ...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

請問係未網頁個幾個電話?點解去問佢又話無,打電話又有得訂架?吾明,都吾知打吾打電話問?

原帖由 mangtau 於 09-1-14 23:32 發表
我今日都訂左, 但係貨到付款 !!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

有無人比較過德國寶/億世通/淘寶德朗/YAHOO 幾隻光波爐?

淘寶德朗就話同德國寶同一牌子,但連埋運費運下來都要400-500元,仲要無保養,

億世通就399,但香港有保養,

德國寶就最貴.香港一定有保養,功能有自動清洗,應係最全面的,

YAHOO拍賣那隻都係大陸機,唔知牌子,但價錢來講最平,都係無保養

你地買左/將會買邊隻呢?

其實功能方面唔知有咩分別呢?

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

大陸 12L 跟香港的面板有些不同

早兩日係德國寶網頁登記取DVD, 有廿幾款食譜, 睇完之後心郁郁, 決定扑鎚買

琴日放工去國美問價, 要$1,060 送埋廚寶, 但冇其他贈品, 連 MacDull 都唔肯送, 睇完你地報料, 我決定跟工聯會訂貨
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

最初我係跟網頁打去問, 之後佢比另一電話號碼, 跟住打左去又比另一個號碼, 我pm個電話比你 ~

原帖由 ydoris 於 09-1-15 09:41 發表
請問係未網頁個幾個電話?點解去問佢又話無,打電話又有得訂架?吾明,都吾知打吾打電話問?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

THANKS!!!

原帖由 mangtau 於 09-1-15 12:34 發表
最初我係跟網頁打去問, 之後佢比另一電話號碼, 跟住打左去又比另一個號碼, 我pm個電話比你 ~

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Confirm order

電話落單好方便, 星期六送貨, 貨到付款$950

好期待個爐, 聽日醃定雞翼先, 預傋開爐禮
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

男爵府

原帖由 Charitymami 於 09-1-15 12:51 發表

妳都中左毒, hee...hee...

我部機下午送來啦, 好緊張~

大宅

畀面勳章

我都想要d資料,唔該pm 俾我

thanks

禁止訪問

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 lmchan2008 於 09-1-15 23:23 發表
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1117636119?r=1028586768

bk妈咪要只需330元

唔係講緊呢啲光波爐, 妳會錯意啦

男爵府

畀面勳章

請PM埋比我呀,我都想整返嫁,唔該哂

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Would you tell me the phone number, thank you.

原帖由 Charitymami 於 09-1-15 12:51 發表

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想買ar, 可唔可以pm 個phone no. 比我丫, thanks~~~

大宅

Jojomama,

pls pm me also, thanks~

男爵府

Jojomama
Pls pm, thx.

大宅

請PM埋比我 thx

複式洋房

終於搵到尼個post啦!我就係親眼見到我auntie自己整燒肉,脆卜卜香噴噴,冇煙冇油,:loveliness: 好想買,不過搵唔到推廣價counter,可以pm過訂價電話俾我嗎?買多幾個有冇再平D?$950包咩呢?
[img align=right]http://www.imagestation.com/mypictures/inbox/?is_owner=1[/img]

男爵府

I want to know the order no, would you pm me? thank you

首頁

尾頁

跳至