自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

maynjune 發表於 20-11-4 19:18
問返屋企聲稱有多年工作經驗的資深的外傭姐姐, 佢在我家工作快一年, 原來佢有苦衷架, 佢話係因為買返來 ...
你可能用左位藝術家?

侯爵府

港c奶 發表於 20-11-5 13:09
最受歡迎建議,一切工人問題,炒!一切婆媳問題,搬!一切感情問題,離婚!各位我講下笑咋,唔好太 ...

最徹底解決問題的方案! 一定work!
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

子爵府

maynjune 發表於 20-11-5 12:50
係呀,有時真係想炒架, 但呻完又好d 喇喎,bk 報左我好多架! 多謝BK
其實呢 ...

咁就好啦!

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

樓主相中圈住的大小,是屬於相若大小,跟據我20多年煮飯經驗,這種相若大小,煮的時間一樣,唔會有硬有軟。

樓主太挑剔。

侯爵府

晴B媽 發表於 20-11-5 13:45
樓主相中圈住的大小,是屬於相若大小,跟據我20多年煮飯經驗,這種相若大小,煮的時間一樣,唔會有硬有軟。 ...

失敬失敬,在下有眼不識泰山, 不敢挑戰閣下20多年的煮飯經驗。 你肯定是對的!

多謝賜教

未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

水晶宮

maynjune 發表於 20-11-5 12:48
佢根本係超級勁得閒, 全部人類返晒工返晒學, 佢响屋企就嘆足咁多個鐘, 淨係煮餐飯都煮到咁鬼樣
...

嘆足咁多個鐘?佢唔使做家務

首頁

尾頁

跳至