婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

yky0714 發表於 21-12-27 09:35
其實都睇你個醫生,你怕痛就用藥開頸,不過我係叫醫生開定止痛藥先。

佢話因為我係開刀生,所以一定要食藥,又驚又擔心

複式洋房

回覆 而方 的帖子

痛唔痛都要睇醫生手勢好唔好,我自己就搵女醫生,細心同溫柔D,幾錢就唔記lu,

民房

回覆 kaka0202 的帖子

請問幾錢?

複式洋房

我岩岩做完宮腔鏡檢查同埋刮宮,等緊化驗報告,原因係內膜增厚,之前盲抽驗到係非典型增生(癌前病變),
想知道之前有幾位姊妹都切左子宮,之後狀況現在點樣,現在自己都好驚,想知道多d資訊同大家經驗。謝謝

複式洋房

回覆 mcdullyiu 的帖子

請問切除子宮後會唔會有d咩要適應呢?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

佛羅倫斯 發表於 22-4-22 15:24

請問切除子宮後會唔會有d咩要適應呢?

無咩特別要適應的。無左月經仲會好爽。就係會有機會有更年期徵狀。和容易些有骨質疏鬆。
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

複式洋房

多謝回覆,早幾日醫院打黎話提早去見醫生,唉,都無方係好事。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

佛羅倫斯 發表於 22-4-25 11:08

多謝回覆,早幾日醫院打黎話提早去見醫生,唉,都無方係好事。 ...

唔好擔心,排到入政府已經好好, 等醫生安排!祝早日康復。
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

複式洋房

多謝你回覆,睇到你地經驗分享,個心真係定d, 大既知道方向係點,之前點知內膜增生係咩黎,有時見到屋企人仲擔心過我,我安慰話網上人地切左子宮就無事㗎la, 以後唔駛煩。

首頁

尾頁

跳至