時政擂台

跳至

首頁
45678...10

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 19-11-16 10:17
針姐,好心你啦!
簡單問題,你扮唔明?!
扮傻扮到貼哂地先安樂

你講呢d無用,我只係想知事實。

請問森美幾時叫人衝過?

我冇興趣聽你地一班小蜜蜂不斷係到嗡~嗡~嗡~

己經嗡左6頁,我會繼續耐心等答案,希望有人比到「實際資料」我佢幾時講過。

珊瑚宮

stagea 發表於 19-11-16 10:21
係既,佢次次都係咁,面皮成尺厚

最早係問我, 想撩交鬧
越想越唔會理, 好明顯悶到發慌啦, 等佢發臭囉

伯爵府

cbeyond 發表於 19-11-16 10:05
唔使怕得罪, 我一向直講黃c係人渣
你睇意見版就知, 10個投訴9個黃
閃縮鬼鼠係黃c特質

你講得勁中!嗰邊一堆陰濕小人喺到圍爐。

珍珠宮

cbeyond 發表於 19-11-16 07:02
最賤格的就係
叫人衝自己鬆
自己個仔就走先, 不斷鼓勵其他人個仔衝

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tester5 發表於 19-11-16 10:24
你講呢d無用,我只係想知事實。

請問森美幾時叫人衝過?

針姐,玩(含義同寓意)呢度你至叻喎!
扮傻話唔知道,你都幾得 ,無興趣你講,但你又回人 [/smile

珍珠宮

好媽媽勳章

stagea 發表於 19-11-16 10:22
等同要講,你好嗎?
先係問候你,明白

係呀,你同佢講,食咗飯未,唔算係問候㗎,

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cbeyond 發表於 19-11-16 10:25
最早係問我, 想撩交鬧
越想越唔會理, 好明顯悶到發慌啦, 等佢發臭囉
...

無興趣又引用人,逐個問,針姐幾識玩

水晶宮

回覆樓主:

以下是之前jm在bk po的新聞,佢話點解年輕人咁激進,因為當權者唔聽!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

好媽媽勳章

cyyiu 發表於 19-11-16 10:29
以下是之前jm在bk po的新聞,佢話點解年輕人咁激進,因為當權者唔聽!

無「大家衝」三個字唔算

琥珀宮

blackypurin 發表於 19-11-16 10:28
係呀,你同佢講,食咗飯未,唔算係問候㗎,

你睇下佢啲字眼,無興趣又逐個問,等下又話唔係用口講出來,唔係講野唔係說話,係寫字架嘞,佢幾識玩

大宅

WWT1234 發表於 19-11-16 07:32

你哋班時政精英收手啦,

請問呢度d jm攪左咩呀?攪左邊個?
佢地有去森美間屋裝修呀?
佢地點樣攪森美d仔女呀?去人地學校恐嚇呀?
有冇去放火燒異見黃畜呀?
有冇起曬所有異見黃畜底周街貼?
有冇私了暴徒?打到半死都唔收手?
有冇破壞香港電台到體無完膚?
有冇阻礙異見記者採訪打爛佢地部機呀?
有冇賭路,放釘放汽油彈?
有冇燒左間HKTVmall ar?
冇你就收聲啦,轉場去連登啦,連登同你岩key d

琥珀宮

以針姐理解,暗示無用,要用個口講先係架

禁止訪問

水晶宮

stagea 發表於 19-11-16 10:32
以針姐理解,暗示無用,要用個口講先係架

所以,我嗰段報道我po落呢個po度咋,唔想回佢!嘥氣

琥珀宮

cyyiu 發表於 19-11-16 10:33
所以,我嗰段報道我po落呢個po度咋,唔想回佢!嘥氣

佢扮傻咁叻

水晶宮

即係父母唔聽仔女話,都可以兜巴星過去,其實仔女係唔想咁,只不過係父母迫到佢咁,加埋左右d三姑六婆支持,更覺打佢都係天經地義!對得住天地良心!打完再唔聽,要行動升級,打到個父母聽為止!……一定係咁,除非唔係

水晶宮

stagea 發表於 19-11-16 10:44
佢扮傻咁叻

禁止訪問

首頁
45678...10

尾頁

跳至