自由講場

跳至

首頁
45678...14

尾頁

禁止訪問

回覆:婚姻亮起紅燈

侯爵府

引用:無論件事係點,你都要好好愛護自己,加油~

原帖由 姍630 於 13-11-18 發表
無論件事係點,你都要好好愛護自己,加油~
我真係想打電話比果個女人。我有果個人電話。

大宅

athruzala 發表於 13-11-18 12:23

牛唔飲水啊....

到時個女人講D難聽說話,, 你咪仲唔開心...

千萬不要打啊......

伯爵府

happy18 發表於 13-11-18 12:07
你老公一定有曖昧,你要令男人改變,就一定要令佢覺得痛,覺得會失去家,失去親女兒,這樣他才會驚,才會被 ...
非常認同

別墅

hmmmm better talk to your husband first la.If you have stable income that you can leave but if not....try to talk to your husband and see if able to sort out..

侯爵府

athruzala 發表於 13-11-18 08:47
其實大概3個月吵過一次,係whatapps度佢地大家稱呼baby,又用公仔錫錫,比我睇到,

...

你C6咁都話冇嘢, 我覺得你真係要同佢攤牌lor

男爵府

引用:星期日果晚佢好先返屋企,我地吵來,琴日又

原帖由 athruzala 於 13-11-18 發表
星期日果晚佢好先返屋企,我地吵來,琴日又吵過,佢用曬粗口係度鬧,佢話佢夜晚無試過唔返,無係出面過夜, ...
唔出街過夜唔代表出面沒女人!搞野唔一定要夜晚

禁止訪問

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

樓主考慮清楚 , 如果仍然過唔到自己果關, 要勇敢面對,
大前題以小朋友利益行先.

珍珠宮

回覆 athruzala 的帖子

諗清楚, 男人個個都係咁架BOR, 好多完整家庭都係靠女人忍返來的

但係.....
如果你想知道事情真相, 可以請私家偵探做行街SALES可以晨早喺公司走出去, 同老細講話出去見客, 實情邊有咁多客見, 去左做私人野/返屋企ETC.....

咁就算你決定離婚都可有證據, 爭扶養權

樓主加油啊, 堅强起來~

侯爵府

引用:+樓主考慮清楚+,+如果仍然過唔到自己果關,+

原帖由 kck811 於 13-11-18 發表
樓主考慮清楚 , 如果仍然過唔到自己果關, 要勇敢面對,
大前題以小朋友利益行先. ...
我就係考慮我個囡

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你打比個人同佢講咩? 你咁做你老公可能會用d更難聽說話黎鬧你,

你係咪真係咁想離婚? 如果係你可以打呢個電話, 如果唔係我諗你都唔好試....

男爵府

引用:Quote:athruzala+發表於+13-11-18+12:23+我

原帖由 ~~baby~~ 於 13-11-18 發表
你打比個人同佢講咩? 你咁做你老公可能會用d更難聽說話黎鬧你,

你係咪真係咁想離婚? 如果係你可以打呢個 ...
你打比個女人做嘜?無補於事,這代表你放不下!

若死心的話,係甘先,双手奉上,不於客氣!:pppp:

侯爵府

引用:Quote:原帖由+~~baby~~+於+13-11-18+發表你

原帖由 super_aries 於 13-11-18 發表
你打比個女人做嘜?無補於事,這代表你放不下!

若死心的話,係甘先,双手奉上,不於客氣!
係囉,打來又點?

侯爵府

BK Milk勳章

athruzala 發表於 13-11-18 08:12
我結婚10年了,我覺得10年不是一個短暫嘅時間,最近,我發現我老公每晚3更半夜都會打電話比一個女人,都有 ...
我年紀比你大很多,亦都係思想守舊既女人,但不認同為了白頭到老而死忍另一半的不忠,如你所說的是事實,你老公肯定同那女人已發生問題了,當一個男人對另一個女人無感情,是不會浪費這麼多時間同佢傾電話,還有女人對愛情的直覺真係有時準到難以相信,現你必需要認真同你老公傾下個問題,理解清楚事情,才能去決定如何處理

別墅

回覆 athruzala 的帖子

你了解清楚先啦,冷靜d!
無野好睇呢....

別墅

回覆 咩都唔識 的帖子

侯爵府

引用:Quote:athruzala+發表於+13-11-18+08:12+我

原帖由 QQdevil 於 13-11-18 發表
我年紀比你大很多,亦都係思想守舊既女人,但不認同為了白頭到老而死忍另一半的不忠,如你所說的是事實,你老公 ...
朋友就同你講嘅野一樣,如果無野,點會花咁多時間係哩個女人度,朋友話我無腦。

用戶要求終止服務

離婚容易,難的是離婚後的生活。
他不想離,但可單方面申請,最多等多三年先完成手續。
但離婚後的生活,你有工作嗎?有積蓄嗎?沒有的話,之後如何生活,如何養女?別說馬死落地行,做清潔都做之類的說話,因為莫說你做不做到,首先爭撫養權可能先輸了 。
也別打贍養費的主意,要拖要唔俾,多的是理由。但到時怎辦?
如果你有離婚的預備,先找一份收入,確定財政ready後才做任何決定

karenlyk  同意....離婚後的生活要諗清楚先做決定  發表於 13-11-20 13:12

大宅

引用:我結婚10年了,我覺得10年不是一個短暫嘅時

原帖由 athruzala 於 13-11-18 發表
我結婚10年了,我覺得10年不是一個短暫嘅時間,最近,我發現我老公每晚3更半夜都會打電話比一個女人,都有 ...
男人最叻做錯事仲惡過你,反而如果你發現左佢好輕描淡寫咁講就一定無野,如果佢發晒脾氣既就一定有問題

首頁
45678...14

尾頁

跳至