自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

frenchmay 發表於 20-3-3 22:18
最近朋友做檢查,佢好怕抽血。佢話完全唔敢望住姑娘拮針入去,全程望住另一邊。另一個女仔朋友又係好怕,如 ...

抽得多就慣
放鬆心情

男爵府

以前好驚,自從病左;有段時間連續每日抽血,有時吾止抽一支,最多一次係一次過抽十四枝,個姑娘都好緊張,怕扎住手太耐手會腫,但又要即時即晒交比姐姐去做檢查

男爵府

櫻花bb 發表於 20-3-3 22:21
唔好話抽血,我連打針都唔敢望

我以前見到針就腳軟冒汗,但有段時間打薄血針要打肚,果種痛,吾識形容

wcpcelia    發表於 20-3-5 10:40

珍珠宮

lagortsa 發表於 20-3-4 23:47
其實枝針入左去,抽幾多支都冇分别。我試過一次過抽 9 支。

但我從來唔会望。

我試過一野抽14支,2小時後再抽1支,total 15支,抽血個姑娘見到張長長的貼紙都呆左,抽完14支(仲要每支都滿晒,平時去私家要驗咁多野都係1,2支分裝就搞掂,點知去政府醫院私家症仲誇張)我坐左係度郁唔到,因為知道一郁就會暈,最後係姑娘扶我坐埋一邊等2個鐘後抽最後一支,佢見我面都青晒又成身震,拎左件病人褸比我被住,全部抽完晒之後休息左半個鐘先可以慢慢行到出醫院。

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

子爵府

回覆樓主:

我一定望實,因為唔知佢幾時拮落去仲驚

首頁

尾頁

跳至