自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主:

拍拖加結婚共21年,仍每日攬吓鍚吓出街拖手好恩愛。好多時一家人出街,我&C6拖,大仔拖細仔。每星期有一晚拍拖食飯。

樓主最好制造多啲二人世界改善關係。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都仲恩愛的

男爵府

玩具勳章

回覆樓主:

唔係 糖痴豆。。。

男爵府

oocholeoo 發表於 17-3-4 23:51
你地結左婚幾多年?

你地而家仲有親暱既行為嗎?(如拖手,攬攬,錫下咁)

我同c6結婚約4年有小朋友2歲。我地會大家一齊kuss hug. 有時我仔會話kiss together, hug together

珍珠宮

你地結左婚幾多年?

唔會呀~到而家拍拖+結婚都17年啦, 每次出街都會拖手/蹺手, 亦會鍚鍚, 佢放工返到屋企都會攬下鍚下, 我老公話每朝早返工前都會鍚下我同個囡, 不過我地訓得好冧唔多覺

有D男人你要主動同佢講架~ 你話佢知你想佢點做先得架~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

你地結左婚幾多年?

我地..... 15年!拖手.... 宜家好少!多數拖女,一係佢拖一係我拖,啊女唔俾老公拖我!有時抱住或孭住啊女,就會拖下!
錫嘛..... 間唔中啦!由拍拖都好少錫!
攬嘛..... 本來已經少,有埋啊女仲少!又係啊女唔俾攬!
甜言蜜語?!從來都無!瘋言瘋語就有!

子爵府

睇哂樓主的留言,
恕我直言,
好可能在出面吃飽了,
唔係點會唔肯做?
佢本質唔好的話就係話之你死冇飯開,
你鐘意點諗就點諗,
佢本質好少少的話就係內疚,
驚唔想傳dirty俾你,
覺得對住你有壓力etc....
唔方好野

不過我同意jm講你msg佢的語氣太硬太complaint feel,
不如試下嗲d溫柔d tum 下佢啦,
不過如果出軟功都係唔work,
我會覺得呢個男人心裡已經冇你,
所以你做乜, 點做,
佢都唔會受...

男爵府

錫錫有時佢主動有時我主動。2 人行時間, 我哋出街就自動拖手

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

由拍拖到結婚到e家16年。。仍然甜蜜

首頁

尾頁

跳至