懷孕前後

跳至

首頁
45678...99

尾頁

子爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

唉~~~又幾日冇上黎喇~~~
不過今次我唔係懶,唔係去

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

celeste88,

唔好唔開心啦,我個b仔都有少少傷風
係人都有傷風咳架啦~唔洗咁worry~人奶唔係萬能架麻,e家d菌咁勁,最多咪比b仔食藥lor~唔好停呀,一定唔可以被你個極品99打擊到呀!!我支持你!!!!!!!!!!!

b仔響病既時候先最需要媽媽奶呀,媽媽餵奶比bb時bb會好舒服同會calm d,你唔好唔開心以為自己攪唔掂呀~自己食多d飯,送個d清淡d同試下戒口睇下會唔會係因為你食左奶呀or魚呀個d所以bb先屙啦~

不過話時話,bb屙個時d屎屎係點架?@@?
盡量借住呀聾耳陳隻耳黎洗洗先啦~~加油呀!!!!!!
可惡呀!!憎死bk!!!!

子爵府

我知人奶好呀,所以咪冇理佢囉~~~
不過始終都係覺得唔開心

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我個仔可以話仲衰過細個個時
佢以前都唔多扭計
但而家就成日扭計
都唔知仲咩??
呢樣先辛苦
:-( :-( :-(
viola_siuba 寫道:
我呀仔都成日喊,迫佢訓lor ^+++^
不過我都慣左lu...佢唔係扭得特別勁我都唔覺得 d咩~:p
放鬆d啦^_^
仔仔好快大架咋,大d好d架喇^_^
我成日都咁自我安慰

不過呀仔e家又真係好過細個時少少既 [quote]
阿藍2006 寫道:
一時時啦.....
但佢成日喊,真係好辛苦
[/quote]

大宅

其實我真係唔識分屙定係正常@_@"""我都覺得呀仔d屎屎好很臭既@@"""""""唔通佢日日都屙緊?唔係掛.......

如果因為人奶而令b屙其實都有可能就係食物敏感lor~
病就唔會又人奶傳既:)))))))所以我病親都攬實個仔不過感冒就唔會抱咁多同哄咁埋lor...

腸胃炎好快好既:)希望你個b快d好你個99收聲啦:)[quote]
celeste88 寫道:
我知人奶好呀,所以咪冇理佢囉~~~
不過始終都係覺得唔開心

大宅

咁多位:
我終於搵番個版喇,太耐無上黎,轉左去(PART-6)都唔知添..我幾驚搵唔番你地呀!!! :-( :-( :-(
我岩岩踏入30weeks喇,開始愈黎愈緊張..好似倒數緊咁呀!!
所以開始準備緊D BB野喇...好期待亞b快d出世!!

大宅

下,,,餵人奶痾水屎架?

大宅

唔1定既,不過多數稀d~
depends媽媽食乜~
我識有人奶b個零2個月d便便已經係條狀~
so far我b只係細時食奶粉屙過條...e家d屎屎係糊狀lor~
又未試過漏,無所謂:)
我要食多d好野等b仔屎solid d先得:p :-x

大宅

唔洗咁緊張呀!祝你bb健健康康 ^o^/
puipuiyan 寫道:
咁多位:
我終於搵番個版喇,太耐無上黎,轉左去(PART-6)都唔知添..我幾驚搵唔番你地呀!!! :-( :-( :-(
我岩岩踏入30weeks喇,開始愈黎愈緊張..好似倒數緊咁呀!!
所以開始準備緊D BB野喇...好期待亞b快d出世!!

子爵府

畀面勳章

唔係掛,er..你個女fit~ xdddd

huggies係真係大d架麻,我知~
不過如果過6kg其實你個女都可以著中碼啦~

我女女返黎我屋企咪同佢著m碼囉,
不過我外家既s碼仲有存貨, 所以瑩瑩仲係著s碼多囉....

子爵府

畀面勳章

咁其實人奶or奶粉都好,最緊要肯食^_^

不過我自己係最怕佢當左我做人肉奶咀,第時晚晚要啜住我訓就煩喇...:p

呀媽成日恐嚇我話你咁餵法第時想行開都難:p

不過其實我自己知道呀b仔夜晚呢其實可以自己訓著唔洗"暗"佢訓,呢幾晚都係,佢眼訓呢會係咁碌黎碌去,只要另1邊有電視,佢望一下,又碌番埋黎..又碌去望下個電視,係咁郁,我發現我唔響度佢都會碌碌下訓左@v@好攪笑~

哈哈...咁得意...佢肯自己訓咪好囉, 唔駛你煩......
瑩瑩而家都係一時時睇電視睇到訓架咋....

子爵府

畀面勳章

咁係,不過大個左又用少d啦:)))))所以佢咪要mark番高個價黎賺你錢lor

咪係囉, 鬼屎咁貴.... :tongue:
遲d買學習褲o個d仲慘呀.....

子爵府

畀面勳章

做咩佢咁衰話你走樣呀?
你話佢聽你有仔溝架,佢唔要唔好阻住晒呀

我同你有同感,冬天,唔攪住
主要係因為懶

唉,我開刀個個位d fat呢,我覺得個個部份d神經斷鬼左,所以唔可以控制呀@_@that means做運動都郁佢唔到,我都唔知點先可以整走個個位d fat@@ :-( :-( 一泡野咁唔知想點 :-( :-(

佢成日都咁串我架啦......
哼...我有我market..... :tongue:

如果係咁既, 我覺得做機係可以firm返,
因為o個d係鬆左既肉, 做運動係減唔到的....

子爵府

畀面勳章

我想睇,不過線路繁忙............-_-[quote]
winmi 寫道:
我噚日同左瑩瑩去影影樓相呀~~
大家可以入黎睇下架~~~
~瑩瑩靚相~
[/quote]
睇唔睇到呀???

子爵府

畀面勳章

b仔著goo.n m size好似78蚊50條..除番應該貴s碼少少啦..幾毫咁lor...同埋我s個d都唔洗自己買既,人地送多到用唔晒:p

係呀,兜住佢shu shu同 ng ng 呀:)))))))
咁屙落報紙or你有心機的話屙落膠盤lor:p
我就用報紙,一包就掉左佢lor..

你真係有心機呀.....
仔仔咁細點知幾時要ngng同wewe呀???

子爵府

呢排d人唔見哂

子爵府

我個仔唔係肚屙個陣d ngng時間好定時定候架~~~
每朝

大宅

比我都無心機甘快教去大去細呀`!
winmi 寫道:
[quote]
b仔著goo.n m size好似78蚊50條..除番應該貴s碼少少啦..幾毫咁lor...同埋我s個d都唔洗自己買既,人地送多到用唔晒:p

係呀,兜住佢shu shu同 ng ng 呀:)))))))
咁屙落報紙or你有心機的話屙落膠盤lor:p
我就用報紙,一包就掉左佢lor..

你真係有心機呀.....
仔仔咁細點知幾時要ngng同wewe呀???[/quote]

子爵府

你地究竟去哂邊呢~~~

伯爵府

電腦broken左...
上唔到黎呀.. :-(

首頁
45678...99

尾頁

跳至