跳至

首頁
56789...74

尾頁

男爵府

Re: 美素佳兒(美素力,美素樂,美素高)媽咪會

heiheima咪,
嘩, 聽落都幾抵喎, 但價錢呢??

[size=medium]各位媽咪,
有咩優惠同其他媽咪分享, 記得報埋價錢, 等媽咪們自
己睇下抵唔抵??

大宅

我想訂美素力有冇mami可以同我share,因為一定要24罐先有得送,(400G) 3 罐送1罐 2号 (400g)
沙田及馬鞍山區可p.m.我

伯爵府

成個星期冇入o黎, 原來多o左咁多媽咪, 等我快d update 下先:

1) rl2999(rebecca) ~ 孖囡(卓蕎&卓筠) ~ 02 Jan 2004
2) chingyee ~ 仔仔(愷謙) ~ 2 jul 03
3) kong kong -- 仔仔 (mon mon) - 04 Dec 03
4)^QQ^ --仔仔 (駿駿)-04/11/2003
5) joeychai ~ 仔仔 (景祐) ~ 02/09/2003
6) Peggy --仔仔 (傲風)-05/08/2000 & 囡囡(傲晴)
18/05/2003
7) Daisy -- 囡囡 (韻心) - 18 Dec 03
8) jasma --囡囡(jasmine) -- 11/09/2001
9) pollykk2002---囡囡(佩琳)--21-1-2003
10)謙謙媽 -- 仔仔 (卓謙) - 09 OCT 00
11)米路 -- 仔仔 (銘堯) -- 29/11/2003
12)rleung --仔仔(小b)-- 17/Jan/2003
13) hinhin.mami -- 仔仔 (軒軒) -- 2 Jun 2003
13) Lauren -- 囡囡 (Sophie) -- 26-10-2003
14) haomama -- 囝囝(寬寬) -- 1 Jun 2003
15) popoma -- 囡囡 (霖霖) -- 17 Apr 2000
16) Hokkaido--孖仔(哥哥&細細)--24 Jun 2003
17) 小白--囡囡(妹妹豬)--30 Jun 2003
18) happydino -- 囡囡 (紫韞) -- 15 Jun 2001

另外, 好重要既係: 唔該我都想要sales電話

大宅

可否p.m.sales tel.及優惠
thx!

伯爵府

Me too! Thank you!

男爵府

減齡達人勳章

Hi, all mums

Very soon, I plan to change to 美素樂 for my b after comparison with all other brand's ingredients because my b now only 'ng ng' once every 2 days since birth. I want to ask is 美素樂 sweet? Besides, do your b have ng ng every days after changing to 美素樂? Pls let me have your comments, thanks.

伯爵府

我囡囡以前飲A+, 成4,5日至去便便, 後來轉飲美素樂, 到依家飲美素高, 日日便便。 至於甜唔甜, 我就答唔到你, 因為我未試過

大宅

我個女由細到3歲都係食A+, 佢d便便都係唔好, 朋友介紹食金裝美素高4號, 依家食得幾好, 去便便無咁辛苦. 早之同佢早d轉好過 :-P

男爵府

各位媽咪,
唔好意思! 呢幾日唔得閒上

男爵府

[size=medium]最新優惠
以下優惠包送貨, 貨到付現金. (東涌, 離島不設送貨服務)
金裝美素力(1號):
$70/400g, 買24送12罐,
即係$1680有36罐, 平均@$46.7
金裝美素樂(2號):
$140/900g, 買9送3罐,
即係$1260有12罐, 平均@$105.
金裝美素高(3號):
$135/900g, 買9送3罐,
即係$1215有12罐, 平均@$101.3.
金裝美素高(4號):
$54/500g, 買18送6罐,
即係$972有24罐, 平均@$40.5
米糊:
原價$1348.8/箱, 24罐 x350g,
半價$674.4, 平均@$28.1
麥糊:
原價$1180.8/箱, 24罐 x 350g,
半價$590.4, 平均@$24.6
孕婦奶粉(好似叫美素恩):
原價$2808/箱, 24罐 x 400g,
半價$1404, 平均@$58.5
**米糊, 麥糊同孕婦奶粉只係萬寧同屈臣氏有售, 至於
抵唔抵, 各位媽咪請自行格價, 仲有呢三樣係無sample
俾各位試

伯爵府

rl2999,
已收到你的pm, thank you.
但係我想問如果買3號, 係咪一定要買9罐? 我囡囡既飲奶量唔大,12罐我怕有排飲, 請問有冇其他package?

男爵府

happydino,
u can try to ask the sales, maybe she has other
promotion ga, i'm not sure. because hinhinmami
order no.2 milk powder use other promotion,
so u can ask sales, ok ma??

伯爵府

rl2999,

No problem, I'll call the sales next week when she is back from vacation. Thank you.

大宅

rl2999,
我都想要contact呀, 請你pm給我好嗎?
我個仔由3個月大食到而家, 腸胃好好, 食得痾得o訓得, 正呀, 所以我時時都介紹俾人o架.

1) rl2999(rebecca) ~ 孖囡(卓蕎&卓筠) ~ 02 Jan 2004
2) chingyee ~ 仔仔(愷謙) ~ 2 jul 03
3) kong kong -- 仔仔 (mon mon) - 04 Dec 03
4)^QQ^ --仔仔 (駿駿)-04/11/2003
5) joeychai ~ 仔仔 (景祐) ~ 02/09/2003
6) Peggy --仔仔 (傲風)-05/08/2000 & 囡囡(傲晴)
18/05/2003
7) Daisy -- 囡囡 (韻心) - 18 Dec 03
8) jasma --囡囡(jasmine) -- 11/09/2001
9) pollykk2002---囡囡(佩琳)--21-1-2003
10)謙謙媽 -- 仔仔 (卓謙) - 09 OCT 00
11)米路 -- 仔仔 (銘堯) -- 29/11/2003
12)rleung --仔仔(小b)-- 17/Jan/2003
13) hinhin.mami -- 仔仔 (軒軒) -- 2 Jun 2003
13) Lauren -- 囡囡 (Sophie) -- 26-10-2003
14) haomama -- 囝囝(寬寬) -- 1 Jun 2003
15) popoma -- 囡囡 (霖霖) -- 17 Apr 2000
16) Hokkaido--孖仔(哥哥&細細)--24 Jun 2003
17) 小白--囡囡(妹妹豬)--30 Jun 2003
18) happydino -- 囡囡 (紫韞) -- 15 Jun 2001
19) Samuel媽 - 仔仔 (Samuel) -- 6 Dec 2001

大宅

happydino 寫道:
我囡囡以前飲A+, 成4,5日至去便便, 後來轉飲美素樂, 到依家飲美素高, 日日便便。 至於甜唔甜, 我就答唔到你, 因為我未試過

我個仔食入口o既所有野, 我都試過味:
甜, 雲喱拿味道很濃, 不過食得好, OK啦, 難得佢唔嫌棄, 算囉.
不過, 味道最差的, 我覺得係A+, 好腥, 阿仔唔肯食.

男爵府

rl2999,

我在藥房買是$109/罐(900克),於是我叫我奶奶去買了3罐.
我多數等有特價及有奶粉送先去買.

男爵府

Samuel媽,
Welcome u & pls check PM la.

大宅

Hi,
我囡囡都係食美素佳兒架, 由出世到現在佢D ng ng都冇
問題, 日日有得痾,又食得又訓得好,皮膚仲又白又滑,
總然之一句到尾~~~ [size=x-large]
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

男爵府

Twins,
Nice to meet u!

大宅

經常飲到尾会有一舊舊奶粉唔溶,搖又唔得筷子搞又唔得
頭痛

首頁
56789...74

尾頁

跳至