夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:The+best+is+yet+to+come+ah+姐妹!^++++++

原帖由 jellytong 於 13-08-26 發表
The best is yet to come ah 姐妹!^++++++++^ 給你正能量! 同你拍拖仲有識其他女仔,有埋小三的男仔太複 ...
jellytong, 多謝你呀!
曾幾何時, 佢都係簡單, 少機心的人.... 不過, 也會失腳。
心雖然都係痛.... 不過好左啲, 起碼有直實共識的決定, 我會舒服啲。

當關係容得下另一個人時, 愛我愛極都有限.... 佢的愛, 也建基於對我嘅內疚等等吧, 雖然係咁, 我都相信佢這三個月, 真心內疚同埋珍愛我的.... 大家祝福大家吧!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Lovelovebear+於+13-07-06+發

原帖由 falalala 於 13-08-26 發表
大陸妹?。。你甘願退出成全佢地?
無得唔成全,佢成個心飛晒返大陸喇,我一諗起佢同個大陸妹上床就好嘔,加上未結婚,放生自己仲好

別墅

引用:Quote:原帖由+falalala+於+13-08-26+發表大

原帖由 Lovelovebear 於 13-08-26 發表
無得唔成全,佢成個心飛晒返大陸喇,我一諗起佢同個大陸妹上床就好嘔,加上未結婚,放生自己仲好

...
香港人黎的~

水晶宮

引用:Quote:原帖由+falalala+於+13-08-26+發表大

原帖由 wwgls 於 13-08-26 發表
假如佢地真的相愛, 呢刻我諗, 我願意...

無辦法, 因為我更清晰同佢核心信仰不同... 我諗呢個係主因。
其實你地分開係宗教信仰唔同,定係你放下唔到佢出軌?

天空之城, 快樂之地

別墅

引用:Quote:原帖由+wwgls+於+13-08-26+發表假如

原帖由 PCCW2319 於 13-08-26 發表
其實你地分開係宗教信仰唔同,定係你放下唔到佢出軌?
兩樣都有...

大宅

引用:未結婚就簡單分手算了.+花了6年時間,+不要

原帖由 RayEE 於 13-07-06 發表
未結婚就簡單分手算了.

花了6年時間, 不要再傻了, 這個世界有很多好男人等緊你架! ...
冇錯!對自己好啲,人都有自信啲!新的愛情會來找你!

侯爵府

RayEE 發表於 13-7-6 21:25
未結婚就簡單分手算了.

花了6年時間, 不要再傻了, 這個世界有很多好男人等緊你架! ...
認同!!!

尼d人要不得,留不得,愛不得。

男爵府

wwgls 發表於 13-8-26 06:48
我堅持下.... 佢都在最近決定放手...
共識分手, 其實也要正視大家價值觀等問題....

如果佢地存在住感情,個男人又唔捨得放手,分開真係最好既選擇......比你知道左仲唔知錯....

男爵府

回覆 wwgls 的帖子

話雖寧教人打仔,莫教人分妻。但,唔捨棄個錯既,點會有機會遇到個啱既呢。
我自己都係咁,同之前男朋友一齊11年,最終頂唔順佢一腳踏幾船而放手,我都用左2年時間調節自己。
之後無耐就遇到我而家個老公,佢係一個好男人,我地仲有個好可愛既女。
總之,上天自有安排,希望你能盡快忘記過去,重新出發。

別墅

queeniesuen 發表於 13-8-26 15:42

話雖寧教人打仔,莫教人分妻。但,唔捨棄個錯既,點會有機會遇到個啱既呢。
十一年,當時一定好不容易度過吧!
我都希望我可以用些時間放下佢,遇到下一個係好的。。。

別墅

yukileecc11 發表於 13-8-26 10:25
如果佢地存在住感情,個男人又唔捨得放手,分開真係最好既選擇......比你知道左仲唔知錯.... ...
應該係佢地大家都唔願意完全放手… 即使佢地放手與唔放手, 我都要放手…

別墅

回覆:心仍在痛....

大家一齊努力呀, 會過去的!

別墅

引用:大家一齊努力呀,+會過去的! +

原帖由 celiawkc 於 13-08-26 發表
大家一齊努力呀, 會過去的!
yes! thx!

男爵府

BK Milk勳章

放底係好唔捨得,
但要裝著沒事像以前那樣開心地在一起,行嗎?
最後答案,你懂的.

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Lovelovebear 發表於 13-8-26 07:32

...
咁又係既, 留住一個變左心既人真係嘥哂, .. 嘥左你自己呀, 你講得啱, 放生自己重好, 加油!!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

wwgls 發表於 13-8-26 06:38
假如佢地真的相愛, 呢刻我諗, 我願意...

無辦法, 因為我更清晰同佢核心信仰不同... 我諗呢個係主因。
既然知道原因. .. 快快傷心過後好好振作,.. 再努力向前行

別墅

早幾個月, 係覺得被傷害, 被背叛的痛....
當真的有決定, 大家放手.... 現在, 就係失去的痛, 好似喪親咁.... 失去一個曾深深相愛的人。

但願大家也幸福....

複式洋房

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:是這樣的,我跟我男朋友已經接近6年,已經

原帖由 wwgls 於 13-07-06 發表

是這樣的,我跟我男朋友已經接近6年,已經是談婚論嫁的地步。
講俾佢未婚夫聽

別墅

我係上年12月,發生同你一樣既事..
你既感受我完全明白..
我信佢信到..佢要放棄我了..我都仲覺得佢只係一時貪新鮮..
自己真係好傻..
佢一手建立既安全感, 我對佢既信任..
完全破壞哂

首頁

尾頁

跳至