夫婦情感

跳至

首頁
45678...22

尾頁

子爵府

其實賤人擺明車馬喺度食同住!賤人根本冇地方收留佢!

律師有冇幫手教你點做?

男爵府

律師話冇辦法,唯有當佢透明。
等上庭再傾。

不過近日C6有d異樣,好似比之前關心我多咗,我聽到佢同女人講話咩唔想,唔想再講,話自己都好煩,唔好迫佢咁,之後唉聲唉氣⋯⋯

又唔知C6諗咩玩咩我唔會理佢

大宅

tobytoby 發表於 20-7-26 10:45
等上庭再傾。
你要小心c6, 不知是不是那女人,叫他和你賣屋分錢,你做決定時要小心。做每件事最好同律師商量。祝生活愉快!加油!

子爵府

對小三新鮮感冇咗,小三又煩佢,賤人又要面對仔女自家人,份工又怕被辭;喺咁情形下,梗係想留番在安樂 窩啦!

子爵府

係呀!小朋友重細, 橫掂層樓都唔使再供,就梗係留喺度住啦!

係要小心賤人攞層樓去 做二按啫!

男爵府

wingyaumama 發表於 20-7-26 13:15
係呀!小朋友重細, 橫掂層樓都唔使再供,就梗係留喺度住啦!

係要小心賤人攞層樓去 做二按啫! ...

層樓已經釘咗契,佢做唔到二按。
我律師個邊要佢盡快簽協議書,可能引致佢心煩,呢幾晚個女人應該係迫緊佢唔知咩野,佢同女人講唔想,又話唔捨得我同細路,仲發女人脾氣⋯⋯

男爵府

其實真的好多謝各位姊妹,由上星期開始,我好叻咁比之前食多左野,不論早、午、下午茶、晚餐。

昨日望住塊鏡,見到塊面已經冇咁凹仲有番啲肉,我真的好開心,希望自己活得好似以前咁似番個人,為自己仔女生活。

男爵府

tobytoby 發表於 20-7-26 17:46
我律師個邊要佢盡快簽協議書,可能引致佢心煩,呢幾晚個女人應該係迫緊佢 ...

你都依然要小心,因如果件垃圾去搵「唔合法二按」係一樣借到錢的,所以你都要mon實層樓。
你千其唔好心軟原諒件垃圾,如果佢真係好似佢同個女人所講「唔捨得你同2個細路」,點解當時東窗事發後,佢唔即刻同個女人一刀兩段,反而仲對妳變本加厲咁去傷你嘅心,佢宜家咁嘅反應係發現自己原來無得繼續「食軟飯」,又同家人反目、又有機會分唔到妳半層樓,無錢無屋住咋,所以樓主妳一定要保持清醒。

男爵府

tobytoby 發表於 20-7-26 10:45
等上庭再傾。

件垃圾發現自己將會「無錢無樓住」就更係心煩啦,樓主妳要保持清醒。

男爵府

tobytoby 發表於 20-7-26 18:01
其實真的好多謝各位姊妹,由上星期開始,我好叻咁比之前食多左野,不論早、午、下午茶、晚餐。

昨日望住塊 ...

肥返就好了,樓主加油!呢度大把JM支持妳

大宅

tobytoby 發表於 20-7-12 12:00
各位姊妹

記得我嗎?唔知點解,我心依然感到好痛~好痛~好難受~

難過日子總會過, 加油

有唔開心記得要講出嚟, 講左舒服好多, 如果想同我地講, 我地一定會聽

伯爵府

我律師個邊要佢盡快簽協議書,可能引致佢心煩,呢幾晚個女人應該係迫緊佢 ...

唔好理佢!當佢哋做戲得㗎啦!

公爵府

樓主肥返就好了.
樓主要小心, 唔知點解, 我覺得係小三出招, 唔知想迫C6對你做些什麼, 但C6又唔想, 所以煩緊.
男人煩得2樣, 一係錢, 一係女人. 所以佢應該係煩緊錢. 小心C6問你要錢呀!
小三個仔大約幾大? 會唔會小三話想送個仔出國, 叫你C6俾錢? 小三仲可以話, 個仔出左國, 佢地2個就可以一齊了. 總之你小心啦! 有事就上來, 大家都會幫你的.

子爵府

我估小三:
。逼賤人同樓主離婚;
。要賤人放棄撫養權;
。反轉要樓主比贍養費;
。要賤人逼樓主賣樓後平分錢,否則要賤人賴死唔走,等樓主篤眼篤鼻!

賤人去到呢個地步就考慮自身問題:
。小三會否真心?
。小三係咪貪佢$?
。小三嗰仔係咪可以接受佢?
。小三嗰仔係咪可以同佢相處到?
。同小三一家住開支支出更大?
。沒有樓主做後盾,自己份人工是否足夠使費?
。兩個小朋友會否不再見佢或嬲佢?

故勿論是否如以上所講, 樓主你都要企硬!呢個男人要返都無謂, 你對佢已經對得天地有餘,佢有得一次不忠,就有下次!

水晶宮

回覆樓主:

因為疫情小三個仔日日留係屋企,冇機會比對狗男女見面依淫,兩個嘈起上黎

大宅

marronc 發表於 20-7-26 19:53
你都依然要小心,因如果件垃圾去搵「唔合法二按」係一樣借到錢的,所以你都要mon實層樓。
你千其唔好心軟 ...
你要保持清醒,為你和小朋友繼續努力生活,要保持心情輕鬆,吃多些食物,你仔女見到你堅強和開心,他們都會開心。祝身體健康!心情開朗!加油!

複式洋房

抵死,係出面玩得咁開心丫啦,唔好俾佢返轉頭
好快重蹈覆轍
依家咁大件事都唔收手,即係個小三係心中份量仲重過你地啦?佢驚簽左,就無左地方住同小朋友

複式洋房

candychan987654 發表於 20-7-27 13:12
你要保持清醒,為你和小朋友繼續努力生活,要保持心情輕鬆,吃多些食物,你仔女見到你堅強和開心,他們都會 ...

加油,之前睇到好勞氣語氣重,唔好意思,但依家見到你勇敢面對,好佩服你!
雖然少留言,但一直有睇你動向!

男爵府

tobytoby 發表於 20-7-26 18:01

昨日望住塊 ...

戥你開心,無論發生乜嘢事,都要鍚自己,對自己好D,身邊愛你嘅仔女,都會開心,加油!

男爵府

各位姊妹

你哋好嗎?

呢幾日聽唔到佢同女人對話。
C6前晚好夜先返到屋企。
昨日清晨,C6突然WhatsApp 比佢問我起床未?我答佢[唔],跟著我入房問佢咩事,佢攬住我哭著説仲好愛我,唔想同我分開,唔想冇咗d細路,話大家都有錯,比個機會大家⋯⋯

我竟然好冷靜咁問佢前晚點解咁夜先返屋企?佢話跟女人講分手,不過女人唔肯,我問佢咁想點解決女人?佢話比時間佢淡忘⋯⋯

我無答佢之後離開佢間房⋯⋯而家我又開始煩同亂⋯⋯又冇方向啦,咁點算呀

首頁
45678...22

尾頁

跳至