跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 113# abo2008 的文章

abo2008,

you apply babies wonderland or baby health gym? Would you pls tell us your comment after you take the lesson.

大宅

咪係咳, 有啖同有鼻水, 佢好番哂, 點知傳左比
我老公, 依家傳埋比我! 唉! 好彩係保險請醫生
食飯, 如果唔係都幾容!

原帖由 南瓜妹 於 09-8-30 01:05 發表

唔記得講,我写3大,其中一個係工人姐姐,但我未confirm佢會唔會放假。

病左兩個禮拜??咩事呀??

我個仔病幾日,我都心痛啦,何况2 weeks!! ...

大宅

噚日返左第一堂協康(坑口), 我感覺都唔錯, 媽媽同bb好開心, 好充實! 人數唔多, 1個導師1個助手容易照顧及觀察到bb既情況!

原帖由 maomaokk 於 09-9-1 13:22 發表
abo2008,

you apply babies wonderland or baby health gym? Would you pls tell us your comment after you take the lesson.

別墅

我都想報, 不過佢話FULL咗喇, 要等下次~

原帖由 abo2008 於 09-9-2 11:26 發表
噚日返左第一堂協康(坑口), 我感覺都唔錯, 媽媽同bb好開心, 好充實! 人數唔多, 1個導師1個助手容易照顧及觀察到bb既情況!

複式洋房

原帖由 CSbaby 於 09-8-20 17:53 發表
你哋有冇幫BB報幼潛或協康會的COURSES呢?

我BB報咗幼潛 .. 9月19日番第一堂 ... 尖沙咀11:00AM
有冇人都JOIN咗?

大宅

叻叻勳章

我都想報架, 等我打去排waiting list先~

別墅

You attend Babies Wonderland or Babies Health Gym Ah? I don't know what is the difference.

大宅

叻叻勳章

原帖由 maomaokk 於 09-9-4 14:32 發表

You attend Babies Wonderland or Babies Health Gym Ah? I don't know what is the difference.

我問過果個職員啦, 佢話Babies Wonderland主要訓練感觀, 而Babies Health Gym就多數係訓練大小肌肉, 似做運動多d

首頁

尾頁

跳至