美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

IHateSummer 發表於 21-2-23 02:09
最後揀左Pico, 已經打完一個療程,一啲用都冇

介唔介意 講你係邊到做 會無效果

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

clibwm21295 發表於 21-10-30 19:52
介唔介意 講你係邊到做 會無效果

摺埋 轉左手喇

子爵府

畀面勳章

Anca_ii 發表於 21-10-28 11:01
我打左4次 啲斑已經淡左好多
冇記錯第一次係688 之後係860一次

請pm資料,thx

別墅

麻煩可以pm 我M22 資料嗎?謝謝

複式洋房

luffie 發表於 19-8-16 17:31
我試過打左兩次M22 d賀爾蒙斑淡得好慢, 但後尾轉另一間同時打PICO同M22, 一次已經好好效果, 打左5次已差不 ...

謝謝分享,可否pm 哪處打M22?

複式洋房

Del

複式洋房

回覆 luffie 的帖子

可以pm我資料嗎?謝謝

大宅

issactmaria 發表於 21-1-3 22:22
我本身深層苛爾蒙斑及面層班都極多,之前keep住打Pico, 初期進度明顯些,但後來到了樽頸位打過其他。自從上 ...

可否介紹邊到打斑,謝謝(emoji)

大宅

我試過打左兩次M22 d賀爾蒙斑淡得好慢, 但後尾轉另一間同時打PICO同M22, 一次已經好好效果, 打左5次已差不 ...

可否pm邊間打斑,謝謝(emoji)

民房

你好T__T可唔可以pm我資料?

複式洋房

琛媽 發表於 19-7-19 00:03
因為一兩次已經睇到有效果我至有心去繼續,打完面層果啲會結痂,結痂好似花生衣咁薄,做完唔會好紅唔太樣 ...

可否pm資料(emoji)(emoji)

男爵府

fanfunfio 發表於 21-4-26 17:33
luffie妳真係好介紹 我試左m22啦,除左真係幾白滑外,荷爾蒙斑仲會起咖啡渣,幾日後咖啡渣甩咗,啲 ...

請問可以pm 邊間打M22嗎?

大宅

麻煩你給我資料(emoji)

大宅

琛媽 發表於 19-7-18 23:05
m22好處係唔會有反黑危險,我有好多唔同嘅斑,打第一次甩焦後雀斑基本上已無晒,深層同賀爾蒙斑就要逐步來 ...

Can you please pm me the details ?thank you

象牙宮

M22 AOPT 光子嫩膚
光子嫩膚的原理就是通過光照射入皮膚,通過“不同長度的光”,選擇性的治療位於不同皮層的紅血絲、色素沉積等問題,達到嫩膚的效果。

光子嫩膚對皮膚有損傷嗎?
由於光子嫩膚是一種非剝落得治療方案,通過特定的波長穿透皮膚5mm厚度,直達皮膚的真皮層,直接作用於真皮層的膠原細胞和成纖維細胞,真正達到皮膚護理的作用,不會損傷正常的皮膚組織。

AOPT“平頂波專利科技”
M22的 AOPT™ 「平頂波專利科技」能依不同膚質需要精準地利用不同波長調配合適的脈衝光直達真皮層。

Lumenis®️ AOPT™的優勢:
AOPT™「平頂波專利科技」提供穩定能量並可分段輸出,提供周邊肌膚組織散熱時間保護表皮之餘更為肌膚帶來最少的傷害,治療過程更温和、舒適而且安全、有效。M22強效脈衝技術 (IPL)搭配AOPT™先進技術,提供穩定的連續脈衝能量,能量精準集中,脈衝時間更短,治療更安全。
M22的強效脈衝技術還能促進真皮層膠原蛋白新生,淡化暗沉與斑點,讓肌膚嫩白無瑕。
治療多種肌膚問題
脈衝光可以短時間療程裡面激活肌膚,讓膚色變得均勻,柔滑亮澤。消除黑色素、美白、嫩膚、去印。

FAQ
常見問題
1. 療程需要做幾次?
療程最少需進行數次,但視乎個別情況而定.每次療程之間相隔約至少四至六個星期。

2. M22治療後需要特別護理嗎?
於治療後請使用溫和潔面乳清潔皮膚及潤膚霜令皮膚保持濕潤。護膚品應為非刺激性(請停用乙醇酸及維生素A和美白霜)。同時,治療部位要保持清潔、不要摩擦或使用磨砂膏。此外,避免過量喝酒、過量運動、出汗、游泳。

3. 治療後皮膚泛紅,屬於正常現象嗎?
正常。治療後,皮膚可能會出現微紅、熱感,但這些清況通常維持三至五天;而有色斑的位置可能變紅、變深色或出現結痂的情況。
這清況大約維持一至兩星期不等。

4. M22治療後可以化妝嗎?
療程後即可化妝,但需要做好保濕和防曬。請使用SPF30或以上防曬霜。

5. 哪些人不適宜做M22光子嫩膚?
懷孕、嚴重糖尿病患者、於過去兩星期內接受化學或物理換膚療程、服用光敏感性藥物、過去六個月內接受口服異維A酸的治療及最近曾曝曬或曬太陽燈的人士都不適宜做M22光子嫩膚療程。

最新一代M22 AOPT光子嫩膚 - M22完美脈衝光喚醒肌膚年輕活力
https://www.m22.com.hk/

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

2021 M22 STELLAR 脈衝光非傳統M22, 2021最新M22 STELLAR脈衝光光子嫩膚+PICOWAY 2
最領先【打斑, 紅血絲, 玫瑰座瘡】

9 濾鏡

如果以下: 打几个濾鏡?
1. 改善色斑
2. 嫰白均勻肤色
3. 促進膠原增生

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

回覆樓主:

可否pm我資料呀

大宅

可唔可以pm我m22打邊間? 謝謝!

大宅

畀面勳章

Anca_ii 發表於 21-10-28 11:01
我打左4次 啲斑已經淡左好多
冇記錯第一次係688 之後係860一次

有興趣想打斑,可以pm資料嗎?

別墅

IHateSummer 發表於 19-7-18 15:46
岩岩電話查詢其中一間美容院send咗張相去等佢哋初步睇一睇係咩斑
其實我本身一直諗住打pico
見呢度jm講唔錯 ...

首頁

尾頁

跳至