跳至

首頁

尾頁

大宅

杏利, 我個SCANER 都多清播, FAX 得吾得呀? 有空CALL 我啦, NC下學期既PAPPER 都有, 要吾要睇下呀?

原文章由 professor 於 07-7-17 09:31 發表

i want to see ga, possible for you to scan & e-mail to me ?

大宅

真係勁好玩, 亞女每晚玩一粒鐘牌開心到不得了啦. EEEE 不過開頭我攪左好耐都LOAD 吾到D 堵GAMES, 後來先知HONEY 幫我DOWNLOAD R4果時少左D 驅動情式, 攪我我LOAD 黎LOAD 去都吾得, 後來好彩再攪左三粒鐘就得左啦.
MYSON 知吾知係咩黎架? 佢有無睇過家姐仔部機呀?

原文章由 professor 於 07-7-17 09:30 發表

i just bought one to my daughter too wor

別墅

個人意見,非人身攻擊,請尊重「知識產權」及保護版權擁有人。
作為父母, 亦想好好教育下一代,勿用翻版 (老翻遊戲咭R4)。

別墅

不知者不罰,有關「老翻遊戲咭R4」內容,詳見今期"1仔"66-68頁

[ 本文章最後由 Sandra_100 於 07-7-17 11:08 編輯 ]

大宅

你講緊我呀. 我既R4都係正版黎既. 多謝你既意見. 吾駛諗得甘嚴重人身攻擊. 我明白咩野係 "老翻" 只不過係有D GAME 係網上DOWNLOAD. 甘屬吾屬於用翻版呢?

原文章由 Sandra_100 於 07-7-17 10:46 發表
個人意見,非人身攻擊,請尊重「知識產權」及保護版權擁有人。
作為父母, 亦想好好教育下一代,勿用翻版 (老翻遊戲咭R4)。

別墅

以我所知, R4係用黎saved D downloaded 老翻 games

[ 本文章最後由 Sandra_100 於 07-7-17 11:14 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 rainwong 於 07-7-17 09:53 發表
professor,

我都是同你講笑啫 大家得閒傾下.

Rainwong

ai ya, 我 short short 地 ga

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-17 10:17 發表
杏利, 我個SCANER 都多清播, FAX 得吾得呀? 有空CALL 我啦, NC下學期既PAPPER 都有, 要吾要睇下呀?

if you don't mind, you can fax to me ga, i will call you this afternoon

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-17 10:21 發表
真係勁好玩, 亞女每晚玩一粒鐘牌開心到不得了啦. EEEE 不過開頭我攪左好耐都LOAD 吾到D 堵GAMES, 後來先知HONEY 幫我DOWNLOAD R4果時少左D 驅動情式, 攪我我LOAD 黎LOAD 去都吾得, 後來好彩再攪左三粒鐘就得左啦 ...

my son 吾知係咩黎架, 不過 2 隻野 always 爭餐 c

大宅

係咩, 甘我又吾知播, R4 乜無正版既咩, 等我問下專業既技術人員,了解下係咩一回事, 我開頭諗係大公司有得買既電腦硬件及軟件係吾會有老翻既產品, 都係問下專業人仕好D.

原文章由 Sandra_100 於 07-7-17 11:12 發表
以我所知, R4係用黎saved D downloaded 老翻 games

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-17 11:42 發表
係咩, 甘我又吾知播, R4 乜無正版既咩, 等我問下專業既技術人員,了解下係咩一回事, 我開頭諗係大公司有得買既電腦硬件及軟件係吾會有老翻既產品, 都係問下專業人仕好D.

my son & daughter do not know what is 老翻 tim ar

大宅

杏利, 聽日先打比我啦, 今日無帶返公司呀, 今晚返去拎左明天同你電聯啦.

原文章由 professor 於 07-7-17 11:39 發表

if you don't mind, you can fax to me ga, i will call you this afternoon

別墅

From "1"magazine for your reference.

真假咭大比併

正版
翻版
價錢
批發價約200元
零售價約210-250元
批發價160元
零售價約180-220元等
功能
遊戲
除遊戲外,可載入MP3,
電影等
遊戲存載量
一卡一遊戲
一卡可載17-34遊戲

原文章由 sugarjade 於 07-7-17 11:42 發表

[ 本文章最後由 Sandra_100 於 07-7-17 12:11 編輯 ]

大宅

杏利, 收飛鴿傳書呀.

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-17 12:31 發表
杏利, 收飛鴿傳書呀.

replied

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-17 11:53 發表
杏利, 聽日先打比我啦, 今日無帶返公司呀, 今晚返去拎左明天同你電聯啦.

ok ok, call you tomorrow, thanks a lot

珍珠宮

吾知咪當正版 lor, take it easy :lol

大宅

你呢片 "豬唇" 哈哈...正呀.

原文章由 professor 於 07-7-17 12:53 發表

ok ok, call you tomorrow, thanks a lot

珍珠宮

原文章由 sugarjade 於 07-7-17 13:09 發表
你呢片 "豬唇" 哈哈...正呀.

好 sweet, right ?

別墅

大埔英藝幼兒園超級無敵媽子大聯盟 Part 2

各位好呀!

我就快需要幫阿囝報下年n1, 依家心大心細. 請問各位當初點解揀選英藝, 而唔係安基司呢?

thanks

首頁

尾頁

跳至