自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

咁ex都會老架ma...
我幾個ex都3x 一係就冇哂頭髮(後生時過度漂染)
一係就中央肥胖!
原帖由 robbieyan 於 10-6-13 23:49 發表
:lol::" />

我都係! 但係我同ex係街坊情侶, 返外家時好容易撞到mouth:mouth:" />
更何況我而家變左小肥豬(13x磅)添

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 頂級美人 於 10-6-13 11:41 PM 發表
我從來都未靚過...老咗可能仲好樣d.....老唔老肥唔肥真係唔重要

最緊要少d病痛...日日開心

睇完妳個回應,再睇吓妳個網名,笑左

我自問都未靚過,所以十八廿二時著得幾中性,化妝就更加唔駛諗。而家人到中年,外貌就當然更,不過我更著重嘅就係身體健康,外表keep唔得幾多年,但健康d及長命d嘅話我就可以有更多時間做我想做嘅事,我希望可以不枉此生。
盡我一己之力,發放正能量!

琥珀宮

應左廣告果句: 只係網名黎啫!

原帖由 頂級美人 於 10-6-13 23:41 發表
我從來都未靚過...老咗可能仲好樣d.....老唔老肥唔肥真係唔重要

最緊要少d病痛...日日開心

大宅

妖~ 又有班人响度認晒後生~ 頂佢地… …唔順!

禁止訪問

洋房

以前一直唔覺老,上年阿女帶個男友返來食飯後,我才知自己status又高左,諗諗下過多幾年可能要帶孫

However, 相由心生,人總要老, 最緊要活得開心同埋健健康康!

大宅

話說前幾日去考試, 點知一去到試場見到其他考生全部個樣都好似bb咁....
我對上一次咁樣考試係a-level....時間真係過得好快...愈忙愈快...
但我唔會因為老而唔開心,因為唔同嘅人生階段會睇到唔同嘅事,一樣開心喎!

大宅

我覺得三十幾歲人最好唔好再以為自己好正。點都唔夠的後生女嚟。

而家的後生女(正個的),個個都好似angela baby 咁,請唔好同佢地爭啦。

你以經鸁哂啦,有仔有女有老公,已經好好命,千萬不要想以前。以前后生時靚過便可以了。現在打扮下唔好失禮便可以了。有好多人妒忌你,你可能唔知。

成日在中環街市見到的著"超短裙"的Anatasia,后面睇好似小甜甜,前面睇嚇餐死,個個好似老乾屍咁,想死。唔該啦,點解咁多人唔認老嘅?花咁多時間扮成咁其實都好攰。

而家有仔有女玩已經好開心啦,比心機的湊大佢地,你會仲開心gar,會好有成功感。

大宅

我都4張幾, 我唔介意自己老與否, 反而有時望清楚阿媽個樣, 原來佢已經老左好多! 可能我自從結左婚以後, 一直都focus係老公同仔女身上, 不自覺, 媽媽都70幾歲, 望著她反而有點唏噓..不過, 我成日見親佢都叫佢"靚女" 架

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

青春有青春的美態, 成熟又有成熟的吸引力. 好似趙雅 x, 鍾楚 x, 一樣都咁迷人. 不過我相信外貌係次要, 內涵最重要. 思想的成熟係中年的財富.

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 darbie 於 10-6-15 01:15 發表
妖~ 又有班人响度認晒後生~ 頂佢地… …唔順!

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 bolun410 於 10-6-15 10:36 發表

主題係講:點睇中年?你地接唔接受都樣貌不再青春嗎?
唔係問你KEEP得可唔可以呀,唔好晒唔切先得咖

我咪回應不同年齡有不同美态,最重要衣著打扮合自己身份lor,接受or吾接受都同樣要過日子la.

禁止訪問

大宅

其實我覺得大部份現代女性3、40歲甚至50幾歲都好見得人, 真係唔同年紀有唔同年紀嘅靚,青春係無敵, 但唔一定要青春先係靚, 所以我唔怕不再青春

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都怕更年期到,近呢2年皮膚開始差咗!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實我們都在做跟母親一樣的事: 勞心勞力在子女老公身上, 正常來說, 我們結果都會 70 幾, 都會 "老左好多". 不過老左好多不正正代表你媽媽對家人的愛嗎? 歲月真是最佳的證人. 好好孝順父母吧. 聽到你叫佢靚女, 佢一定好心甜, 不為外表, 為著你對佢咁有心呢.

原帖由 edelwise 於 10-6-15 09:39 發表
我都4張幾, 我唔介意自己老與否, 反而有時望清楚阿媽個樣, 原來佢已經老左好多! 可能我自從結左婚以後, 一直都focus係老公同仔女身上, 不自覺, 媽媽都70幾歲, 望著她反而有點唏噓..不過, 我成日見親佢都叫佢"靚女" ...

伯爵府

keep得點好, 都同青春少女無得揮, 以為自己幾靚幾得一拍埋d18,22度即無得比, 但人越大就知道外表唔太重要, 內里先係長久, 我公司有d同事年過40都重好重視外表, 咁真係會有人望吓佢地, 但只係望羅, 自己亦曾經係咁, 好好辛苦, 成日唔想自己老, 講真其實講到尾係連自己都接受唔到自己, 但無以前既經歷(青春過去既時間)又點會有而家既我......所以慢慢會覺得而家好好...

男爵府

2x歲前,後生靓過,又幫過好多龍友做model影相,係自己公司裏請人廣告又有份做model,今日到了中年,連照鏡都唔想,最怕望到滿面雀斑,成身肥肉

首頁

尾頁

跳至