自由講場

跳至

首頁
45678...91

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 迪士尼樂園朋友仔

我要出街啦,你地今晚上唔上網呀,今晚再傾呀!
快樂可人兒
:-DResults:

大宅

我個囡睇 3D唔驚WOR, 仲伸手想去捉野添呀...不過散場時佢就喊, 話唔見左 DONALD DUCK 喎, 唔知係咪太投入關係......

上星期六STITCH就問我個囡, 妳叫咩名呀???幾歲呀???我個囡都對答如流, 仲叫佢唱首歌仔, 不過佢唱得太細聲啦

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

係咪真 ga 5好 tum 我 wor
tunghei1025 寫道:
good idea, 實行 bk 反轉 disney....yeah...

[quote]
samwin 寫道:
好呀 [quote]
appleyuen 寫道:
到時包定間餐廳先得啦 [quote]
ir9974 寫道:
appleyuen:你都係5月呀,真係開心,我想像緊如果我地一班bk媽咪一齊去玩會係點
[/quote][/quote] [/quote]

水晶宮

samwin 寫道:
呢個星期日有無靚媽會去DISNEY玩呀

我呀
希望唔好落雨

複式洋房

我囡囡就驚[獅子王慶典],開始不久就哭﹐之後就一直藏在我懷裡
然後看 [米奇金獎音樂劇 ] 又哭 ﹗

大宅

r唔落雨, 我都會去呀

thunder_bunny 寫道:
[quote]
samwin 寫道:
呢個星期日有無靚媽會去DISNEY玩呀

我呀
希望唔好落雨 [/quote]

子爵府

Hi, 大家好,
好開心見到有呢個Topic呀~
我都去過香港迪士尼3次啦~
前兩次有住酒店, 第3次係同亞媽果邊d親戚去一天遊,
酒店房好靚, 其中送俾住客既禮品真係好靚,
直頭唔捨得拆開黎用添呀~
而美國既迪士尼就去過2次,
日本既2次, 法國既就1次,
所以, 我都算係佢既fans架~
如果bk既靚媽咪真係搞迪士尼生日會既呢,
記得預埋我地呀~
我兩個囝都不知幾鐘意去迪士尼玩,
最鐘意玩 winnie the p. 最驚玩 飛越太空山,
不過, 我覺得hk呢邊係睇巡遊表現時,
就唔係幾好囉!
d人全部都係企係度睇, 人地外國果d一定要前面既人坐係地下,
如果唔係佢地就會用個 bb 既 b你,
直至你坐係度為止, 仲會好友善咁同你講,
如果大家唔守秩序既話, 米奇就唔會出黎見你架啦!
所以, 我係外國既迪士尼睇巡遊就睇得好開心,
又無人係你身邊迫黎迫去咁,
但係hk個d就唔係咁囉~

水晶宮

rubytang
嘩~ 你都去云晒外國既 disneyland 喎~~
東京我都去過2次, feeling 真係唔同d

不過話晒係 hk 咁細既地方都有一個樂園
真係好開心架~~it's really amazing~~

睇 parade 真係................ 好煩
我地多數只會係 parade 起點果度
舖席坐在地上睇
起點果度少人d 呀
其他地方, 真係睇得好辛苦
d 人又唔早去擺位, 又要迫住你
又踏在人地張 "hello mimi 席" 上 好肚厭

係呢~ 你地去玩有冇見過 artists 呀~~
我見過 森美一家三口, 仲有小儀呀, 林峰~~
仲有 林子詳&sally (好鬼寸)

森美最 nice 最好人, 影完相仲叫我地玩得開心d
之後睇 stitch 又撞到佢, 走時 去 car park又撞到佢
一日撞 3次~~ 睇怕用晒d quota 架喇~~ wakakakaaaa

禁止訪問

子爵府

Hi, thunder_bunny,
你好呀~
我都唔算係叫做去勻晒, 重爭佛羅里達州果個未去過,
真係話時話, 都要叫hk呢邊既迪士尼改善下睇parade既秩序先至得,
我有1次睇既時候重見過d大陸人係度放(飛劍)添呀~
幾嘔心呀~ :tongue: :tongue:
好心係咁多人既地方就唔好咁啦,
一陣唔覺意吐左埋我地度就死啦~ :tongue: :tongue:
我去個3次都無見過藝人呀,
但我前幾年係溫哥華見過蕭芳芳,
嘩, 真人真係靚到無得頂架~
重有林青霞, 又係靚到暈~

你會幾時再去呀, 約埋一齊丫~

侯爵府

醒目開學勳章

如果BK攪去迪士尼,不如一齊穿對CROCS老鼠頭鞋去,頂癮.一定知係BK會員

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

我又來, hihi~~ 我同阿囡去左13次香港既disney, 阿囡係stitch既fans, 每次入去都會帶一個sitch公仔入去, 入去見到新既公仔出左就會買, 另外多數都係買pin儲, 睇親幸會史迪仔若果史迪仔唔同佢傾偈佢就會偏晒咀 睇完之後就會去等stitch出來, stitch可能認得佢, 次次都攬攬鍚鍚, 黐黐纏纏咁
我同佢入親去都最憎見到d大陸喱打尖, 面皮幾呎厚, 我同阿囡有時會拖住手攔住唔俾人過, 又帶住d細既週圍小便, 仲有唔響指定範圍食煙....:mrgreen:

thunder_bunny,
原來yumi都係9月生日, 妹豬都係架喎!! 佢17號架!!
我前個禮拜入去見到葉蘊儀同佢個囡, 排響我前面等到micky minnie影相, 初時係咁望我個囡, 後來有眼神接觸, 諗住同佢笑下點下頭, 唔知佢唔知見唔到定係專登冇反應, 唔緊要啦~ 佢入到去, 好多人都識我地唔識佢

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

要整個BK banner先得
chloe18媽媽 寫道:
如果BK攪去迪士尼,不如一齊穿對CROCS老鼠頭鞋去,頂癮.一定知係BK會員

子爵府

我聽日都去disneyland,我想問下marie會0係邊ga,我囡好鍾意佢,諗住搵佢影相,thanks

子爵府

Hi, Thunder_bunny,
嘩乜咁o岩呀,
我大囝都係9月生日喎, 佢20號架,
如果可以湊埋一齊9月既小朋友一齊去玩下都好喎~

唉, 話時話丫, d大陸人都唔知點解咁鐘意打尖,
又鐘意大大聲講野, 仲要同佢d人隔住幾十人係度講,
慌死人地係聾既咁,
先就唔守規矩, 後就鐘意放飛劍, 又鐘意周圍食煙同掉垃圾,
唔怪之得去到外國,d鬼佬見到我地d唐人,
唔理三七廿一都當我地係同款咁啦~
一見我地就先皺埋眉頭啦~ :cry: :cry:

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

多數響睇完3d movie出黎果個門口附近,
但我近呢兩個禮拜都好似唔覺眼佢出黎, 或者妳去到問下information d人知唔知佢會唔會出黎啦~~ good luck!!

phoebe^^ 寫道:
我聽日都去disneyland,我想問下marie會0係邊ga,我囡好鍾意佢,諗住搵佢影相,thanks

侯爵府

各位好呀, 我都係disney fans黎架, 全部disney都去過, 雖然有人話香港果個太細, 我反而覺得幾好, 可能帶住個女細啦, 近近地, 唔洗咁累~~

囡囡就只係去過東京果個一次, 香港果個一次, 後日我又會同囡囡去玩, 因為係囡囡生日呀, 仲book左buffet, 希望有mickey同佢慶祝啦~

佢仲勁鐘意stitch 同donald~

仲有, 多口講句, 我都係5月頭生日架~~

水晶宮

rubytang & penepn
yumi 係 16號架
到時一齊慶祝呀~~

chloe18媽媽 寫道:

正~~

老公返黎話佢知, 我地約埋一齊去.......
佢話使咩約 : 星期日就會去架啦.........
d男人真係...........

首頁
45678...91

尾頁

跳至