自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

淨係睇佢地幾快手bump大個肚
就知佢地道德修養喺邊
唔係話反對婚前性行為
之但係一個月就可以搞得大, 快得好離譜啫....我係徐小姐父母, 就覺得有d失禮囉~

我只係鄧佢個BB女慘, 個老豆暴發老粗一名, 個老母就只求可以繼續貪威識食!!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 simple430 於 10-11-18 19:38 發表
佢條 c6 應該係飲咗酒會好顛個種 pk

個樣生得好凶狠, 一個狠樣:evil: :evil:
~~~~ 花生組組員 ~~~~

侯爵府

環保接龍勳章

原帖由 小manman 於 10-11-18 18:18 發表
不嬲我都唔多like佢兩條友,其實個徐小姐未嫁之前我已經唔鍾意睇佢,一睇就知佢係姣婆格,佢笑起上黎個姣樣出哂黎,係d男人先會冧佢~~~

一睇就知佢貪個男人d錢,個男人又貪佢夠姣,簡直天生一對 ...

佢哋宣佈話有咗結婚, 個男嘅仲話拍拖3個月, 覺得個女嘅好純...响佢哋宣佈前個零月, 我同D friends 响一間工廠區高檔法國菜度(半私房菜), 見到呢個女人同一個大約六十歲嘅男人响隔離枱撐枱腳, 個男人係咁捉住條女隻手狂冧佢, 個女嘅係咁含羞答答低頭姣笑, 兩個坐得勁埋, 總之係覺得個阿伯氹o靚妹咁啦(好核突), 初時冇留意係佢, 見到個女仔幾靚, 鼻高高咁, 點解同個咁大年幾嘅男人一齊, 心諗肯定為錢啦 ! 我哋仲偷偷哋議論紛紛, 後來先睇清楚佢係徐小姐!
到佢哋宣佈個陣, 我同個friend咪話個B都唔知係咪佢老公嘅?! 拍拖3個月途中都同緊其他男人一齊...係個傻佬先至話佢純咋!

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

大宅

原帖由 sandy1425 於 10-11-18 19:37 發表
死啦佢個胸得返31吋,佢老公遲早飛佢。因佢老公滿腦子都係咪

哈!笑咗!

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

徐淑敏呻老公冇送鑽石
徐淑敏(Suki)老公黃浩與友人合資的壽司店「銀座鮨久」於昨日開張,身穿紅色短裙騷「弗爆」身材的Suki透露其「月事」未到,向黃浩求證時,他就說:「真係未知呀!(三年抱兩?)我想o架!如果有個六月出世嘅兔仔就更好,有成就呀!」不諱言「恨仔」的黃浩亦不忘讚女兒腳頭好。Suki大呻老公今年冇送鑽石,黃浩說:「咪送咗手袋囉!」面對Suki「咄咄逼人」及在場人士起哄下,黃浩亦只好乖乖就範。

佢D對話...

侯爵府

環保接龍勳章

回復 104# ada_790712 的帖子

佢响男人面前個樣真係好純架!

大宅

原帖由 LengLeng 於 10-11-18 13:57 發表
更笑指囡囡才是咪神,他說:「我個女係咪神,佢好大咪,好大隻!」

佢個腦剩係得呢樣嘢架咋, 正常人講自己個女點會講呢樣呀, 一個咁層次嘅人做d咁嘢, 都好合情理遮

我覺得老豆講d咁既野好變態!!!!
邊有老豆話自 ...

佢真係咁講呀?
唔係呀嘛?
真係好低層次。
為左食店暴光,不惜一切。

侯爵府

環保接龍勳章

回復 106# YanYan2001 的帖子

佢唔驚咁講會影響夫妻感情咩! :;pppp:

大宅

原帖由 ngannatalie 於 10-11-18 20:39 發表
佢响男人面前個樣真係好純架!

喺個個男人面前個樣真係好純,欲拒還迎,仲一擊即中添!

大宅

好媽媽勳章

兩公婆都不知所謂
up得出就up ~
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

禁止訪問

大宅

好心佢阿徐 唔好將自己的月經未來都告知娛記, 好核突!!博見報咪! 唔知醜 !!!!

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我本來都幾鐘意suki, 不過而家要扣分!!

大宅

原帖由 verababy 於 10-11-18 22:02 發表
好心佢阿徐 唔好將自己的月經未來都告知娛記, 好核突!!博見報咪! 唔知醜 !!!!

係啦。月經都攞嚟講,下次嚟返唔通又同記者講我月經嚟咗一日半咩。下次遲咗一日又同記者講可能有咗。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

佢 2 個同 "扣肉" 2 公婆有得 fight , 都係開食店/鍾意出風頭 /衰咸濕 /空心老倌

大宅

好媽媽勳章

月經遲左就當有左,
未confirm有bb,就feel到呢次係仔!!!

大佬呀! 係咪咁恨有仔呀??!!
仲話越生得多就越好, 真係登佢d女女可憐!!

公爵府

我覺得佢哋好襯喎

男既白痴,女既無腦

伯爵府

不知所謂!!!!!!!!!!:;pppp:

複式洋房

畀面勳章 環保接龍勳章

大分同意大家講既事
根本都係為錢.唔洗做就有錢0個隻
個男人有錢lum到仲唔攪掂佢

生仔機械..

首頁