自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 Super-Man 於 08-7-20 13:02 發表
太高, 全無冠軍相.....

Agree!!!完全唔起眼,我覺得佢個粧太淡.

男爵府

原文章由 Clicquot 於 08-7-19 23:04 發表
長頸鹿

大宅

乜你地無睇泳衣環節,辯論講得冠軍個果一定唔靚,所以都講左賽果!

珍珠宮

我完全冇留意今年港姐d消息, 所以連尋晚決賽都冇睇到. 但頭先上tvb.com睇d相, 幾個得獎o既我覺得3號都真係算最好.

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢身形好怪,條腰過長,個樣又唔大方得體,反而季軍個重有冠軍相

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 豬仔mami 於 08-7-20 18:41 發表
佢身形好怪,條腰過長,個樣又唔大方得體,反而季軍個重有冠軍相

應該係亞軍個有冠軍相

侯爵府

原文章由 paklok 於 08-7-20 01:16 發表

之前報紙咁寫
身 為 大 寶 珠 寶 ( 遠 東 ) 有 限 公 司 太 子 女 的 她 咬 金 鎖 匙 出 世 , 現 居 位 於 九 龍 塘 對 衡 道 、 市 值 近 億 元 的 獨 立 洋 房 , 平 日 則 以 平 治 房 車 代 步 , 相 當 貴 氣

身 ...

唔怪之講野態度咁寸,答問題又冇乜禮貌,咁即擺明係用$$換.....................

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好醜樣

民房

唉......:;pppp:
個個佳麗都靚過佢啦- -
同埋如果大家有睇雜誌既話,應該睇到佢人格有幾衰- -
想見到蝴蝶的飛過,但她卻傷心地走去了....

大宅

我都最like 7號, 個樣靚又大方, 點知比3號win咗, 真係替佢唔抵

別墅

回覆 #13 manicheung 的文章

高瘦平每次出場, 我都覺得佢隔離應該擺棵樹响度!
大家明o架喇 !

方便條頸伸向樹頂(食o野)!

[ 本文章最後由 cylmama 於 08-7-20 23:08 編輯 ]

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原文章由 macca 於 08-7-20 17:58 發表
我完全冇留意今年港姐d消息, 所以連尋晚決賽都冇睇到. 但頭先上tvb.com睇d相, 幾個得獎o既我覺得3號都真係算最好. ...

我都無咩留意今年d港姐, 只知no.4,(大波).
琴晚睇左成晚只睇中no.3, 身材高. 最平均, 大方, 自然, 都幾靚呀

侯爵府

醒目開學勳章

我沉晚選左3,6,11 不過冇排第幾.但我個人覺得3都笑上來好自然,睇真係幾靚架

男爵府

原文章由 chloe18媽媽 於 08-7-20 23:22 發表
我沉晚選左3,6,11 不過冇排第幾.但我個人覺得3都笑上來好自然,睇真係幾靚架

我記得我有選3, 11.
我都覺得3號幾靚, 有D似梁落C.

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原文章由 darbie 於 08-7-20 01:37 發表
miss hk 有咩大唔大體丫! 葉z翠 & 陸詩z 果 d 咪又係三甲,咪又係 "cok cok" ~ 雞呀!

笑c我, 6c one 咪飛雞~~~

侯爵府

頭先睇番d舊雜誌, 面試時評判鄧達志及化妝師rick chin大讚no.3為梁洛c + 張曼玉 (mixed)

禁止訪問

侯爵府

原文章由 ICbaby 於 08-7-20 23:17 發表

我都無咩留意今年d港姐, 只知no.4,(大波).
琴晚睇左成晚只睇中no.3, 身材高. 最平均, 大方, 自然, 都幾靚呀

同你一樣都係鐘意#3,其他睇唔上眼
馬賽..........好古怪!
只要堅持相信神 是愛我,為我捨己
《麥田裏的守望者》為世界貢獻了一個詞語:守望。教育不是管,也不是不管。在管與不管之間,有一個詞語叫“守望“。

大宅

我C6 D FD 話3號似'爛西' WOR~~~食西瓜口大果個呢 ~

首頁

尾頁

跳至