時政擂台

跳至

首頁
45678...9

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

xo_cat 發表於 11-11-5 03:36
SORRY~我想問吓~
呢3個選個係幫我地D香港人架?
1.民協

1.民協<<<民主黨分枝
2.獨立侯選人<<<<佢自己話自己無黨背景,呢個要自己唸下
3.工聯會,民建連<<<<工聯會,同民建聯都糸一堆,歷史好耐,傳說佢地糸保皇黨,幫大陸人多dd,糸大陸有分會,好多公公婆婆返內地養老,有咩事都糸佢地幫手。對佢地黎講,民生重要過民主。
不知所謂的乙陸!!!

禁止訪問

回覆:11月6日 - 我們制造歷史讓公文黨知道誰是主人

禁止訪問

子爵府

信我, 就算肛門黨大敗,佢都只會怪阿爺/ 建制抹黑, 佢地係無辜架, 要更努力出賣香港「圍」番條數~~:;pppp:

WChan  肯定係咁, 佢地係唔會認自己失敗既.  發表於 11-11-6 01:45

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

mrs.so 發表於 11-11-5 11:39
回覆 xo_cat 的帖子

獨立候選人 ~ 可能係有政黨背景支撐

唔該~~明白了

複式洋房

投了票給公文黨的對家. 大家努力, 把公文黨, 李X人, 長毛黨拉下來. 給他們知道出賣選民的結果。我們不是保黃的鐵票是打倒出賣我們的正義之票. 打倒政棍...
HoiYau

複式洋房

大家努力
HoiYau

複式洋房

打倒政棍...
HoiYau

複式洋房

拉下公文黨
HoiYau

複式洋房

打倒 李X人, 長毛黨
HoiYau

男爵府

好媽媽勳章

Hoiyau 發表於 11-11-6 08:27
投了票給公文黨的對家. 大家努力, 把公文黨, 李X人, 長毛黨拉下來. 給他們知道出賣選民的結果。我們不是保 ...

講得好,公文袋,社民連,李桌淫,淫民力量
唔好再吠什麼保皇黨,
今日出去投票最主要的目的
不是選偶像,是要趕走禍害香港的畜生明唔明
●▽●●0●●﹏●●︿●

複式洋房

梁家傑稱北京有心連根拔起

公民黨黨魁梁家傑表示,該黨近日面對前所未有的抹黑,反映北京有心將該黨連根拔起。他說,被指發起抹黑工程的「愛護香港力量」,今日可能全面出動,聚集在各區票站門外起哄,減低選民的投票意欲,「他們很容易便會嚇走百多個選民,所以大家明天更要出來支持民主派的候選人,鼓起勇氣進入票站」。

支持民主派不等於要支持出賣我們的政棍. 在這裏我們沒有叫人不投民主派但不投已民主為名出賣香港的 "賣港派"

梁家傑覺得香港人那樣低能嗎!!是否不分嗎?如果你們的行為與選民背道, 不用北京, 我們也會把你們這些政棍連根拔起, 造福香港.如果梁先生不知道自已錯在那裏, 請他到Baby kingdom, 看看大家對外傭, 外傭最低工資, 內地人來港生仔的topic, 就知他們為什麼會給連根拔起.
HoiYau

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

子爵府

出賣我地香港人既公文袋執定包袱走人啦.

男爵府

BBTWIN 發表於 11-11-4 18:14
我地個屋苑有條友仔係人渣杰同埋吐親人全力支持佢出選, 條友仔向我派傳單, 我大大聲同條友講你係公民袋, 我 ...

我都唸住今日玩下野

行過大大聲問佢地,係咪支持賓妹黎香港住既律師黨

等其他人尼到都好

大宅

畀面勳章

回覆:11月6日 - 我們制造歷史讓公文黨知道誰是主人

Say no to 政棍, say no to rubbish!

大宅

回覆:Hoiyau 的帖子

各位,不要只看到呢幾個爛黨「現在」害港的事實,佢地還正在蠶食我地既「未來」,好多學生(大學生)、後生仔都比呢幾個黨冼緊腦,什麼都不懂分辨,只有「口號」,沒有「根據」。呢D黨好識得用「法援(政府既$)」、「政府程序」去攞票,例如:教D後生仔(含大學生)如何一滿18歲申請公屋(一個人納稅人既$讀書,讀完書未做野交稅就用納稅人既$住公屋,香港怎會有將來?)。又好像「港大818」,攪到以後「有料的學者」都吾敢領導香港既大學,可惜!大學生,「港大」不是你們的,你們不是在捍衛自由,你們是用納稅人既$供你們讀書,然後趕走「有料的學者」。如果吾係呢D爛黨係又民主自由,吾係又民主自由,凈係識嘈,不懂忍耐,為人貢獻,而家既大學生點會以為自己啱?你地只係人地隻棋。

複式洋房

出來投票踢走政棍!,
HoiYau

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:我不投公文黨李卓人說+---+派錢予新移民,

原帖由 Hoiyau 於 11-11-03 發表
我不投公文黨

首頁
45678...9

尾頁

跳至