自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我也睇到眼淚不停流,我幸運冇試過小產,第二個小宝宝剛滿月,但我好明白做媽媽真不容易,過完一關又一關,10個月也天天擔心,老公都未必明白,希望大家也加油!擁有自己小天使!

子爵府

想起一先一後走的孖胎, 心仍痛

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:星期日檔案,令我想起傷痛

我都係,好想熄電視

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

大宅

引用:Quote:maisie123 發表於 14-11-16 23:50 我

原帖由 波子 於 14-11-17 發表
謝謝你!剛知道bb冇心跳個幾日真的好難過,連活下去的意義都冇,滿心期待bb出世,點知變成永別好想好想只係一場惡夢,醒來可以聽到bb心跳……
現在心情已平服很多,各位媽媽們,我們都要繼續努力,雖然這種痛是
永遠不能忘記的,但bb永遠存在我們心裡,bb都希望我們快樂地活下去

男爵府

我一睇立即哭了

侯爵府

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我冇咁既經歷,一做老公就轉台

男爵府

男爵府

回覆:yvonne200793 的帖子

我係10年前,第一個BB10週大時沒咗心跳要吸宮,我到宜家都唔趕再睇第一個BB超聲波照,星期天檔案,老公直情唔俾我睇

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都曾經2次早期小產,無聲無息離開,第一次喊到癲,第二次麻木了個人好空白....

到第3次有bb,基本上9個月都唔敢開心,好驚爬得越高跌得越痛,終於順利出世,望見佢健康,終於鬆口氣開心笑出黎...

沒有親身經歷過,唔會明白,人地安慰講後生可以再生,呢句衰過唔講

活在當下,愛得及時

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個節目真係好傷感,祝福每位父母都有健康的小朋友

首頁

尾頁

跳至