時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024勳章

樓主話佢唔睇唔回,咁大家可以盡情留言,唔好令樓主失望

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

又係非洲時政大媽

男爵府

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

畀面勳章

其實我唔覺得個問題係有幾白痂喎, 議員係公職人員, 佢地唔係普通打工仔, 佢地嘅薪酬係所有納稅人有份付出, 正如市民都想知道特首減薪筆錢係點處理一樣, 咁有幾白痴?? 如果呢個問題, 唔係問郭x鏗, 而係問政府班子, 你又覺得白痴嗎??

仲有, 議員份糧真係唔一定袋左落袋就係佢嘅, 佢有咩操守失當, 隨時係要嘔返哂出黎.

仲有, "黑記"係用黎形容一d埋沒良心做假報導, 濫用第四權為掩飾暴力亂港既所謂記者, 文x匯記者未配有呢個尊稱, 你返去笑下嗰班喺警察記招, 連數都唔識計嘅x果記者先啦

樓主, 你都係專注收o靚去睇你個 xxxxdiscuss 算啦, 嗰度o岩你多D.

Snowman@HK    發表於 20-4-17 21:48
SUKI20062014    發表於 20-4-17 14:15

男爵府

開心吸收勳章

YC特色。。。
小小事放大來講,然後放大來踩!
我睇左一段,文字兼埋視頻,都唔明到底有咩笑點?
垃圾的笑點太低,垃圾的人格太差。
這些垃圾品味正常人真的不能認同!

平時記者會上的黑記瘋癲無極,出現正常記者你地就甘大反應甘開心?以為執到寶嗎?

份糧邊個話一定係牠的?已完如果有犯事,隨時要嘔返出來!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大白兔糖 發表於 20-4-16 17:10
其實我唔覺得個問題係有幾白痂喎, 議員係公職人員, 佢地唔係普通打工仔, 佢地嘅薪酬係所有納稅人有份付出, ...

咪係,人哋咁問,同佢哋口中自己有份出糧俾政府有乜分別
天朗氣清

大宅

弱弱的問一句,有那條法律註明,薪水發給你後是你的??!支持記者。
人一黃, 便脑殘, 人一藍, 便脑叻!

首頁

尾頁

跳至