自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

阿媽唔識教, 同阿媽關係唔好, 18歲腦筍都未生埋, 身邊得個30歲女人關心自己, 言聽計從, 果個a女人都係衰架喇, 不過蠢囉, 唔係諗住會攞到著數呀?! 唔係攞著數, 唔通係愛咩...

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

做媽媽既,仔女唔聽教真係好無奈,希望鳥倦知返,自食其力喇!
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

前因後果,當年做人小三,未婚生子踏錯第一步。

翡翠宮

畀面勳章

kei1108 發表於 18-4-28 17:27
好似話翁X晶(唔知私定公數)有接濟過佢
朋友願意幫忙,唔可以話佢係周圍問人攞錢。咁多年黎,吳綺莉都有工作,佢可能唔識教女,或者未能好好管理自己情緒,但我唔覺得佢咁多年都係靠痴過生活。
日日是好日

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Angel_Rose 發表於 18-4-28 13:45
我一直以為andi同卓林差不多年紀,依加先知原來佢大過我

x2,卓x搵個比自己大咁多嘅女朋友

大宅

回覆樓主:

唉, 根本兩個都唔抵爭

子爵府

seaman1982 發表於 18-4-28 16:16
唔係,鬼婆同卓林係朋友在先。
鬼婆果時剛冇做份工,卓林同佢阿媽講叫佢請佢同自己補習。阿媽應承,但後來 ...

咁即係卓林所需既"情感" "愛" 全部係個鬼婆上先得到 (先不論真假的愛情,現階段卓林極愛鬼婆)

記得卓林曾報警拉阿媽虐打, 酗酒, 藏毒....

現在阿媽終成長了, 就要再等女兒都成長,母女再修補關係

大宅

我係c奶 發表於 18-4-28 17:24
我女同佢女幼稚園同班同學,吳日日親自接送個女,學校有咩親子活動一定會參加,就個幾年黎睇吳很盡責
...

吓?但之前報導話吳係02年帶咗個女去上海讀書喎,乜佢有係香港讀幼稚園?

珍珠宮

最愛是誰 發表於 18-4-28 18:31
吓?但之前報導話吳係02年帶咗個女去上海讀書喎,乜佢有係香港讀幼稚園?
...

我女係上海讀幼稚園的(c6外派去上海)

子爵府

yuyueng 發表於 18-4-28 17:33
前因後果,當年做人小三,未婚生子踏錯第一步。

都好。等一眾小三得到教訓,都有悲慘收場。

珍珠宮

牛年勳章

mother904 發表於 18-4-28 12:52
[東方日報]斥Andi推「小龍女」拍片 吳綺莉:畀人睇到佢真面目

「小龍女」卓林去年12月已飛抵加拿大,母親 ...

唉!希望卓林早日醒覺!

大宅

回覆:吳綺莉的回應,今次我覺得佢講得好岩

其實好小事啫,
好多人都鍾意拍d無聊片放上網,
日本有個去搗亂便利店嘅人自己拍片放上網比警察拉埋添

禁止訪問

回覆樓主

伯爵府

2018復活節勳章

北寄貝 發表於 18-4-28 17:15
乜bk jm唔係好鍾意同未婚懷孕既媽媽講:養得起,梗係生囉,bb係上天既禮物嘛!
..計劃中的意外, 咁就係另一回事囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kissya 發表於 18-4-28 14:07
其實最錯係成蟲,由頭到尾冇盡過做老豆既責任

人地一早話咗唔要個女 , 叫個女人落咗佢 , 但女人自己堅持要生 。

男爵府

honeybibibibi 發表於 18-4-28 16:16
其實唔明到今日點解仲要怪曬成蟲?
明知人地有老婆佢痴埋去,又講到明唔認數,佢都堅持生,咁真係生左出黎 ...

我好憎小三!不過同情成龍都好笑! 賤男唔射精入人地度人地點大肚!咁呃小3落搭就梗係話同老婆無感情.愛你多過老婆之類!射完先話講明啊我唔負責任架咁就搞掂! 仲可以站在道德高地!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sinohk33 發表於 18-4-28 14:25
無回應先至係最好的反應。

同意 。

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇YAHOO NEWS, 有網民話卓林塊右臉有5指印, 懷疑被人摑完要讀稿!

我睇片時佢右臉有D 好似粒粒嘅野, 係咪5指印真係唔肯定!

首頁
56789...10

尾頁

跳至