單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

我仲回味緊d豆腐花!真係好介紹!

原帖由 (!_!) 於 09-12-26 22:57 發表

Moon_Moon,

認識到你都是一大美事呀. 認到個靚太, 我都覺得自己升左"哩" 呀.

Catfitfit, Gloria
多謝妳們的教路, 希望我可以順利過度啦.

Vane & Cinnamon
妳地都係好出色既領隊呀. 真的感激妳們的付出. Hon ...
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

環保接龍勳章

條路好好行...大部份路係可以行到bb車的,所以正合我心意....

quote]原帖由 思樂冰 於 09-12-26 23:03 發表

係呀? 最衰我個肥B懶鬼又重啦, 如果唔係我都跟埋一齊玩啦!!!! 你地去食野個到都OK嗎???
下次活動就係1月1日??? [/quote]
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

!_!

你何償唔係一個大美人呢!

外貌並不是甚麽,今日見到各位堅強既媽咪先令小妹真的衷心拜服..單親路難行仍須行..有朋陪著就快到站..各位姊妹...一齊努力吧!

原帖由 (!_!) 於 09-12-26 22:57 發表

Moon_Moon,

認識到你都是一大美事呀. 認到個靚太, 我都覺得自己升左"哩" 呀.

Catfitfit, Gloria
多謝妳們的教路, 希望我可以順利過度啦.

Vane & Cinnamon
妳地都係好出色既領隊呀. 真的感激妳們的付出. Hon ...

等待驗證會員

原帖由 (!_!) 於 09-12-26 22:28 發表
Veronica0731

好多謝你捉了我去今日的活動. 好高興認識到咁多又靚又叻的女強人. 比好多個叻妳地各位呀!!

我都要加油, 唔好再咁自閉哩.

(!_!) ...

老友記,有咩嘢,我實預妳!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

維豬豬

吓,你重要返工呀..wow..咁快點爭取時閒休息.啦..

原帖由 維豬豬 於 09-12-26 22:44 發表
嘩....你哋使唔使一返到屋企就即刻上網留言呀?
仲未攰c呀, 好勁喎!

子爵府

vane,

我老啦.記唔哂咁多了mami既名.呀..

其他今天出來玩忙mami...nice to meet you all too..

原帖由 vane 於 09-12-26 22:29 發表
moon_moon你記得晒貢多人d名,真好記性...

男爵府

原帖由 vane 於 09-12-26 22:50 發表
你都係wo..你仲要返工wo...今晚點頂??

而家我已經係公司啦, 不過今日唔會有乜野做,
又可以早點收工, 一陣上完網後就可以搵返個巢去瞓返陣啦,

男爵府

原帖由 思樂冰 於 09-12-26 23:03 發表

係呀? 最衰我個肥B懶鬼又重啦, 如果唔係我都跟埋一齊玩啦!!!! 你地去食野個到都OK嗎???
下次活動就係1月1日???

下次再去過啦, 都可以帶埋bb車去既喎,
咁多人幫手怕乜呀.

男爵府

原帖由 moon_moon 於 09-12-26 23:15 發表
維豬豬

吓,你重要返工呀..wow..咁快點爭取時閒休息.啦..

無時間係屋企休息啦, 只有返公司休息下啦,
我份工一點都唔會攰, 但只係好花時間同要捱夜,
係月頭就真係要"使出真功夫,打出木人巷"囉.

你哋睇下, 我假都無得放都要同你哋一齊去行山呀,
感唔感受到我有幾鍾意見到你哋呀.

男爵府

你地今日玩得好開心禾

子爵府

or...咁都好D..

""我假都無得放都要同你哋一齊去行山呀,
感唔感受到我有幾鍾意見到你"" --完全感受到呀..haha

原帖由 維豬豬 於 09-12-26 23:26 發表

無時間係屋企休息啦, 只有返公司休息下啦,
我份工一點都唔會攰, 但只係好花時間同要捱夜,
係月頭就真係要"使出真功夫,打出木人巷"囉.

你哋睇下, 我假都無得放都要同你哋一齊去行山呀,
感唔感受到我有幾鍾意見到你 ...

大宅

今日我個仔真係好開心,可能我極小極小同佢去到咁遠路啦,通常都係屋企尼埋,大家都睇到我咩環境啦。
真係多謝大家。。

禁止訪問

男爵府

原帖由 令令 於 09-12-26 23:29 發表
你地今日玩得好開心禾

係既, 真係好開心既...
你來埋仲開心呀.

男爵府

原帖由 moon_moon 於 09-12-26 23:34 發表
or...咁都好D..

""我假都無得放都要同你哋一齊去行山呀,
感唔感受到我有幾鍾意見到你"" --完全感受到呀..haha

希望下次好快又可以見到你哋,
唔使好似vane講到要一個月至見一次咁耐就好囉.

男爵府

原帖由 dicksonlam 於 09-12-27 00:05 發表
今日我個仔真係好開心,可能我極小極小同佢去到咁遠路啦,通常都係屋企尼埋,大家都睇到我咩環境啦。
真係多謝大家。。

咁以後就唔好成日尼埋啦, 多d出來玩下啦.
dickson同維維差唔多大, 應該好快就會玩埋一齊既啦,
今日啱啱開始熟絡咗就要分手啦.

大宅

維維大個仔一定靚仔過張榮

男爵府

原帖由 dicksonlam 於 09-12-27 00:20 發表
維維大個仔一定靚仔過張榮

多謝叔叔既讚賞,
靚唔靚仔就見人見智啦,
但希望d脾氣會有所改變就真既,
唉....我又唔可以貼身去教佢,
留俾姐姐湊最大既壞處就係咁囉,
我都好多謝咁多位媽咪&你(dickson爸)唔介意維維既臭脾氣, 大家都好就呢個小霸王.

大宅

慢慢啦,我同你都差冇幾嫁啦,係屋企就藤條送飯、出街就幾乎反,不過遲早都會自動波。

男爵府

原帖由 dicksonlam 於 09-12-27 00:37 發表
慢慢啦,我同你都差冇幾嫁啦,係屋企就藤條送飯、出街就幾乎反,不過遲早都會自動波。

見到vane既仔咁肥仔真係"恨"死我啦.
我諗我要進修到vane咁好廚藝至可以啦.

首頁

尾頁

跳至