夫婦情感

跳至

首頁

尾頁
casllsac 該用戶已被刪除

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

子爵府

我都好唔like d大6女.. 特別係d冇知識想搵d男人做老闆果d:;pppp:
我就一個例子,
我爸去左大6開廠, 識左個大6女人 (個女人係有個女既) 佢就同我媽離婚, 咁多年來冇俾過家用我地, $1都冇, 但個女人個女而家係深圳讀緊乜乜有錢學校~ 下年仲去留學tim

到我老公果面, 我又親眼睇住大伯同佢拍左7-8年拖既女友分開, 又係因為個大6女人(我而家個大嫂), 初初來時好扮野, 其實賤到4!! 明知人地有女朋友都話等人地, 又話佢個女人 (以前個女朋友)自己走, 我心唸, 我地d香港人唔似佢地~冇男人唔得!!!呢d男人送俾我地都唔要!!!大伯娶左佢, 有工變冇工, 有車變冇車, 總之衰過以前十陪啦... 所以話~~d男人自己攞來嫁!!
個個以為自己好醒, 唔係傻仔, 其實做左水魚都唔知啦~

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原文章由 casllsac 於 08-8-23 13:57 發表
樓主,我絕對絕對認同你既說話.我是一個超級極憎大陸女人既人,每次我係街見到啲死人大陸女人.都令我無名火起,仲往往得罪我我就同佢地開火.例如死大陸怪物係我耳邊大大聲講電話我就會叫他死開啲講...........總之有時 ...

casllsac

死啦!! 我都變到好變態, 總之唔理個個係咩人, 總之佢一開口係big 6 口音, 我的火就起, 真係唔理佢係咪好人, 都憎咗先, 個咀一定"廟"咗先!!!!

到e+ 我仲未調整到的我的心理呀!!!

禁止發言

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我朋友有一次搭巴士時,聽到有個BIG 6 婆大大聲講電話(坦白講,巳經幾黑人憎),但她的內容是:'你快D申請落黎香港啦...我依家唔洗做,政府仲比埋錢我洗架..'
我個朋友當時即刻拎轉面,望一望佢個衰樣...

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

原文章由 SingleDaddy 於 08-8-28 11:47 發表

你是種族歧視

擺到明架喇!!!

我認架!!!
係歧視佢地呀!!!

如果佢地唔係咁無品、咁衰格,我地又點會咁憎佢地姐~~~

叫佢地返屋企諗下點解佢地咁黑hk人憎仲好喇!!!

翡翠宮

原文章由 Pulmma 於 08-8-28 11:36 發表

casllsac

死啦!! 我都變到好變態, 總之唔理個個係咩人, 總之佢一開口係big 6 口音, 我的火就起, 真係唔理佢係咪好人, 都憎咗先, 個咀一定"廟"咗先!!!!

到e+ 我仲未調整到的我的心理呀!!! ...

你一d都唔變態,千其唔好咁話自己~~~

事關我都好似你咁!!!
提起佢地就無名火起,佢地真係好黑人憎~~~

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我個friend 決定唔要對仔女, 我個friend 一同個死佬佢提出唔要對仔女, 要佢接手後就失咗踪~~~

其實, 我個friend 唔係唔想要對仔女, 只係知道個八公愛對仔女, 希望佢睇在對仔女份上回頭是岸, 點知.......

唉~~~~

禁止發言

禁止發言

禁止發言

首頁

尾頁

跳至