美容扮靚

跳至

首頁
56789...12

尾頁

複式洋房

去佢地个promotion counter 攞sample 仲快啦!
又免費.......

原帖由 CherylMaMa 於 09-3-12 15:43 發表
Can you pm me the website? Many thanks for your help.

大宅

原帖由 AMYJASON 於 09-3-12 16:03 發表
去佢地个promotion counter 攞sample 仲快啦!
又免費.......

我個友朋,
11/3去澳海城counter想攞一枝sample試下,
佢話個sales唔係好想俾佢,
仲不停叫佢買來試,
最終佢都無買,走人。
走去買Moggie..個隻BB cream.

男爵府

因為之前買左dr.jart silver的, 所以吾想買咁大支, 咁我就係counter買左1pack5支mini裝的, 每支10ml, $250/盒, 一來方便袋出街, 二來又可share1支俾妹妹, 現可出讓2支@$100, 如有興趣可pm我. 在大圍/沙田交收.
原帖由 goodbaby 於 09-3-12 13:50 發表
lovelywinnie

如你覺得遠你可以上網買啦... 我都係覺得唔方便所以最後都係o係網上買咗支返黎, 我仲買得比市面上平o的... ok o架.. 我o個個買家好似係o係奧海城做近展銷, 所以我諗都唔係係假野... 同埋我見個生產日 ...
[

大宅

D sample 係一包包唔係一支支喎!
会唔会果个韓國小姐以為你個 friend
叫佢比一大支, 所以叫佢買呀?
我第一次去佢好nice 咁比左好多sample
我, 仲叫我試下先........,

原帖由 ELING 於 09-3-12 16:24 發表

我個友朋,
仲不停叫佢買來試,
最終佢都無買,走人。
走去買Moggie..個隻BB cream. ...

別墅

个 sales 好有禮貌, 仲唔 hard sell,
又係比在好多sample 我, 会唔会有誤会呀?

原帖由 ELING 於 09-3-12 16:24 發表

我個友朋,
仲不停叫佢買來試,
最終佢都無買,走人。
走去買Moggie..個隻BB cream. ...

大宅

Hi goodbaby,

你可唔可以pm 你係網上買幾多錢呀?同埋你買家 d 資料比我呀?Thanks!

民房

我個日去開屋企樓下個商場見到有一間店鋪有好多bb cream 買,我之前都未用過,都唔知買邊隻,入到去,個sales話可以買samples試下,如ok,再買大支,samples$6-$10,不是太貴大家有冇bb cream 介紹(我買了hanskin和skinfood)

民房

我個日去開屋企樓下個商場見到有一間店鋪有好多bb cream 買,我之前都未用過,都唔知買邊隻,入到去,個sales話可以買samples試下,如ok,再買大支,samples$6-$10,不是太貴大家有冇bb cream 介紹(我買了hanskin和skinfood)

別墅

係唔係 Hanskin super magic 呀?
我D 皮膚好易敏感, 用佢又 ok 喎,
佢地嘅night bb cream 同 one stop cleanser
都唔錯!

原帖由 yvonne840 於 09-3-12 23:21 發表
我個日去開屋企樓下個商場見到有一間店鋪有好多bb cream 買,我之前都未用過,都唔知買邊隻,入到去,個sales話可以買samples試下,如ok,再買大支,samples$6-$10,不是太貴大家有冇bb cream 介紹(我買了hanskin和skinfood) ...

民房

佢地嘅night bb cream 同 one stop cleanser
都唔錯!
我用hanskin-control
個sales話敏感用比較好,我呢兩日都有搽,我諗住用完再去買

別墅

Hanskin-control 是bb cream 嗎?
我都係敏感皮膚, 知道Hanskin 的產品全天然我至敢試。
用左加有防腐劑,香料嘅護膚品, 我塊面唔駛3分鐘就
紅色一撻撻。

原帖由 yvonne840 於 09-3-13 22:36 發表
都唔錯!
我用hanskin-control
個sales話敏感用比較好,我呢兩日都有搽,我諗住用完再去買 ...

民房

回覆 # 的文章

hanskin control is a bb cream,it is good,i try many bb crea before

大宅

原帖由 prettylulu 於 09-3-12 18:17 發表
个 sales 好有禮貌, 仲唔 hard sell,
又係比在好多sample 我, 会唔会有誤会呀?

你地個個都話個SALES 俾好多SAMPLE. 我都唔係好覺, 佢都只係俾一包BB CREAM & 晚霜俾我, 我當時都覺得同你地講的俾得甘少既, 我同個SALES 講, 我朋友都好想試你地BB CREAM, 可唔可再俾包SAMPLE 我, 佢當時EE呀呀唔係好想俾, 到最後都俾左一包我, 我估可能係最近好多人問佢羅SAMPLE, 所以佢先甘忍手

民房

sister..

i have a news about hanskin promotion..

18/MAR - 20/MAR 12:00-9:00P.M.
荃灣南豐中心A98舖 ( 盞記燕窩專門店對面 )

26/MAR - 31/MAR 12:00-8:30P.M.
將軍澳海悅豪園地下商場

1/APR - 5/APR 12:00-8:30P.M.
沙田第一城中心A1商場地下 ( 麥當勞後面)

or please check www.hanskin.hk for details.. good night!!

原帖由 happyellie 於 09-2-19 14:39 發表
請問金巴利街係邊區?

洋房

可能真係唔夠sample ~
佢地當時比咗 super magic, caviar gold, glossy magic
同night bb cream 嘅sample 我, 真係好nice。
原來佢地仲有最後三場推廣展銷, 所以要就住嚟送啩~

原帖由 Minniechung 於 09-3-15 02:51 發表

你地個個都話個SALES 俾好多SAMPLE. 我都唔係好覺, 佢都只係俾一包BB CREAM & 晚霜俾我, 我當時都覺得同你地講的俾得甘少既, 我同個SALES 講, 我朋友都好想試你地BB CREAM, 可唔可再俾包SAMPLE 我, 佢當時 ...

民房

hi, could you know they have any discount at the below promotion (like at TST promotion b4)? they have not discount this time.

原帖由 dormond@dagohk. 於 09-3-15 03:52 發表
sister..

i have a news about hanskin promotion..

18/MAR - 20/MAR 12:00-9:00P.M.
荃灣南豐中心A98舖 ( 盞記燕窩專門店對面 )

26/MAR - 31/MAR 12:00-8:30P.M.
將軍澳海悅豪園地下商場

1/APR - 5/APR 12:0 ...

大宅

原帖由 PENDICKTZE 於 09-3-15 07:23 發表
可能真係唔夠sample ~
佢地當時比咗 super magic, caviar gold, glossy magic
同night bb cream 嘅sample 我, 真係好nice。
原來佢地仲有最後三場推廣展銷, 所以要就住嚟送啩~

...

我今日買左SUPER MAGIC 3支BB CREAM, 總數750元, 個SALES 都係俾左CAVIAR GOLD 二包SAMPLE 我, 佢都知我第一次去佢COURTER 羅SAMPLE用完好先番轉頭買, 仲幫我兩個朋友買TIM, 佢都只後俾得二包我, 真係太"沽寒".

民房

750for3,每支有幾多g

民房

sister..

Please kindly check www.hanskin.hk
for the price and details.

原帖由 happybrithday 於 09-3-15 10:17 發表
hi, could you know they have any discount at the below promotion (like at TST promotion b4)? they have not discount this time.

別墅

尋日陪朋友去Hanskin 買 super magic bb cream,
個位sales 只給她 caviar gold bb cream 嘅sample,
我朋友話想試下其他bb cream 問佢地
攞sample , 佢地話:
"Sorry呀! D sample 就快派完, 只
剩 caviar gold bb cream sample, 唔好意思呀......."
我朋友有D失望, 但見佢地咁鬼有禮貌即刻有番笑容。
想攞sample 試嘅sister, 我覺得唔好去好D,
因為佢地冇sample 派喇~

首頁
56789...12

尾頁

跳至