親子旅遊

跳至

首頁
56789...25

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

kitkit0122 發表於 14-11-20 12:49
問左陳生無2日門票賣

請問有冇JM知邊度有平既2日門票賣?
holiday world
http://www.holidayworld.com.hk/hwt/sp_promo.html

大宅

回覆:joannechow1031 的帖子

請問小朋友飛係咪都可以upgrade 做銀card 架?

別墅

引用:Quote:kitkit0122 發表於 14-11-20 12:49

原帖由 PY-Sing 於 14-11-20 發表
http://www.holidayworld.com.hk/hwt/sp_promo.html
網上寫400蚊?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:kitkit0122+發表於+14-11-20+12:49+

原帖由 PY-Sing 於 14-11-20 發表
唔該晒吖~
這間的2日門票係$517,若可以升級,以現已加價的2日門票價錢係$680,升級銀卡,$850,咁咪即係補$170就可以做銀卡?咁埋單咪即係$517+$170=$687?

有無JM試過吖?條數係咪咁計吖?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+PY-Sing+於+14-11-20+發表hol

原帖由 kitkit0122 於 14-11-20 發表
唔該晒吖~
這間的2日門票係$517,若可以升級,以現已加價的2日門票價錢係$680,升級銀卡,$850,咁咪即係 ...
咦,真係冇唸過,而且冇人試過

大宅

回覆:迪士尼門票

我係陳生度買咗e ticket, 請問係邊樹換入場飛㗎? 同埋想upgrade 銀咭,要帶咩証件? 我地會upfrade 兩大一小童。謝謝

侯爵府

回覆:kitkit0122 的帖子

照道理係計岩數,但我比較膽小,見有jm報告得左,所以只係買左1日門票去upgrade

珍珠宮

引用:照道理係計岩數,但我比較膽小,見有jm報告

原帖由 ming1020 於 14-11-20 發表
照道理係計岩數,但我比較膽小,見有jm報告得左,所以只係買左1日門票去upgrade

...
x2

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

kitkit0122 發表於 14-11-20 19:52
唔該晒吖~
這間的2日門票係$517,若可以升級,以現已加價的2日門票價錢係$680,升級銀卡,$850,咁咪即係 ...

好耐 E 前有jm 話試過用兩日卷UPGRADE.

E + 得唔得就唔知.

大宅

畀面勳章

因為趕唔切搵陳生買e ticket, 見之前有JM分享過響迪迪尼正門噴水池右邊嘅涼亭, 有位袁生賣餐卷同入場卷, 尋日去到, 見涼亭真係有支黃色旗仔,隔離坐左個男人, 不過都有少少猶疑, 因為佢個feel好似d B6領隊/導遊不過唔理喇, 過去問左先~~~ 佢話大人入場卷$400, 仲問我地會唔會upgrade annual pass, 之後就響佢果疊好厚嘅門卷度揀左幾張出嚟俾我, 3個大人盛惠$1200~~~ 入場後即刻去upgrade銀咭, 補番$1053就搞掂, 即一張銀咭$400+$351=$751

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

kitkit0122 發表於 14-11-20 19:52
唔該晒吖~
我朋友上幾星期就係用2日飛UP左,不過佢張飛係公司送

男爵府

畀面勳章

sasa0208 發表於 14-11-21 14:28
我朋友上幾星期就係用2日飛UP左,不過佢張飛係公司送

我知道2日門票可以升級,但只係唔知係咪咁計,如果係咁計既,6百幾蚊真係幾抵~~

大宅

回覆:zchu 的帖子

yes, 可以

洋房

多謝各位分享!

大宅

報告報告!尋日搵jm介紹$390嗰間買飛,即日攪掂,今日入園加$381up銀票,超超開心!抵!

大宅

$351先啱

大宅

我21號都入咗園upgrade. 經呢陳生個間公司的

伯爵府

引用:$351先啱

原帖由 ka@bb 於 14-11-21 發表
$351先啱
我想問點計到補351既?我唔係好明呀

大宅

回覆 julieann 的帖子

張飛計衣家新價, 499, 升級年票計舊價850, 850-499=351.

大宅

但我剛打去問,職員話銀卡係850-450=補400。
點解?

首頁
56789...25

尾頁

跳至