美容扮靚

跳至

首頁
56789...13

尾頁

大宅

畀面勳章

原帖由 GOLDGOLD1314 於 09-3-11 16:48 發表
咁你本來幾LBS?

因為吸哮喘藥的關係,
由128升到152一直瘦唔倒,
食好小,做好多運動,最多只能減到145左右.
食左之後好明顯,因為塊面尖左好多.
大概2個月,123左右.
因人而已啊!

子爵府

原帖由 cha-cha-cha 於 09-3-11 21:56 發表

因為吸哮喘藥的關係,
由128升到152一直瘦唔倒,
食好小,做好多運動,最多只能減到145左右.
食左之後好明顯,因為塊面尖左好多.
大概2個月,123左右.
因人而已啊! ...

你依家停食,食番正常份量,有無肥番?

子爵府

我食過,覺對我無咩用,係瘦了小小,一停又肥反,仲要肥反都幾多,所以我而家減都唔食藥,做運動係最好

大宅

我想問下大家買左既靚女,個盒係唔係紫紅色架?
唔該曬~

http://hk.myblog.yahoo.com/jessie-bb

大宅

畀面勳章

原帖由 虫虫主人 於 09-3-11 22:50 發表

你依家停食,食番正常份量,有無肥番?

116便沒吃了,現在也在這水平,不過穿了塑身衣,
修型中,,不錯......暫沒有肥,整個身型線條看上又瘦了一圈.

禁止訪問

好媽媽勳章

民房

我想問你地食左幾耐開始覺得瘦

大宅

可唔可以pm比我邊道有得賣

大宅

\

子爵府

請問有無人有不良反應
岩岩問左$850/2盒
貴唔貴
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

男爵府

yy13,

在那裡買 850 二盒?
我覺得平囉, 我買要 900.

原帖由 yy13 於 09-3-16 10:35 發表
請問有無人有不良反應
岩岩問左$850/2盒
貴唔貴

子爵府

boise

我o係網上見到個買家email 問佢
佢email 左個盒d 資料比我睇
我見d 資料同其他媽咪講o既1樣
所以都諗住同佢買
不過想再問下會唔會買貴左囉

原帖由 boise 於 09-3-16 10:49 發表
yy13,

在那裡買 850 二盒?
我覺得平囉, 我買要 900.
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

男爵府

yy13,

之前有人講 $800 二盒, 你睇番之前 post.

男爵府

Please PM me where is the address at Kwun Tong, I want to buy.

thanks

子爵府

boise

唔該晒

唔好意思
想問下你
你食左幾耐
有咩效果
每日早餐食1粒就得
午/晚餐都唔駛食

原帖由 boise 於 09-3-16 11:27 發表
yy13,

之前有人講 $800 二盒, 你睇番之前 post.

男爵府

yy13

我食左 14 日, 每朝空肚食一粒, 半小時後進食.
每日一粒, 午/晚唔駛食.

我自己就無乜副作用, 係口乾 d, 同埋難去便便.

其實食左粒藥都會覺得肚餓, 我自己控制食少 d.
我覺得食既分量少左, 因食多 d 就會覺得頂住個喉嚨.
星期六果晚出街食飯, 因太肚餓不其然食左好多.
返到屋企成晚頂住個喉嚨, 好唔舒服.

而家減左 5 lbs (自己覺得唔太理想)
我朋友食左二星期減左 8 lbs.

原帖由 yy13 於 09-3-16 11:56 發表
boise

唔該晒

唔好意思
想問下你
你食左幾耐
有咩效果
每日早餐食1粒就得
午/晚餐都唔駛食

複式洋房

Please PM me where is the address at Kwun Tong, I want to buy.

thanks

大宅

我都想試, pls pm Kwun Tong address & tel,thanks

大宅

原帖由 carmenlook 於 08-12-1 11:39 發表
yuen long 近合x商場,名唔方便開,

check pm~
THANKS~~

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

pls PM me the Kwun Tong address.

首頁
56789...13

尾頁

跳至