自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

so q

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:十指緊扣(fb截圖)龍鳳胎

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

引用:傳說話龍鳳胎前世係情人

原帖由 prettybabe 於 13-09-29 發表
傳說話龍鳳胎前世係情人
咁今生咪唔可以再續前緣law

我是一隻喵

男爵府

子爵府

好可愛

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Mrs.Kangaroo 發表於 13-9-29 23:19
如果系龍鳳胎,系2条虫加2粒旦,2个唔同嘅胎盤, 跟本冇机会touch each other. 点会拖住手丫。你話系identic ...
係龍鳳胎黎架?我冇睇字...

大宅

珍珠宮

畀面勳章

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章 Poo得好勳章

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆:orangebaby 的帖子

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

侯爵府

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大家誤會了。如果至今係得一張bb咁拖手的相,係之前嘅新聞。

對b係分開出生,之後姑娘將bb放埋一齊等檢查定咩,之後反轉頭就見到企地拖住手仔醫生話咁耐都未見過呢個情況。
問準左bb媽媽就影低左張相放喺office

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

龍鳳胎無可能同一胎盤,一定係出生後才十指緊扣的

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

禁止訪問

引用:大家誤會了。如果至今係得一張bb咁拖手的相

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

回覆:2DMA 的帖子

隻手冇血到,咁紫既,不過好可愛,到時大個咗之後一定好好感情,手足情深

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至