自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

都有諗過

男爵府

畀面勳章

邊有貓唔偷食
送到上門,就食得唔好口從
又想證明自己仲有魅力

子爵府

今日我都有同c6 研究..
佢話呢個可能發生係佢身上好低....應該唔會woo

跟住 我同佢講 如果我係男人都未必忍得住...

Anyway , 其實現實生活大把呢d 情節,再誇都仲有... 眼見太多太多...

公爵府

回覆樓主:

又唔洗諗到咁負面

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

其實雙方仲係好愛好愛對方、互相有足夠既愛、足夠既信任既話,根本個腦係唔會諗呢d嘢,如果你有動搖,即係對佢既愛亦已經動搖,應該諗吓點樣重燃愛火,而唔係諗雙方會唔會偷食
婚姻係要用百份百信任、持久既愛去維繫,而不是用疑心用危機風險管理去維繫
利申:我係老公既初戀(但佢唔係我初戀),一齊生活咗18年,我地仲係好愛好愛對方,絕對百份百最信任對方。
鄭伊健&許志安係我細個唯二鍾意過既偶像,雖然佢地咁樣,但都動搖唔到我對愛情對婚姻既信心

珍珠宮

環保接龍勳章

做左咁多年人
真的很多事情都見過
現在不會相信男人唔出軌

公爵府

lololala 發表於 19-4-17 12:47
安心事件發酵咗差唔多廿四小時,睇咗排山倒海嘅BK留言⋯

呢一刻,大家會唔會都會有一刹那諗自己個老公都曾 ...

有諗過吖,所以更加要高EQ,不動聲色納得幾多得幾多,事關我仔仲未出身!

lololala    發表於 19-4-18 10:05

伯爵府

回覆樓主:

有無都無辦法架啦,現實就係唔知咪當無囉 ,唔通下下心理不平衡咩 尢其係一個月連兩次性生活都無果啲夫妻,真係要積極啲啦 唔出去實質揾,可能隔日就揾AV打機......

首頁

尾頁

跳至