影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我愛小魔怪 發表於 16-5-6 14:58
個司儀忍唔住讚咗喬妹2次。。。。

個男司儀都好攪笑,对住喬妹,不能自己,狂讚佢靚,叫佢吾好再甘靚!

我估喬妹真人比上鏡靚,BK有JM見過喬妹真人,話好靚!

大宅

引用:Quote:我愛小魔怪 發表於 16-5-6 14:58 個

原帖由 super_aries 於 16-05-06 發表
個男司儀都好攪笑,对住喬妹,不能自己,狂讚佢靚,叫佢吾好再甘靚!

我估喬妹真人比上鏡靚,BK有JM見過 ...
上鏡都爆鏡,真人一定靚到不得之了!

伯爵府

環保接龍勳章

鰻魚仔 發表於 16-5-6 18:01
上鏡都爆鏡,真人一定靚到不得之了!

仲要靚到一見難忘!見好多韓星都靚,但我轉頭已经唔記得個樣。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我愛小魔怪 發表於 16-5-6 18:13

怪唔得知仲基都被喬妹迷住了

子爵府

所以仲基公開讚喬妹靚

子爵府

我都好想見下喬妹

珍珠宮

引用:Quote:鰻魚仔 發表於 16-5-6 18:01 上鏡都

原帖由 我愛小魔怪 於 16-05-06 發表
因為喬妹的靚係天然美, 其他韓星都整到差唔多樣。。。

男爵府

鬆一鬆 發表於 16-5-6 18:36
我都好想見下喬妹

個男司儀好像着魔一樣,差d吾知自己講乜!

男爵府

鬆一鬆 發表於 16-5-6 18:36
我都好想見下喬妹

所以個男司儀好像着魔似的!有点吾知自己講乜!

趙寅成及姜棟元点解走得甩?

伯爵府

環保接龍勳章

百度睇倒,分享一下。。。,

虽然在泡菜国受到不少非议,但乔妹依然是他们心中当之无愧的电视女王,大韩民国没有电视剧不想找她演出,更没有男演员不想跟她合作。每一个跟她合作过的男演员都不约而同的提到了一个词“幸福”,即使没有跟她谱出戏外的恋曲,在片场也觉得很幸福。他们都希望能跟她再合作,只是不知道她是否还愿意。

伯爵府

環保接龍勳章

一个能让人留恋、每个人在她身边都觉得幸福的女人,自己又怎么会不幸福呢?她本身就是幸福的所在啊!但她最终也只能属于一个人,给予一个男人真真实实的幸福,等她自己公布那个人是谁吧,别问为什么是他,因为他也够好够值得呗,他不是一步登天,他是一步步从山脚走到山巅的男人,与其说够幸运,不如说够毅力。
ps:我不删评论的,什么心都可以来,如果不希望他们在一起,他们确实也没公开啊,你就当他们什么都没有,安心的自己好好过日子呗;如果希望他们在一起,前面已经说过了,他们之间不会有什么造化弄人,情深缘浅,“天意”已经足够帮忙跟成全,外人也没有干涉的力量,公司不会干涉,老板不会反对(那个人不是他,是他“弟弟”也不错),经纪人更是配合,在机场乔妹的经纪人听小宋指挥,在大堂吃饭小宋的经纪人坐乔妹身边,貌似行李也都他负责,在私房餐厅双方经纪人先行从前门引开记者,他俩自己从后门离开……民意也很支持,支持的比反对的多得多,全亚洲都在支持,很多人已经魔怔,他俩不在一起,他们也过不好的即视感……剩下的事自然也不用问天问地问神问别人了,他俩之间完全就只看个人意愿了,接下来就耐心的好好的看他俩怎么做吧。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

super_aries 發表於 16-5-6 19:06
所以個男司儀好像着魔似的!有点吾知自己講乜!

趙寅成及姜棟元点解走得甩?

你指6號,真係要問佢,羡慕他近距離訪問喬妹 ,2016的喬妹真係冇乜點變,皮膚依然咁靚,天然美,我都好想見喬妹
趙唔係當時有女朋友,他唔同仲基爭喇

子爵府

睇左少少百度講 而家大部份男星都想同喬妹合作 但神隱喬原來同普通男星係唔會有機會見面 連住同一條街都無見過 阿仁都係同公司先有機會 d 人質疑仲基點有咁多偶遇 所以佢宣示主權都有可能

大宅

畀面勳章

鬆一鬆 發表於 16-5-6 19:26
睇左少少百度講 而家大部份男星都想同喬妹合作 但神隱喬原來同普通男星係唔會有機會見面 連住同一條街都無 ...
其實係邊到可以睇到話佢地成日偶遇呀?

男爵府

鬆一鬆 發表於 16-5-6 19:26
睇左少少百度講 而家大部份男星都想同喬妹合作 但神隱喬原來同普通男星係唔會有機會見面 連住同一條街都無 ...

所以,d人話仲基那來在coffee shop 甘多偶遇!

男爵府

mickeyeva 發表於 16-5-6 19:16

你指6號,真係要問佢,羡慕他近距離訪問喬妹 ,2 ...

吾係6號呀!係有位JM放喬妹2013年草韓國apran star award 的得獎感言,個男司儀情不自禁讚了2次喬妹 第2次男司儀係叫佢吾好甘靚!!

個女司儀話第一次見佢真人!!
我估圈內韓星吾係甘多人見過喬妹!!

瑪瑙宮

pigpig_mimi 發表於 16-5-6 19:42
其實係邊到可以睇到話佢地成日偶遇呀?

爬文手機版睇604頁 12068,E l l e訪問喬妹

男爵府

mickeyeva 發表於 16-5-6 19:51

嘩!604頁??

瑪瑙宮

super_aries 發表於 16-5-6 19:50
吾係6號呀!係有位JM放喬妹2013年草韓國apran star award 的得獎感言,個男司儀情不自禁讚了2次喬妹 :happ ...

我睇太后除了睇仲基外,都係咁睇喬妹35歲真係唔似,皮膚又靚,唔使點化妝以好美,啲男拍檔點會唔着迷
阿仁當兵前可否同喬妹合作,我唸他們幾吸引觀眾

男爵府

mickeyeva 發表於 16-5-6 19:51

那位發帖人?等我sesrch 下

首頁

尾頁

跳至