自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

畀面勳章

回覆:媽媽想食長素

我諗我得,但奈何c6同仔女都係食肉怪,好難實行喇

男爵府

jamieshih1210 發表於 14-3-21 18:49
你可以google下D相就會見到,你可以去買素既店鋪都有嫁會平D,不過其實好似唔平,但係食左健康好D反而慳唔少, ...
食物調理機係咩黎

水晶宮

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

同大家分享下呢d 食譜呀!
http://www.simonchau.hk/Chinese_B5/receipe/

伯爵府

引用:其實好想問下,食素會唔會難d有bb

原帖由 ching-cat 於 14-03-20 發表
其實好想問下,
食素會唔會難d有bb?
如懷疑照食素,bb會否無營養呢?
我食長素快10年,而家30w,
其實食得平均就ok

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我食左20+年!陀兩个B都好好!仔女自胎已習惯,e家得儿歲都係好鍾意食菜!我觉得好得意!尤其係細女得歲半,見菜会發狂!指住要食!

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:其實好想問下,食素會唔會難d有bb

原帖由 ching-cat 於 14-03-20 發表
其實好想問下,
食素會唔會難d有bb?
如懷疑照食素,bb會否無營養呢?
我觉得無分別!

放下自在

翡翠宮

我一星期有1/2 日會食肉,平時就vego

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

留毛想學返工出街lunch,如何可以叫到全素lunch
公司付近得茶餐廳

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我家4大長老都少肉多菜.....

我有小朋友就難實行d, 不過都瓜菜豆魚為主

伯爵府

引用:留毛想學返工出街lunch,如何可以叫到全素lu

原帖由 momoakira 於 14-04-25 發表
留毛想學返工出街lunch,如何可以叫到全素lunch
公司付近得茶餐廳
吃奶蛋嗎? 茶餐廳多數叫番茄蛋飯,一係叫麵食時清水底,而早餐我多數叫芝蛋治加奶茶
不過唔常吃,多數自己整,覺得健康D,又好味D

男爵府

回覆:jamieshih1210 的帖子

首頁

尾頁

跳至