自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:兒子患血癌 內地父母急尋20年前送人女兒

嘥氣啦…唔係個仔有事我估佢哋呢世都唔會搵返個女

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

親生骨肉都可以親手送走?唔係人嚟架

子爵府

引用:Quote:Mikor 發表於 14-5-18 23:17 佢哋根

原帖由 Kuri 於 14-05-19 發表
係喎,睇番原來佢地成家都未去驗...
老實,唔好講個女,我係個仔,對住啲咁嘅父母親姐,我寧願死咗去...:ig ...
下?! 唔係全家check晒都冇個中先搵個女博多次? 頂! 呢家人真係好離譜!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

躲避嚴酷的計劃生育超生處罰政策 - 關咩野事? 係,一孩政策呢幾個字overall係唔係好人道,但唔係人人生出來見係女都咁忍心放棄,自己係都要仔唔要女就唔好怪人,即使個家姐搵返但唔肯捐我唔覺得佢有問題,大佬呀,你話就話係送左俾富庶之家,當日都應該有收錢唔係白白送人,咁多年你點知個女受左咩委屈? 真係厚顏

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

至親的弟弟笑話

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

KTKTKT5 發表於 14-5-18 22:38
回覆 greenpea 的帖子

我同你一樣咁唸,其實如果仔女之間一定要揀一個送,我真係唔敢送個女,萬ㄧ送左去賣 ...

至斃係連仔佢地衰起上嚟都可以賣器官呢

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

父母種因.. 個仔受果
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

shana_tsun 發表於 14-5-19 01:35
自私到無倫既父母,唉,真係因果,可憐全部在孩子上

呢對夫妻, 只係有生的部份, 沒有養育, 跟本稱不上父母, 唔係個仔有事跟本就唔會記起有個女, 不知所謂

我係個女, 我打死都唔會出來!! 幾世都唔會原諒佢

大宅

小朋友是無辜的......

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一定唔認!

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我將自己代入個女去睇這封信!! 我沒有看到一絲悔意, 亦沒有因此而感動, 所以如果我係個女, 我唔會出現

水晶宮

畀面勳章

自私

男爵府

希望個女由頭到尾都唔知自己係被人收養的。

男爵府

2018復活節勳章

如果我係個妹妹,我會以保密身份(唔知B6有無)去驗同捐, 當係救個陌生人, 反正陌生人一個, 救到係一件開心事, 但唔需要相認囉

首頁

尾頁

跳至