夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

樓主, 加油啊!
祝你同埋你個寶貝happy happy啦!

民房

新媽咪,祝身體健康,bb女快高長大,老公聽教聽話!
:-D :-D :-D :-D :-D

子爵府

原帖由 unhappy媽咪 於 09-3-31 19:50 發表
各位sis我响19號生咗囡囡喇 lee排掛住湊女所以無上到0黎...
我生完個女返咗99屋企,c6請咗4日假陪我,但lee4日裹面佢日日都有借d意出去1-2個鐘,終於有一日我忍唔住嘈佢,佢竟然同我講離婚,仲走咗去,幾分鐘後又返 ...

恭喜妳呀

希望妳c6唔好再傷害妳...從今以後會全心全意對妳同BB啦...同時希望經過今次經歷之後妳同C6會更加珍惜對方啦

民房

多謝大家一直0既支持&祝福 .BB出咗世後真係日日都好忙,好充實,不過係開心0既.C6都好錫BB,但我同佢之間0既事并唔係發展得咁順利....:(
我見佢0地仲有send sms,於是我問c6想點,唔係已經無聯絡咩?嘈過一次,佢話之前有諗過同個女人斷,但因為我唔信佢,所以依家無,跟住話要落去冷靜.
我當時勁嬲,99都在場,佢同我講:男人最怕人煩,佢之前同你講唔再同佢一起你咪信佢,佢依家仲做緊份工等佢真正無做都仲同個女人有聯絡就唔得喇!
之後佢有向我道歉,但我覺得佢同一齊只不過係為責任而唔係愛我

子爵府

環保接龍勳章

又是一大堆借口...明明係個男人唔岩,又要將啲責任推晒落個女人度...99緊係幫自己個仔啦...

伯爵府

原帖由 unhappy媽咪 於 09-4-8 01:53 發表
多謝大家一直0既支持&祝福 .BB出咗世後真係日日都好忙,好充實,不過係開心0既.C6都好錫BB,但我同佢之間0既事并唔係發展得咁順利....:(
我見佢0地仲有send sms,於是我問c6想點,唔係已經無聯絡咩?嘈過一次,佢 ...

無話可說.
你自己要有心理準備.
加油, 支持你!!!!

洋房

原帖由 unhappy媽咪 於 09-4-8 01:53 發表
我見佢0地仲有send sms,於是我問c6想點,唔係已經無聯絡咩?嘈過一次,佢 ...

藉口! 唔好對佢太大期望, 俾自己一個心理準備.

大宅

同意以上sis講, 佢好明顯唔係真心悔改, 想拖得就拖, 一來唔捨得個女人, 二來又想見個女, 所以而家只係兩頭瞞, 我覺得unhappy媽咪最緊要知道自己想點, 同埋無論做咩決定, 都要以自己同bb的幸福行先, 唔好委屈自己, bb係單親家庭一樣可以好開心, 要加油, 千祈唔好容忍呢個男人再傷害你

民房

原帖由 廿廿 於 09-4-9 14:17 發表
同意以上sis講, 佢好明顯唔係真心悔改, 想拖得就拖, 一來唔捨得個女人, 二來又想見個女, 所以而家只係兩頭瞞, 我覺得unhappy媽咪最緊要知道自己想點, 同埋無論做咩決定, 都要以自己同bb的幸福行先, 唔好委屈自己, bb ...

你講得好啱,佢真係唔見棺材唔流淚,今次我決定等bb滿月後搬返屋企,同爸&媽講晒佢d野,換埋屋企個鎖,以後唔比佢見bb.
我依家諗緊點可以1日裹執晒所有野走......

男爵府

佢話之前有諗過同個女人斷,但因為我唔信佢,所以依家無,跟住話要落去冷靜.
又多一個當女人係白痴既藉口,唸過?佢又知你唔信佢,叫人點信呀?以前我C6都有講過話我對佢無信心咁一齊有咩意思,我同佢講,信心係要你比到我,我先會信你,你咩都唔做,又成日古靈精怪,咁叫我點信你呀?

點都好樓主要努力呀,有咩就返自己爸媽到,好好咁照顧好自己同B女呀,加油,加油呀!!!!!

男爵府

原帖由 廿廿 於 09-4-9 14:17 發表
同意以上sis講, 佢好明顯唔係真心悔改, 想拖得就拖, 一來唔捨得個女人, 二來又想見個女, 所以而家只係兩頭瞞, 我覺得unhappy媽咪最緊要知道自己想點, 同埋無論做咩決定, 都要以自己同bb的幸福行先, 唔好委屈自己, bb ...

我都覺得你c6可能真係兩頭瞞.....
如果你諗住講俾父母知, 不如叫你父母一齊幫你執野吧, 因你剛生完bb, 身體始終較虛弱.
總之, 希望你同bb都開開心心吧! take care!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至