自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 LFC公主 的帖子

我都係, 宜家聽番瘋show, 我覺得幾好, 早霸王宜家好悶好胡鬧!

chyush    發表於 21-6-27 04:19

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 largesizer 的帖子

X 2!

大宅

largesizer 發表於 21-6-26 18:21
點解之前又咁多人插豪同田,炒左又突然咁多人湧出黎話佢地ok
...

人係咁架啦

大宅

mickeyeva 發表於 21-6-26 18:48
回覆 LFC公主 的帖子

我都係, 宜家聽番瘋show, 我覺得幾好, 早霸王宜家好悶好胡鬧! ...

係呀,我唔鍾意歌之詩,反轉唱歌,訪問,食野,打電話入去講自己野的都唔鍾意

有時玩遊戲就幾好笑,霸王老人院好好笑,十大你最喜愛的xxx都好聽,所以早霸王其實好少野好聽,其餘都唔啱聽,宜家有風騷有多個選擇非常好

子爵府

回覆樓主:

最喜歡聽 梁繼章 + 梁思浩 + 貴花田 = 互動時正經時攪笑互補的組合。
現在 新組合...悶...廣播劇 停吧! 悶!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ganggang 發表於 21-6-26 10:14
你感講,我竟然記起大姐明大白鯊把聲(暴露年零)
我重温番尋日少少瘋so, 李小姐都系喪笑,支持唔到
...

今日聽田豪.. 廣播道人妻笑死: 鼻毛係曱甴so, 係度fing下fing 下
賤豪話好想做青蛙.. 田: 點解呀? 可以跳黎跳去呀? 豪: 因為青蛙係2棲(妻)類動物

子爵府

selinako^^ 發表於 21-6-28 13:14
今日聽田豪.. 廣播道人妻笑死: 鼻毛係曱甴so, 係度fing下fing 下
賤豪話好想做青蛙.. 田: 點解呀? 可以跳 ...

我也是
可能聽慣左囉!都係鍾意田豪(emoji)
新嘅「風騷快活人」李小姐太嘈啦!長期喪笑⋯⋯以及拍枱,明明好簡單一句說話,也要笑好耐⋯(其實我都唔知笑點喺邊度添)有點兒⋯頂不順

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Cat108 發表於 21-6-28 13:56
對我也是
新嘅「風騷快活人」李小姐太嘈啦!長期喪笑⋯⋯以 ...

我都係,其實係被迫變節

珍珠宮

睛靈勳章

Cat108 發表於 21-6-28 13:56
對我也是
新嘅「風騷快活人」李小姐太嘈啦!長期喪笑⋯⋯以 ...

兩位主持成日喪笑,實在應該收儉一下,笑到聽唔到講咩,令我諗起幾廿年前歡樂金宵既罐頭笑聲
喪笑唔知係咪2台風格,之前個節目Gimme5又係咁

男爵府

可以聽港台一台開心日報,好聽好多

洋房

真係好難聽,李麗蕊同梁繼璋老套我都免強可以忍受,但李麗蕊講野果時又要懶係HIGH到沙聲,又扮聲講野,又乜都笑,真係聽到想嘔,如果唔係我公司一定要開收音機,我一定熄機,而且個D內容真係好悶好老套,網上情D背景音樂嘩 70年代咩。。。

首頁

尾頁

跳至