單親天地

跳至

首頁
45678...20

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:有無搞錯呀))))))))))))))bk

終於放工,悶左成日,上吾到網又扮吾到做野喎

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:07
擇日?哈哈,邊有咁快呀,我等通知咋
我在乎果餐飯有咩好野食先係重點 ...

咁堅定流架,你個fd吹吓水咋嘛...
我好耐未食過好野啦,記住影d相比我見識吓,
齋睇都好飽架...
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:08
終於放工,悶左成日,上吾到網又扮吾到做野喎

...

你唔係不嬲用 i瘋上架咋,點會上唔到
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:07+擇日?

原帖由 wayso 於 12-02-24 發表
咁堅定流架,你個fd吹吓水咋嘛...
我好耐未食過好野啦,記住影d相比我見識吓,
齋睇都好飽架...:wahah ...
理得佢堅定流丫,真係有既咪當出去"見下世面",立左返來益大家都好呀

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:08+終於放

你唔係不嬲用 i瘋上架咋,點會上唔到
頭先我襯老細行開行埋先偷雞篤下手機咋,始終都吾及用電腦玩咁爽既

琥珀宮

回覆:有無搞錯呀))))))))))))))bk

好野之麻,吾駛等,之前一丁友入左黃金海岸擺下pose兼嘆下

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:16
理得佢堅定流丫,真係有既咪當出去"見下世面",立左返來益大家都好呀

...

堅呀)))你呢隻白骨精快d捉唐憎返黎
到時我地一齊將佢煎皮拆骨,炆燉焗...:lol

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:21
好野之麻,吾駛等,之前一丁友入左黃金海岸擺下pose兼嘆下

嘩...好似好高檔咁喎
嗰度食野貴唔貴,
我都飄過去一次,唔見有嘅..

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:16+理得佢

堅呀)))你呢隻白骨精快d捉唐憎返黎
到時我地一齊將佢煎皮拆骨,炆燉焗...
...
哈哈,都好喎,捉隻唐三藏返來俾大家發洩下
咁等我遲下冇左聲氣既話,扮哂好dry 催下我fd 先

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:25
哈哈,都好喎,捉隻唐三藏返來俾大家發洩下
咁等我遲下冇左聲氣既話,扮哂好dry ...

係咁e好啦,唔好咁揚,小心流左d口水出黎

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:21+好野之

嘩...好似好高檔咁喎
嗰度食野貴唔貴,
我都飄過去一次,唔見有嘅..
儍啦,高檔我都食吾起啦,果晚我見岩岩出糧咪入去豪下law,埋單三舊水到,呢,lee 間都算係行到好入既

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:25+哈哈,

係咁e好啦,唔好咁揚,小心流左d口水出黎
流口水?
我對lee d 就真係流口水喇

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:29
儍啦,高檔我都食吾起啦,果晚我見岩岩出糧咪入去豪下law,埋單三舊水到,呢,lee 間都算係行到好入既

...
三舊水一個人呀??我唔捨得食呀..
好似一路切緊自己d肉咁...

行到尾好似係m記咋喎
算啦,可以高檔野,我費事留意佢

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:32
流口水?
我對lee d 就真係流口水喇

嘩...一個字"多"
你食得晒架啦...

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:29+儍啦,

三舊水一個人呀??我唔捨得食呀..
好似一路切緊自己d肉咁...
Chilllllll,我咪話左一丁友入去之麻,梗係三舊水一個人啦,
月頭先豪下姐,扎炮lee d 留返月尾先啦

M 記?果到先係頭喎,好心咪咁懶行入啲睇下ma

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:32+流口水

嘩...一個字"多"
你食得晒架啦...
呢,個蕃茄生菜果半邊飽咪食吾哂law,其餘果啲好味到停吾到口,係灣仔來既,家陣諗起都想食

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:38
Chilllllll,我咪話左一丁友入去之麻,梗係三舊水一個人啦,
月頭先豪下姐,扎炮lee d 留返月尾先啦: ...

係喎,走漏眼添...
咩呀,我個次由另一邊入去架,
所以唔知邊度係頭係尾,
咁我知啦,有露天嗰度..

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 18:41
呢,個蕃茄生菜果半邊飽咪食吾哂law,其餘果啲好味到停吾到口,係灣仔來既,家陣諗起都想食 ...

睇落好好味喎,食唔晒我會打包拎走唔好嘥
咁你琴晚出到嗰邊又唔去食,走去食面

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:38+Chillll

籍口
係呀,就係露天果堆law ,聽下音樂吹下海風都幾疏乾嫁:lol:lol

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+18:41+呢,個

睇落好好味喎,食唔晒我會打包拎走唔好嘥
咁你琴晚出到嗰邊又唔去食,走去食面
...
果時諗住扮下型relax 下又吾醒起打包Tim
尋晚我諗住廢事出左灣仔又轉車去中環丫麻,吾制,下星期放工搵晚又去食先

首頁
45678...20

尾頁

跳至