跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

kwan0520 寫道:
9月自行 - 自己去報私學(BACK UP)
12月計分 - 可選一間心儀學校
7月 - 統一派位 (政府)

thanks!! 我開始分得開啦!!

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

聰明豆 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
我老公對我好有信心, 佢只會唔高興佢老婆比人屈

招................. :tongue: :tongue: 又講d令人作嘔既事?? 吾該吾好再講喇! 我今晚仲要食buffet架!! [/quote]
我講事實啫 你今晚又食buffet呀 你仲有時間咩 唔洗睇鋪呀

伯爵府

cherly 寫道:
我左手手指甲長咗 dd,修修都得嘅!

[quote]
咁你想無左隻手定無左隻腳呀
[/quote]
你隻腳指甲都唔短喎 洗唔洗幫手

侯爵府

你都傻既, 佢肯要我我就發囉 佢咁有效$$

妳個貪錢既女人丫???

唓!!! 妳講心架嘛!! 邊樹會hou蘇生丫!!!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
你都傻既, 佢肯要我我就發囉 佢咁有$$

妳個貪錢既女人丫???

唓!!! 妳講心架嘛!! 邊樹會hou蘇生丫!!! [/quote]
係我認我貪錢 你唔貪咩

大宅

有乜 buffet 好介紹?

聰明豆 寫道:
招................. :tongue: :tongue: 又講d令人作嘔既事?? 吾該吾好再講喇! 我今晚仲要食buffet架!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

伯爵府

cherly 寫道:

[quote]
聰明豆 寫道:
招................. :tongue: :tongue: 又講d令人作嘔既事?? 吾該吾好再講喇! 我今晚仲要食buffet架!!
[/quote]
cherly你宜家係打家用手寫板架

侯爵府

嘜你有"自瘡"架

係呀!! 怕咩認啫!! 我都無秘密既!! 我入院檢查都比煒良ma篤爆左啦!! 有咩吾講得呀???

喂!! 廢話少講, 係咪幫我斬左佢啫??? 好多粒架喎!!

大宅

同事阿嫂連自己都數唔到,何況個女呀,interview衰
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
嘜你有"自瘡"架

係呀!! 怕咩認啫!! 我都無秘密既!! 我入院檢查都比煒良ma篤爆左啦!! 有咩吾講得呀???

喂!! 廢話少講, 係咪幫我斬左佢啫??? 好多粒架喎!! [/quote]
好多 咁你每日大大咪好痛囉

侯爵府

我講事實啫 你今晚又食buffet呀 你仲有時間咩 唔洗睇鋪呀

我約左油尖旺媽咪呀!! 兩公婆連kinki一齊去, 收早d!!

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

小一派位分自行和統一﹐自行便要interview﹐如在自行派位已選了心水﹐便不須參加統一派位

[size=medium]更正:
自行無需interview, 只選一間心水既primary school, 係計分制, bingo至不須統一派位(lucky draw) :-P

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]

我約左油尖旺媽咪呀!! 兩公婆連kinki一齊去, 收早d!! [/quote]
車約我地又話呢樣唔得果樣唔得 :tongue:

大宅

我著密頭鞋都比你
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
[quote]

小一派位分自行和統一﹐自行便要interview﹐如在自行派位已選了心水﹐便不須參加統一派位

[size=medium]更正:
自行無需interview, 只選一間心水既primary school, 係計分制, bingo至不須統一派位(lucky draw) :-P [/quote]
咁20分可以入到嗎 我有一間有20分不過好多人爭

侯爵府

係我認我貪錢 你唔貪咩

我吾貪架!! 吾係洗嘜揀依傢呢件同佢捱呀?? 好玩呀?? 不過我鐘意一齊搵錢既形式!!! 咁先會長久!!! 咩嫁有錢佬呢d, 我吾啱架!! 少99吾係我做架!

伯爵府

[quote]
cherly 寫道:
我著密頭鞋都比你

侯爵府

cherly 寫道:

無呀! 去帝京咋! 吾係好好味, 勝在多野食同就大家囉!!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
係我認我貪錢 你唔貪咩

我吾貪架!! 吾係洗嘜揀依傢呢件同佢捱呀?? 好玩呀?? 不過我鐘意一齊搵錢既形式!!! 咁先會長久!!! 咩嫁有錢佬呢d, 我吾啱架!! 少99吾係我做架! [/quote]
咁我都係, 如果我貪錢我都唔會揀我呢個老公啦 :cry:

大宅

唔好問埋 d 尷尬問題啦!

cherly你宜家係打家用手寫板架

首頁

尾頁

跳至