美容扮靚

跳至

首頁
56789...34

尾頁

大宅

我都想要, 麻煩你send比我.
[email protected]

別墅

可否 "自己動手通淋巴減肥" 及 "DIY 用手幫 消化系統 推拿" 都send 給我呢?

Email: [email protected]

Tks!

別墅

DIY 幫腸道做spa . 可抗氧化及減腰圍 很有效

我都想要"自己動手通淋巴減肥" 及 "DIY 用手幫 消化系統 推拿" 唔該晒?

Email: [email protected]

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

Thanks

複式洋房

我都想要啊。
thx!!!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

麻煩你都 send 比我, 唔該.

別墅

DIY 幫腸道做spa . 可抗氧化及減腰圍 很有效

please send info to me: [email protected]
Thank you!

大宅

p/s send to me [email protected]

大宅

please send to me

男爵府

可以將之前開"自己動手通淋巴減肥" 這個是全身的通淋巴的手法及全身淋巴位置的解說和圖片及今次呢個都send俾我嗎??

thank you for sharing

email : [email protected]

大宅

Dear lovpucca

My daughter has boo boo problem too, please send info to PM of email [email protected]

thanks a lot

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我又要之前"自己動手通淋巴減肥" 這個是全身的通淋巴的手法及全身淋巴位置的解說和圖片及今次呢個都send俾我嗎??
THX

別墅

please send to me: [email protected]
Thank you!
原文章由 lovpucca 於 08-9-5 18:40 發表
我係lovpucca, 之前有開post說"自己動手通淋巴減肥" 這個是全身的通淋巴的手法及全身淋巴位置的解說和圖片.

最近又學了新嘢. DIY 用手幫 消化系統 推拿. 我拿我老公做SAMPLE. 覺得老公腰圍瘦左. 而且天天都有2次便 ...

大宅

我都想要, 可以send埋我嗎? TKS.

男爵府

pls. mail to : [email protected]

原文章由 lovpucca 於 08-9-5 18:40 發表
我係lovpucca, 之前有開post說"自己動手通淋巴減肥" 這個是全身的通淋巴的手法及全身淋巴位置的解說和圖片.

最近又學了新嘢. DIY 用手幫 消化系統 推拿. 我拿我老公做SAMPLE. 覺得老公腰圍瘦左. 而且天天都有2次便 ...

水晶宮

我都想知道, 可唔可以send比我呀~~~

Thanks~~

複式洋房

回覆 #136 lovpucca 的文章

Hi,
我真係好有興趣, 因為我老公都係外出用餐同食無定時既人, 所以可唔可以麻煩你send比我?
我電郵 : [email protected]

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

please email me :

many thanks. :))

大宅

me too

thank you

男爵府

我想要呀!

首頁
56789...34

尾頁

跳至