夫婦情感

跳至

首頁
45678...10

尾頁

洋房

Re: 天蠍座媽媽...

yammyma:

My husband is 天秤座, 天蠍+天秤 = War (always argue)

yammyma 寫道:
等我update下先,我同老公都係天蠍座架,同月只差六日,仲係佢生日先,所以佢實記得我生日,無得側側膊唔慶祝架.

10/28 -superlover_mak,babyhowie,
10/31 -小妮子,vickym,ivy_lau,m9394pp
11/5 - vinccilau
11/6 -kk1706
11/7 - CHKWAN, Little_Sandy, 心心媽媽
11/8 - ABCD媽咪
11/9 - mickeywinnie3, wig
11/10 - Pui_Pui , mycathy
11/12 - shan999,oknsca, mikitten
11/13 - christywai
11/14 -tammyhw
11/15 - 聰明豆
11/17 - kfwong, uran
11/19 - 羊羊
11/20 - yammyma
11/21-小詹
11/22- loloma, winbee,bitty
11/22 - peovicmar
Peony Wu

男爵府

update~

10/28 -superlover_mak,babyhowie,
10/31 -小妮子,vickym,ivy_lau,m9394pp
11/7 - CHKWAN, Little_Sandy, 心心媽媽
11/12 - shan999,oknsca, mikitten
11/15 - 聰明豆
11/19 - 羊羊
11/21-小詹
11/22- loloma, winbee,bitty, peovicmar

大宅

唔知天蠍座係唔係咁呢?

superlover_mak 寫道:
[quote]
kfwong 寫道:
[quote]
Uran 寫道:
To All,

我都覺得我自己好情緒化ga~一時開心一時會好唔開心~

我都係ga~有時睇電視我見到人地喊, 我又會跟住喊ga~
同意,我都好情緒化,有時仲好感性,
人地認為的小事,自己都會好感動及哭。
[/quote][/quote]

洋房

Uran :

Me too, very easy to cry, watch tv........... i am very Scorpion!

Peony Wu

大宅

peovicmar ,

雖然同老公同一星座,但性格有好大分別,只有一樣相同係我地都係好易心軟既人,同埋如果幫唔到人個心會唔安落.唔知呢d係唔係天蠍座既特性呢 ?

yammyma
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

洋房

yammyma:

I agree, i am also very "心軟" but I am also very "大脾氣" my husband sometimes can stand, sometime cannot ar, you know when i am pregnant more"大脾氣" lucky he can understand me!
Peony Wu

洋房

yammyma:

天蠍座既人佔有慾都好强架!
Peony Wu

大宅

peovicmar,

大脾氣我老公就係,我無乜脾氣架.

yammyma
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

子爵府

我係好心軟架, 所以我要控制自己唔好去d 好鐘意sale野既地方, 好似美容院咁, 如果發現成日sale野, 即使未做晒我都可以give up, 唔再去, 因為唔識拒絕人。(不過可能開始大個, 都好左好多)

我又係佔有慾好強, 自尊心又好強。
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

洋房

mycathy & yammyma:

Me too! if the sale ladies talk to me more than i will buy the package, so i don't like to do facial.

mycathy 寫道:
我係好心軟架, 所以我要控制自己唔好去d 好鐘意sale野既地方, 好似美容院咁, 如果發現成日sale野, 即使未做晒我都可以give up, 唔再去, 因為唔識拒絕人。(不過可能開始大個, 都好左好多)

我又係佔有慾好強, 自尊心又好強。
Peony Wu

洋房

mycathy:

自尊心又好強我重好硬頸添! I believe this is how scorpion sooooo attractive to the men! Agree??
Peony Wu

大宅

我都係呀!俾人sale親野都中架.

大宅

我都係天蠍座媽媽黎架~
歡迎我嗎?

update~

11/5 - vinccilau,欣欣軒軒媽
11/15 - 聰明豆
11/19 - 羊羊
11/21-小詹
11/22- loloma, winbee,bitty, peovicmar

大宅

mycathy,

我唔出聲就會俾佢話我冇心同佢講野~
出聲又會鬧大交~
有時真係好難做~
我now唔同佢計lu~就當佢主外我主內囉~
如果唔係, 未結婚就變成咁~結左婚咪仲死.........

男爵府

乜眼淺係天蠍座特性咩? 我係勁眼淺喎, 對眼stand by好隨時有淚湧出黎架。

大宅

peovicmar 寫道:
yammyma:

My husband is 天秤座, 天蠍+天秤 = War (always argue)

我男朋友都係天秤ga~
我地都成日鬧交~

伯爵府

loloma 寫道:
我同你同月同日喎 [quote]
winbee 寫道:
我都是天蠍座媽媽.22nov
[/quote]

我都係11月22 ar~
唔知我會唔會遲加入黎ar?
我都覺得天蠍座,係好情緒化~
因為自己已經係咁,

伯爵府

羊羊 寫道:
10/31 -小妮子,vickym,ivy_lau
11/10 - Pui_Pui
11/15 - 聰明豆
11/19 - 羊羊
11/21-小詹
11/22- loloma, winbee

hello,係度撞到你ar~
原來你都係天蠍座~

禁止訪問

子爵府

堯堯豬媽,
哈, 有緣喎, 我地同年同月出世喎, 前後差三日。

硬頸所以吸引男仔, 可能係架, 有d 野蠻女友feel ma, 哈哈哈。

仲有, 妳地有無俾人話過: 俾人覺得係比較高豆既女仔, 唔夠膽追呀, 有種不可侵犯既感覺。我覺得天蠍座有d咁既感覺。
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

首頁
45678...10

尾頁

跳至