自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

酥皮湯 發表於 23-10-22 22:14
又諗起前男友喺拍拖其實不時話我個樣老,只係順眼而已,仲話我有好多白頭髮(我讀書用腦過度我都唔想搞成咁 ...

就算同佢一齊,都吾會幸福。找個值得你愛和依靠的令一半

複式洋房

又諗起前男友喺拍拖其實不時話我個樣老,只係順眼而已,仲話我有好多白頭髮(我讀書用腦過度我都唔想搞成咁 ...
佢根本係PUA緊你 順眼已經代表緊唔係差得去邊
要自愛阿 覺得自己唔夠靚可以去睇下有咩方法執更好既自己
但首先唔係因為呢D言語傷害你既人去變美
係要為左成為更好既自己 令自己更有自信
把口生喺佢度你改變唔到 何況都前男友 分得手証明都唔岩你

anna59    發表於 23-10-23 14:31

別墅

fivebeanrice 發表於 23-10-23 12:15
咁拍左幾耐呀?
一年,但後來已經對我好差

大宅

最主要係呢個男人一早對你已無愛,有冇聽「情人眼裡出西施」,佢吾愛你,無論你生到似李嘉欣,關芝琳,張柏芝都一樣會離開你。

對自己有信心,一個人最獨特,最可長久吸引人的係性格及真正嘅真善美。

公爵府

醜,肯定無好處,但生得四正,中上。已經夠曬。識得既同學,中上外貌既,反而嫁得最好。。最靚既,不一定有運,醜樣,又真係好難搞

伯爵府

酥皮湯 發表於 23-10-23 15:43
一年,但後來已經對我好差

你應該諗……好彩只係浪費左1年時間咋,真係執返身彩!

侯爵府

datejust 發表於 23-10-22 22:16
分手啦,佢唔夠愛妳,唔好浪費時間!

分咗啦, 佢講緊前男友呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

能成為戀人其實已經係互相吸引左! 唔關靚唔靚事,以後點相處係大家經營,磨合,佢習慣蝦你? 靚,永遠都有更靚! 花心係天性,專一係選擇

侯爵府

好現實...係嘅.
但生得幾靚, 一齊得耐都係不外如是. 靚女都要開大㗎, 唔係神仙

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

好現實,其實係的。
不過有時相處耐,性格好先係最重要。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

生得靚會比人有種小心輕放,抱緊處理嘅感覺

瑪瑙宮

唔係,有啲人鍾意样成熟啊

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

唔係既,我自問生得又肥又唔靚,以前俾初戀bf話過我係佢咁多ex gf之中最唔靚嗰個,嗰陣得嗰16歲,都幾hurt我,打沉過我一段時間,所以我都明白你既。
到有新bf(依家老公),都試過俾人話「你執到啦」、亦有人同我老公講「你仲乜搵個咁老㗎?(我細過佢半年,只係老公佢生得好後生靚仔啫」;我仔細個生得好得意靚仔嗰時有人話「個仔係咪你親生㗎?都唔似你既」;總之就好多難聽說話啦,但我老公好錫我,我依家家庭美滿就足夠了你都得㗎,只係緣份未到啫,加油,早日搵到你既幸福我有朋友之前都成日俾人hurt,我鼓勵佢唔好放棄,直到40歲先至搵到佢既終身幸福,都好登佢開心。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

分手啦!咁委屈做乜
結婚後仲衰

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

酥皮湯 發表於 23-10-23 12:10
佢feel到我有意,然後佢主動出聲叫我做佢女友

唔好諗佢啦!做人要有自尊,咁委屈自己 做乜!
再將佢講既野只會越黎越難聽,做既野越黎越過份 你又忍佢? 抽身啦!呢個正衰人
你冇責任湊仔,2個人一齊 係要大家互相遷就 咁先開心

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

分左手咪好囉,大把男人,一個人都可以活得更好,跟本吾夠愛你放過自己。每個人第一眼係睇外表,之後相處睇性格,反而普通樣、性格好、成日笑人緣好多人追,靚女未必好事比人感覺難追、港女、拍散拖,緣份莫強求。

侯爵府

回覆樓主:

無品男人, 生得靚就嫌第二樣
貪靚女通常要洗錢多

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

別墅

hfl2000 發表於 23-10-23 16:43
唔係既,我自問生得又肥又唔靚,以前俾初戀bf話過我係佢咁多ex gf之中最唔靚嗰個,嗰陣得嗰16歲,都幾hurt ...
好羨慕你,你同你老公點識?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

酥皮湯 發表於 23-10-23 17:20
好羨慕你,你同你老公點識?

大家既共同朋友,一大班朋友相聚得多,漸漸單獨約出來,由朋友變戀人因為大家朋友熟咗都知我內在係一個好女仔,值得有個好男仔呀。
笑我嗰啲都係唔熟既人。熟既朋友會覺得我哋係好配好合襯,所以佢哋做紅娘撮合囉我朋友都曾經好似你咁講好羡慕我,我當時就同佢講,唔需要羡慕,你只識花時間羡慕人哋既話,幸福就只會再遠離你,幸福係要有機會製造出來,機會係要自己去爭取,所以儘可能都要放開自己,識多啲朋友,擴闊吓圈子。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊