跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我未收到合一堂信窩,去邊度睇阿?

子爵府

好媽媽勳章

佢寄信黎架,靈糧就EMAIL

原帖由 Emily_fung 於 09-11-21 00:14 發表
我未收到合一堂信窩,去邊度睇阿?

民房

大家會揀邊間呀??
我個女都收左靈糧同合一堂呀, 苦惱讀邊間好...

大宅

好媽媽勳章

我想問收左合一堂個D,你地系米全部都系大仔來嘎?我個女12月嘎,吾知系米因為細呢
原帖由 lycheel 於 09-11-22 02:54 發表
大家會揀邊間呀??
我個女都收左靈糧同合一堂呀, 苦惱讀邊間好...

民房

我女女0709, 大過你個女

原帖由 Emily_fung 於 09-11-22 21:03 發表
我想問收左合一堂個D,你地系米全部都系大仔來嘎?我個女12月嘎,吾知系米因為細呢

複式洋房

原帖由 Emily_fung 於 09-11-22 21:03 發表

亞仔都係0709, 收咗上午~
合一好似500百人, 收100人 (上午位)
靈糧就話超過500人in, 收60人(上午位)

複式洋房

有冇mama 去咗in聖心呀, 你地in成點呀 ~

大宅

合一堂都收咗我女上午班, 都係0709噃, 睇嚟都好多0709入到合一堂上午班, 可能遲d做埋同學仔呀~

大宅

好媽媽勳章

我個女in左阿,好似miss問mami野多D,不過可能她都有留意小朋友掛
原帖由 chris_4539 於 09-11-23 13:01 發表
有冇mama 去咗in聖心呀, 你地in成點呀 ~

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章

我地都去左聖心 in 呀, 似 in 父母多 d, 都冇咩問我個女咁, 不過, 就真係好多人 in law

原帖由 Emily_fung 於 09-11-23 15:17 發表
我個女in左阿,好似miss問mami野多D,不過可能她都有留意小朋友掛

大宅

原帖由 Emily_fung 於 09-11-23 15:17 發表

子爵府

好媽媽勳章

合一堂唔係得K1上下午各兩班咩?????每班唔係得25人咩??????

原帖由 chris_4539 於 09-11-23 12:59 發表

亞仔都係0709, 收咗上午~
合一好似500百人, 收100人 (上午位)
靈糧就話超過500人in, 收60人(上午位)

複式洋房

原帖由 芯諭媽咪 於 09-11-23 23:17 發表
合一堂唔係得K1上下午各兩班咩?????每班唔係得25人咩??????

我好似聽到佢話, 上下午各有四班, 每班25人, 唔通我聽錯~

別墅

有冇細b (10,11,12月) 合一堂,靈糧收左你地呀?
你地係咪有宗教, 所以收的機會又大d呢?
我阿仔超細b, 冇消息, 唯有下年try again
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

我囡 0711 IN 左 2 間, 暫時未有一間收佢呀, 我而家都好忐忑不安

原帖由 minako 於 09-11-24 22:51 發表

大宅

原帖由 minako 於 09-11-24 22:51 發表

我對BB 係0710
合一堂 & 靈糧都收左.....無宗教背景
你個仔係0712?? 唔駛驚一定有人放棄唔讀, 到時再打去問啦....

別墅

最慘我阿b, 唔識講野....佢一聽到what's your name
就發"敏贈"....我train左好多個星期, 依家先好少少,
肯回應自己個名....

沙田偉華個間收左, 不過當然想出名的學校收啦!

原帖由 oNoNtwiNs 於 09-11-25 10:14 發表

我對BB 係0710
合一堂 & 靈糧都收左.....無宗教背景
你個仔係0712?? 唔駛驚一定有人放棄唔讀, 到時再打去問啦....
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

原帖由 minako 於 09-11-25 23:56 發表
最慘我阿b, 唔識講野....佢一聽到what's your name
就發"敏贈"....我train左好多個星期, 依家先好少少,
肯回應自己個名....

沙田偉華個間收左, 不過當然想出名的學校收啦!

...

我對 bb 都係唔係好識講野架.....問極都唔答.....煩死人

男爵府

我仔仔都係0712超細bb, 仔仔面試康傑收左上午班, 頌安宣道收左全日班, 靈糧無消息, 下星期面試祟真會美善, 我唸都好難考入, 因為上星期簡介會上校長已講今年有210張申請表, 只有3份機會入到, 加上面試內容45分鐘遊戲, 坐定定聽故事和做手工, 又要考語言能力和專注力, 我唸對細b來講好大挑戰

男爵府

今日收到靈糧後備信, 有無人收到?

首頁

尾頁

跳至