自由講場

跳至

首頁
56789...47

尾頁

別墅

Gi-leung 發表於 20-6-5 23:46
5舊水買4支老翻餐具不過佢老公被起底真係有啲慘

D post話佢老公好自豪個老婆係kol⋯⋯⋯⋯

別墅

Kkchanzz 發表於 20-6-5 23:54
呢個仲衰 連登話佢做BE時蝦個新同事 蝦到人地走去做蘋果都仲要唱衰人話人地做野有問題
...

嘩 好似係學校蝦人d大家姐咁淨係見到佢專登出片講係BE in人 d “趣事”...唔睇都知係笑人...

大宅

adandyoha 發表於 20-6-6 00:02
十分認同!!

佢真系收得檔
之前出條片話自己系事業型主婦
一日的行程就係
9點起身
10點化妝
12點拍片剪片
3點做gym
4點買餸煮飯

叫d早上送小朋友返學再朝9晚5、煮飯跟功課陪練琴的媽媽
情 可 以 堪?!

複式洋房

adandyoha 發表於 20-6-6 00:02
十分認同!!

好可惜 佢做d野唔完美囉!
樣樣野都做唔掂 又要認叻
整d野 莫講話味道 賣相已經好嚇人
佢咁都可以攞黎打卡 好心整靚d先影啦

仲有佢一個月先出得兩條片 咁都要請助手
請黎做乜?佢當自己係大明星?

複式洋房

adandyoha 發表於 20-6-6 00:08
嘩 好似係學校蝦人d大家姐咁淨係見到佢專登出片講係BE in人 d “趣事”...唔睇都知係笑人...
...

呢d野幾個同事私底下笑咪算 何必特登拍條片笑人地 又話人地臭又剩 好冇品 不如佢檢討下自己言行先

複式洋房

vickymamaa 發表於 20-6-6 00:12
佢真系收得檔
一日的行程就係

不如佢將個條片topic改為 「廢青kol日常」啦 唔明點解d妹妹仔做佢粉絲咁羨慕佢
同埋佢老公明明正常小康之家 娶埋呢d貪錢又懶女人做老婆鬼遮眼?

大宅

Kkchanzz 發表於 20-6-6 00:25
不如佢將個條片topic改為 「廢青kol日常」啦 唔明點解d妹妹仔做佢粉絲咁羨慕佢
同埋佢老公明明正 ...

吾知佢夫家知道佢宜家臭名遠播未?
老爺奶奶真系多得佢吾少,
個仔岩岩番新工就被人起底,
驚到LinkedIn都要閂埋,
俾同事笑到無地自容啦點埋堆?

別墅

佢真系收得檔
一日的行程就係

睇死佢出返黎啦!!復出片實係話深潛咁耐係去左生蝦毛...感受到做媽媽既真實感啦又打大埋感慨既野,博媽媽級認同支持,又想cap到批新支持者...

但好可惜佢咁樣復出,轉型教人點湊b,反而令更加多人憎佢...

莫非佢而家咁,仲會覺得有人以為佢嫁得好,範範掂,做日系少婦

別墅

Kkchanzz 發表於 20-6-6 00:18
好可惜 佢做d野唔完美囉!
樣樣野都做唔掂 又要認叻
整d野 莫講話味道 賣相已經好嚇人

你漏左啦⋯⋯佢仲請鐘點姐姐執屋架...

大宅

adandyoha 發表於 20-6-6 00:38
睇死佢出返黎啦!!復出片實係話深潛咁耐係去左生蝦毛...感受到做媽媽既真實感啦又打大埋感慨既 ...

睇佢個死款都係騎虎難下,廣告已接一大堆諗住一生完就出片賺錢,點知臨門撻Q。出片又俾人追擊,吾出片又違約,而家肯定晚晚瞓唔著

而家搞到甘大鑊,d連登仔擺明吾放過佢。遲d幫邊個brand賣廣告,就去個brand到留負皮,用完爛面、呀b敏感,睇下邊個brand仲夠薑搵d甘冇誠信的人代言!誓要打爛佢飯碗!

大宅

佢真系收得檔
一日的行程就係

真係好笑 咁就叫事業型主婦 實質工作時間半日都無

別墅

Kkchanzz 發表於 20-6-6 00:25
同埋佢老公明明正 ...

睇連登講阿小熊貓個cv都幾中上,poly account degree畢業(account呢科黎講poly算難入),入左四大,做到經理(雖然只要肯捱到咁上下,就升到呢個位),係今年至轉左去hxbx

可惜個感覺係咩都無所謂,傻更更就得人既性格,咪咁就一世囉

最正係Alex拎住張照到有bb既超聲波,講話個b個鼻似佢,小熊貓:咁大鑊,呢個世界可能得佢一個塞到alex返番去地球,唔係係個wonderland 入面

大宅

viscav 發表於 20-6-6 00:48
真係好笑 咁就叫事業型主婦 實質工作時間半日都無

人地生活品味高尚丫嘛
金牛座完美主義者擺塊多士落碟都要突番個牌子名出來
吾減少工作時間就做唔到甘「完美」「療癒」ga la

別墅

vickymamaa 發表於 20-6-6 00:44
睇佢個死款都係騎虎難下,廣告已接一大堆諗住一生完就出片賺錢,點知臨門撻Q。出片又俾人追擊,吾出片又違 ...

Oh yes! 佢實接左大堆廣告未出到街!其實佢唔係轉型做左專家,好似初期咁樣,都唔會令人咁黑人憎!

睇怕be而家堆fd都唔敢痴埋佢一齊出po住,佢地應該唔會互相幫大家住不過遲吓台灣抄襲達人Hannah 返番香港,佢又可以痴埋一齊出post

大宅

adandyoha 發表於 20-6-6 00:48
睇連登講阿小熊貓個cv都幾中上,poly account degree畢業(account呢科黎講poly算難入),入左四大,做到 ...

執到小熊貓佢梗係攬實吾放啦,佢冇呀媽,呀爸叫雞(連登消息),呀哥風化犯,搵到個正正常常的男人梗系mark實,博二次投胎
如果小熊貓吾要佢,佢應該人生=0,睇佢所謂嘅「朋友」來來去去都系得BE班同事就知,人緣差,生活全部都系小熊貓小熊貓⋯

別墅

vickymamaa 發表於 20-6-6 00:33
吾知佢夫家知道佢宜家臭名遠播未?
老爺奶奶真系多得佢吾少,
個仔岩岩番新工就被人起底,

應該係唔知夫家知道自己個仔叫做「小熊貓」有咩感覺

別墅

vickymamaa 發表於 20-6-6 01:00
執到小熊貓佢梗係攬實吾放啦,佢冇呀媽,呀爸叫雞(連登消息),呀哥風化犯,搵到個正正常常的男人梗系mar ...

咁小熊貓對佢黎講係筍嘢黎

實係啦...佢結婚嗰日全部姊妹都係be班人...一個朋友都無!!結完仲要講話擔心個伴娘(cyn)要好多人幫佢執手尾,好在無事發生。如果咁驚既,咪搵第個囉,唔係話幫cyn,但成日好似當人咁大個人咩都唔識咁,其實最唔識野果個係alex自己!!

子爵府

vickymamaa 發表於 20-6-6 00:53
人地生活品味高尚丫嘛
金牛座完美主義者擺塊多士落碟都要突番個牌子名出來
吾減少工作時間就做唔到甘「完 ...

我好少見人用一屋淘寶/ikea再自誇品味高尚
淘寶有幾多假貨/抄款心照啦....無可否認有啲貴價既淘寶天貓貨係真係ok的,但佢買啲傢私都只係最平果堆....ikea買個木架墊高個電腦都話個架好貴

租人樓住就讚發展商裝潢...
等到做業主自己設計先再讚都未遲啦...

子爵府

adandyoha 發表於 20-6-6 01:01
應該係唔知夫家知道自己個仔叫做「小熊貓」有咩感覺

好似話個姑仔唔鐘意佢
拍拖時係人地屋企開live搞到半夜三間

可能佢參觀緊人地屋企個洗衣機

別墅

Taitaimui 發表於 20-6-6 01:08
我好少見人用一屋淘寶/ikea再自誇品味高尚
淘寶有幾多假貨/抄款心照啦....無可否認有啲貴價既 ...

佢心態係「我係淘寶買到高質貨

首頁
56789...47

尾頁

跳至