跳至

首頁
45678...19

尾頁

男爵府

Re: 0舍易減肥會

非會員eva,

我幫003一齊打妳

pakyu0429 寫道:
[quote]
chantessa 寫道:
eva :

妳咁屎瘦, 好難想像妳120磅個樣係點 ?

你以前同而家咪一樣唔同!!!

sorry! 講下笑咋! [/quote]

男爵府

車車 :

妳有所不知, 佢會嘈住要落場打波架 ! :-(

男爵府

你地去行山, 預埋我呀! 我勁like ka!
襯家下未係好hot!

男爵府

eva :

但妳唔係會員wor, 非會員要另外收入場費架 !

男爵府

我家陣做你地嘅啦啦隊, 得唔得先?

Ki-ki 寫道:
非會員eva,

我幫003一齊打妳

[quote]
[quote]
eva :

妳咁屎瘦, 好難想像妳120磅個樣係點 ?

你以前同而家咪一樣唔同!!!

sorry! 講下笑咋! [/quote] [/quote]

男爵府

eva :

但妳唔係會員wor, 非會員要另外收入場費架 !

我做義務啦啦隊, 都得掛!

男爵府

子維係咪成日睇george打波呀? 如果george得閒咪一齊玩囉.

車車 :

妳有所不知, 佢會嘈住要落場打波架 ! :-(

男爵府

[size=x-large]努力! 加油! 努力! 加油!

男爵府

牛年勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

哎, 呢個plan已經略置了
你照下鏡咪知law!!!

[quote]
wouldbe 寫道:
有咩, 邊個呀 [quote]
睇到你地改果d名, 笑鬼c我啦!

你地呢到唔係有人想添丁咩? 咁做咩要減呀?
[/quote] [/quote]

男爵府

wouldbe 寫道:

ic! 我仲以為進行中tim!
該用戶已被刪除

男爵府

[quote]
wouldbe 寫道:

ic! 我仲以為進行中tim! [/quote]

我有時見d bb咁得意都有d想~!
不過真係有心無力la, 負擔唔到呀!!!! :-( :-( :-( :-(
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

eva,
其實E+見D媽咪有第二胎, 都好羨慕架, 不過負擔唔起, 冇咁多錢同時間, 真係無佢地咁偉大.
[quote]
[quote]
wouldbe 寫道:

不過真係有心無力la, 負擔唔到呀!!!! :-( :-( :-( :-( [/quote]

男爵府

fanny,

我同你感覺一樣!

wouldbe 寫道:
eva,
其實E+見D媽咪有第二胎, 都好羨慕架, 不過負擔唔起, 冇咁多錢同時間, 真係無佢地咁偉大.[quote]
[quote]
[quote]
wouldbe 寫道:

不過真係有心無力la, 負擔唔到呀!!!! :-( :-( :-( :-( [/quote][/quote]

男爵府

我都報告下2月23日餐單:-
早餐: 麥芝蛋+奶茶
午餐: 紅米飯一碗, 西芹+菜心一碗, 雞3塊
tea: 咖啡一杯

今日唔知做咩個早餐食得好飽, 到lunch都未餓, 但又唔想嘥野, 於是食埋個飯盒, 飽到滯, 落咗超市行咗半個鐘. 到5點都重好飽, 不過又口痕痕沖咗杯咖啡飲

男爵府

我講勁早餐咪係咁law (麥芝蛋+奶茶, 仲可以+個薯餅ka), lunch一定未肚餓, 咁可以skip一餐 or 食少d! 日頭口痕食下零食or飲杯咖啡都唔緊要(如果lunch食得少的話), 因為仲有時間消耗d卡路里! 晚餐係一日當中最唔重要ka, 仲係最致肥嘅一餐, 因為冇咩時間消耗d卡路里, 卡路里消耗唔到就變脂肪!

wouldbe 寫道:
我都報告下2月23日餐單:-
早餐: 麥芝蛋+奶茶
午餐: 紅米飯一碗, 西芹+菜心一碗, 雞3塊
tea: 咖啡一杯

今日唔知做咩個早餐食得好飽, 到lunch都未餓, 但又唔想嘥野, 於是食埋個飯盒, 飽到滯, 落咗超市行咗半個鐘. 到5點都重好飽, 不過又口痕痕沖咗杯咖啡飲

男爵府

車車 :

george好鐘意打x毛球架 ! 以前個個week一定同佢班friend開一次波局, 但係e+因為太忙, 所以一年都唔知有無一次. 子維上次因為見到佢daddy打波覺得好得意, 所以就嘈住要玩埋一份, 仲差d拍爛佢daddy塊球拍 !!!

如果妳叫埋george黎玩, 即係叫我唔駛落場, 如果唔係搵邊個幫我地睇囝呀 ??? :mrgreen:

男爵府

eva, fanny :

其實我同妳地嘅諗法差不多, 真係好羨慕其他媽咪可以生第二個bb, 始終覺得如果一個家庭有兩個小朋友會開心d, 而且我同george都好恨囡囡, 真係好想追多一個囡, 不過諗深一層, 如果又係生個囝, 要湊兩個囝真係好辛苦, 好難教, 子維已經咁百厭, 再加多一個真係唔知點算, 而且我地有兩個朋友都係分別有兩個囝, 佢地真係超級曳, 個阿媽完全搞唔掂佢地兩兄弟, 所以我都係放棄算啦 !

首頁
45678...19

尾頁

跳至