懷孕前後

跳至

首頁
56789...18

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

乜檢查果時冇女護士在場咩.................

原文章由 thundersml 於 08-9-27 13:47 發表

收幾平都無用啦,而家係要比錢人抽自己水亞,仲要排住隊咁去,諗起都想嘔

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我8年前生囝囝時, 同房有個媽媽係揾鄧xx 接生,
當時佢順產只收 6xxx ~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

賤格咸濕e生

民房

我都睇過佢一次,我又係好似你咁比佢咁様搓胸,同埋我照個肚之嘛(我睇佢嗰陣已有11WEEKS),唔明點解要我除埋褲,佢又唔係幫我檢查下身,仲有唔明點解唔可以先生陪埋入去睇

男爵府

原文章由 florence0204 於 9/27/08 14:09 發表
乜檢查果時冇女護士在場咩.................

女謢士點會幫你吖,你諗下佢幫邊個打工,你睇番之前個d案例就知架la!

男爵府

原文章由 hyhy123 於 9/28/08 08:57 發表
我都睇過佢一次,我又係好似你咁比佢咁様搓胸,同埋我照個肚之嘛(我睇佢嗰陣已有11WEEKS),唔明點解要我除埋褲,佢又唔係幫我檢查下身,仲有唔明點解唔可以先生陪埋入去睇 ...

你都叫好d吖,個謢士一定要我照下面,唔知點解係個謢士話事,我咩都無得簡,仲攪到一肚氣.
kaho1219 該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

真係不知所謂......離晒大普

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔好話老公唔比入,就連阿媽都唔比入呀
個次睇完佢之後,我就無再去睇佢啦.....

男爵府

我之後睇個d醫生都會比c6入去睇同聽,可想而知...................mouth:

男爵府

勁賤格, 無醫德呀!

原文章由 kaho1219 於 08-9-28 20:48 發表
我有朋友早前檢查,又係俾佢按胸喎…

3.91kgs - 出世

男爵府

真係唔知點解仲有人搵佢

侯爵府

2024年龍年勳章

可能他收費合理, 吸引多D客給他享樂.

其實我們是否無他辦法, 由他繼續淫人妻女, 由他濫用專業資格來做出這些無恥行為

男爵府

d 姑娘都唔係人黎架, 自己都係女人啦,
為左d 錢, 俾個醫生做埋d 咁賤o既o野.

原文章由 jadepearl 於 08-10-2 15:31 發表
可能他收費合理, 吸引多D客給他享樂.

其實我們是否無他辦法, 由他繼續淫人妻女, 由他濫用專業資格來做出這些無恥行為

水晶宮

唯有係度多 D POST 出 LAI
吾好比佢沉底 JAR

大宅

針孔淫醫診所偷拍女病人
【東方日報專訊】偷拍歪風入侵杏林界,沙田大圍一間診所一名廿九歲男醫生,涉嫌在診所內偷偷安裝針孔攝錄鏡頭,借進行婦科檢查為名,偷拍女病人的身體,遭女病人發現向警方舉報。沙田警區重案組探員於上周五到涉案診所搜查,檢獲針孔攝錄機及報案女病人身體部位的照片,再在男醫生家中電腦發現大批女性身體包括私處的照片,警方上周五以管有不雅物品以供發布用途罪名正式將涉案醫生拘捕,並已將事件通知醫務委員會。

案發於大圍一連鎖醫療集團的診所,消息稱,上周四一名女病人到上址求醫,一名男醫生藉詞勸女病人接受婦科檢查,女病人覺得醫生表現奇怪,遂細心觀察,懷疑診所內遭人安裝了針孔攝錄機,女病人離開診所後立即報警,指稱懷疑自己的身體已遭人偷拍。

醫生被捕受害者料眾多

警方接報後,立即於周五派探員到上址調查,終在診所內搜出一部針孔攝錄機,並發現有報案人身體部分的照片,警方迅即前往涉案男醫生的住所再搜查,開啟其家中電腦時發現大批疑似「淫照」,當中不乏女性身體各部位包括私處的照片,從照片角度初步分析,懷疑有人是在固定位置安裝針孔攝錄機,從而趁女事主未為意時偷拍。

由於涉及的照片數量眾多,部分只能看出是一些女性身體部位,加上與其他照片混雜,警方暫仍未能掌握受害人數目,但初步估計為數不少,警方已把照片交由專家進行電腦鑑證,並將懷疑涉案的男醫生拘捕,正調查是否有人曾將照片經互聯網發布。

警方發言人昨證實,警方於上周五下午在沙田大圍一間診所拘捕一名廿九歲姓湯男子,他涉嫌管有不雅物品以供發布用途而被捕,現獲准保釋候查,案件交由沙田警區重案組第一隊調查。警方鑑於事態嚴重,已將事件通知醫委會。

暫停營業拆招牌圍木板

本報記者昨午到肇事的診所,發現診所原址外已圍木板,診所招牌也拆掉,門外貼出診所所屬的醫療集團通告,指租約期滿內部裝修(直至另行通知),顧客可到集團旗下其他診所就診,或致電集團熱線預約。

本報昨曾致電該大圍診所及所屬集團熱線電話,均無人接聽,其後致電同集團的診所查詢大圍診所何時開診,接聽的女職員稱:「大圍裝修緊,唔知幾時再開。」記者再表示欲預約懷疑涉案的醫生睇症,對方語帶遲疑說:「醫生放緊假,未知幾時返嚟!」

侯爵府

2024年龍年勳章

I think 浸會d姑娘都是由他做&知他d賤野.
因我05年做完手術, 是由他扶我落床行去nurse room換膠布, 全程由他扶我, 隻手放在我手臂貼住胸邊. 當時沒有介心, 但之後見有人投訴先想起真是很吾妥, 正常來講扶病人不應醫生做吧.
他開通我們心理不太懂有關診証程序&对他沒介心(因他以醫生身份)就胡作非為

吾知他結了婚有無仔女

這裡有無護士可發表下

別墅

哇,D甘既醫生,真係唔睇好過睇。我都係政府醫院生,一直係果度做產前檢查,照過四次超聲波都幾好。D醫生同姑娘唔會亂講野。如果佢地覺得有問題,或者你既case係高危,會同你做詳細檢查架。唔使成日穩私家啦。無事都比佢嚇出事啊。
生左啦   小朋友早教教材分享:  http://www.kidsgoflash.com/tra_ch/ (no ads, just sharing)

男爵府

遇到哩d 賤e生真係不幸,
不過我生第一胎果陣都係男e生,
都無o野架, 好好, 真係興幸自己
唔係無哩d 事發生, 我地要post
我多d 人知呀!

呢d e生真係心理變態呀!

原文章由 telly_ipock 於 08-10-2 17:12 發表
哇,D甘既醫生,真係唔睇好過睇。我都係政府醫院生,一直係果度做產前檢查,照過四次超聲波都幾好。D醫生同姑娘唔會亂講野。如果佢地覺得有問題,或者你既case係高危,會同你做詳細檢查架。唔使成日穩私家啦。無事都比佢嚇出事啊 ...

[ 本文章最後由 maipo 於 08-10-2 17:34 編輯 ]

侯爵府

2024年龍年勳章

首頁
56789...18

尾頁

跳至