親子旅遊

跳至

首頁
56789...14

尾頁

大宅

回覆:大板,京都和服篇 (有相)

Thanks bbdodo71 咁你部yaman響邊度買? Y camera有冇得買?

大宅

引用:Thanks bbdodo71 咁你部yaman響邊度買? Y

原帖由 FOC 於 15-01-17 發表
Thanks bbdodo71 咁你部yaman響邊度買? Y camera有冇得買?
Yodobashi 同bic camera 有得買,我去嗰時係same price 呀!

大宅

回覆:bbdodo71 的帖子

朋友說我這部dyson 62 好靚,因香港冇粉红色的!

大宅

之前唔記得講,係tomica 車shop度可自己揀零件,即車胎,座位等等去整一架車!有仔仔的可帶他去玩玩!
車身有3色可揀!

heiwai    發表於 15-5-16 01:35
heiwai    發表於 15-5-16 01:34
uhtcl2006    發表於 15-3-5 01:24

大宅

heiwai    發表於 15-5-16 01:35

大宅

大宅

引用:Quote:原帖由 vitokwan 於 15-01-16 發表請

原帖由 maggielau0705 於 15-01-17 發表
有襪,有木屐
本屐係咪一定係人字施?

子爵府

引用:請問著和服時,係咪著自己鞋

原帖由 vitokwan 於 15-01-16 發表
請問著和服時,係咪著自己鞋?
夢館個價包埋包包,襪同木屐,當然佢講得好好聽係免費借出和襪是送的。包包我女無用佢嗰d, 因為5靚。佢自己帶咗naraya小袋仔襯返。

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

子爵府

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 15-01-17

原帖由 vitokwan 於 15-01-18 發表
本屐係咪一定係人字施?
係。

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 vitokwan 於 15-01-16 發表請

原帖由 Jennie 於 15-01-18 發表
夢館個價包埋包包,襪同木屐,當然佢講得好好聽係免費借出和襪是送的。包包我女無用佢嗰d, 因為5靚。佢自己 ...
反而岡本D袋好靚,頭飾就麻麻!

侯爵府

2024年龍年勳章

bbdodo71 發表於 15-1-17 12:52
Hitachi 是幫人買架! yaman 是自己的,其實yaman 只係貴hitaci hot n cold 個部幾仟yen, 但多咗提升同緊緻 ...

部脫毛機我都有買呀,我先剃再照燈,但照燈時發覺有啲火羅,唔敢再用,請問你點用?有冇咁嘅情況呀?謝謝!

大宅

bbdodo71~想請問你買yaman的臉射頻機係乜野model no.,因為我今日去買有好多唔知邊款。重有嗰隻脫毛機,個sale話只係for japan用,如果用變壓器會好容易壞,叫我自諗下買唔買,咁你用有冇問題?

洋房

大宅

回覆:@bear 的帖子

有火甘驚?我又見到有火喎,不過我都係用過一次咋,我今晚再用再報告先!

大宅

引用:bbdodo71~想請問你買yaman的臉射頻機係乜野

原帖由 FOC 於 15-01-18 發表
bbdodo71~想請問你買yaman的臉射頻機係乜野model no.,因為我今日去買有好多唔知邊款。重有嗰隻脫毛機,個s ...
等我今晚返去睇下咩model, 再話你知!
冇人同我講話用變壓器易壞呀,不過樓上有jm 話見到火花,我希望我嗰部冇事啦!

侯爵府

2024年龍年勳章

bbdodo71 發表於 15-1-19 08:36
有火甘驚?我又見到有火喎,不過我都係用過一次咋,我今晚再用再報告先!

...
唔係有火,係燶味,剃時冇嘢,係照燈時有啲燶味,想知你點用,睇我會唔會用錯咗方法

子爵府

回覆:maggielau0705 的帖子

呢套係夢館

大宅

引用:呢套係夢館

原帖由 Jennie 於 15-01-19 發表
呢套係夢館

夢館近清水寺嗎??我而家想係岡本,地點好似好方便咁,但上網睇過好多台灣女仔勁讚另一間叫染匠,有無jm可以比下意見,因為帶埋阿女去著,希望地點方便

大宅

引用:Quote:bbdodo71 發表於 15-1-19 08:36 有火

原帖由 @bear 於 15-01-19 發表
唔係有火,係燶味,剃時冇嘢,係照燈時有啲燶味,想知你點用,睇我會唔會用錯咗方法 ...
有儂味係正常架,我之前都出去做過脱毛,都係有儂味架!

子爵府

引用:Quote:原帖由 Jennie 於 15-01-19 發表呢套

原帖由 蛋糕妹 於 15-01-19 發表
夢館近清水寺嗎??我而家想係岡本,地點好似好方便咁,但上網睇過好多台灣女 ...
其實呢3間都好多人租,夢館5近清水寺,佢在地鐵5条駅行3分鐘,因為5打算幾個鐘都留在清水寺,所以揀夢館,方便坐JR 京都駅轉車。

夢館位置:
http://www.yumeyakata.com/information/map/map_eng.html

首頁
56789...14

尾頁

跳至