親子旅遊

跳至

首頁
56789...13

尾頁

大宅

fyyjott 發表於 17-8-17 17:12
我是星期六818+星期日套票1399,不知道1699是什麼套票哦,你可以打去酒店搵訂房部問,佢地好有耐性講解, ...

謝謝。我已經訂了這星期了,下次好似你咁訂先。我有2個小朋友,有個仲12歲添。自助早餐要加錢。

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

AprC 發表於 17-8-17 17:16
回覆 Ilovetungtung 的帖子

生態湖同永東單張張相完全不一樣呢. 回答我既職員好似都唔多清楚.

我經深圳酒店返的,等車時去過泳池睇,無呢d野玩,泳池一個(室外)

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

AprC 發表於 17-8-17 17:21
請問818, 都是直接同觀瀾訂嗎? 包唔包早餐? 妳有冇食早餐? 如有, 要補幾錢呢?

我都打算去3日, 但唔想兩日 ...

818有兩個大人早餐,小朋友1.4米以下加79蚊,不過房係電話訂埋,去check in時比現金,因為話係網上價,正常要自己係網上訂,比錢先可以,不過因為我又訂套票,佢可以幫我一齊訂,但要比現金
套票就包兩個大人+一個小朋友

伯爵府

紫蘿蘭 發表於 17-8-17 17:24
謝謝。我已經訂了這星期了,下次好似你咁訂先。我有2個小朋友,有個仲12歲添。自助早餐要加錢。
...

所以我好多謝訂房部個女仔,佢幫我計來計去

大宅

fyyjott 發表於 17-8-17 17:52
818有兩個大人早餐,小朋友1.4米以下加79蚊,不過房係電話訂埋,去check in時比現金,因為話係網上價,正 ...

咁你第一日搭專車有冇包埋?

伯爵府

咩~ 發表於 17-8-17 17:56
咁你第一日搭專車有冇包埋?

有啊,來回到皇崗都包埋,都係訂房個女仔幫我訂,自助晚餐都訂埋

伯爵府

回覆樓主:

去完深圳觀瀾湖兩天回來了,總括講個套餐係幾抵,包好多嘢,要兩日先玩得晒。
唯一唔好係生態園太有荔園feel,麻麻地好玩,但小朋友可能會覺好玩。
另500餐券在酒店內用都係緊緊夠一餐,因為酒店內餐廳價錢都幾喇利。唔知如食自助晚餐是否好正呢
個早餐好得,讚
送嘅玩樂三選ㄧ,保齢、溜冰同睇戲一塲,我揀咗保齡,但我相信揀戲院睇電影會係最超值
推薦俾大家去玩

男爵府

fyyjott 發表於 17-8-17 17:12
東莞

有打golf ? 結果衣著要点?我明天去

伯爵府

pandacsl 發表於 17-8-14 23:46
我有問過佢如果回程想改班次,佢叫我打返去改喎!我個時都諗點解咁奇怪要打去改,唔可以同酒店既人改...係 ...

穿梭巴士服務係由俱樂部管理,所以酒店職員話唔到事

伯爵府

生態湖同永東單張張相完全不一樣呢. 回答我既職員好似都唔多清楚.

我剛去完深圳嗰個,唔似深圳嗰泳池喎,會否係東筦嘅泳池

伯爵府

ihpekkleduck 發表於 17-8-17 22:10

其實深圳同東筦是否都係去同ㄧ地方打?(在觀瀾新城對面練習場)我今天去打,拖鞋短褲都得

伯爵府

ihpekkleduck 發表於 17-8-17 22:10

我系東莞個個打,迷你18個洞
之前怕唔得,所以都乖乖著嗮波鞋,運動服,但應該唔使的,無人理,不過聽講深圳嚴d,唔可以穿牛仔褲,要有領T恤
其實穩陣起見,著波鞋運動衫褲吧,好過去到無得玩甘掃興

男爵府

fyyjott 發表於 17-8-17 17:55
所以我好多謝訂房部個女仔,佢幫我計來計去

幫你訂房個小姐好好人,我打去香港個邊訂房,佢話網上訂房幫唔到我,只幫我訂了套票,我再上網訂一晚房

伯爵府

pandacsl 發表於 17-8-18 12:34
幫你訂房個小姐好好人,我打去香港個邊訂房,佢話網上訂房幫唔到我,只幫我訂了套票,我再上網訂一晚房
...

我直接打去東莞訂 0769-87288888

男爵府

fyyjott 發表於 17-8-18 13:33
我直接打去東莞訂 0769-87288888

我都好似你咁訂一晚套票,一晚房,多1個小朋友加250,但我係深圳,諗住第一次去近d方便d,熟下環境先

伯爵府

pandacsl 發表於 17-8-18 14:01
我都好似你咁訂一晚套票,一晚房,多1個小朋友加250,但我係深圳,諗住第一次去近d方便d,熟下環境先
...

我去過几次東莞,深圳下次要試下。
有jm話深圳自助餐唔掂,你可能要500蚊券好d哦
深圳係方便啊,去觀瀾新城5分鐘車程,好大,好多野吃

男爵府

fyyjott 發表於 17-8-18 14:14
我去過几次東莞,深圳下次要試下。
有jm話深圳自助餐唔掂,你可能要500蚊券好d哦
深圳係方便啊,去觀瀾新 ...

我兩邊都未去過,所以都諗左好耐去東莞定深圳,見東莞酒店好似多野玩d,但搭車去新城就耐d...心大心細
我地平日去,無自助晚餐,只可以要500,又無得煮野食...如果去完覺得好,下次揀周末再去

大宅

深圳觀灡湖酒店內有兩個游泳池,沒有充氣水上活動玩的,只是游泳池一個,可能永東用左其他相片

大宅

agnesbee 發表於 17-8-17 21:38
去完深圳觀瀾湖兩天回來了,總括講個套餐係幾抵,包好多嘢,要兩日先玩得晒。
唯一唔好係生態園太有荔園fee ...

我玩左三日兩夜,都好似唔夠時間玩咁,
想行一陣街都唔夠時間

子爵府

agnesbee 發表於 17-8-17 21:38
唯一唔好係生態園太有荔園fee ...

請問你地係咪都每晚在500蚊餐劵或自助餐?我訂兩晚得一餐自助餐劵嘅?

首頁
56789...13

尾頁

跳至