自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Melody008 發表於 24-1-17 12:15
我突然諗起魏xx, 佢前妻就係因為佢出咗名,打通人脈網絡,而家濟身上流社會,專識有錢人,過富貴生活。呢位 ...

見佢IG 瘋狂送畫比d artist R關係,連馬明夫婦結婚都收到,真係揼本

子爵府

唔係細路 發表於 24-1-17 12:04
Btw, 間淘寶店係畫得幾靚

【淘宝】https://m.tb.cn/h.5qLUnusrgIUDd9o?tk=8T7hW74R7sn CZ3457 「 ...

可恨後生嗰陣時冇呢啲幫手,如果唔係我可能都唔使做c9日日去街市買餸,變成日日去ball 去high tea

珍珠宮

好媽媽勳章

貧窮不是罪,向上爬沒有錯,但講大話自吹自擂,反而今人睇清佢本身膚淺虛偽,見到利忘義的本質。佢真係影衰腳踏實地,老實勤(emoji)的草根階層。

男爵府

Danjunior 發表於 24-1-17 11:47
我相信佢最錯就係炫富, 其實一直都無人理佢地呢pair, 淨係知佢係李龍基女友, 好後生,畫畫叻。 但自從佢 ...

低調是福,咁高調哂命,衰咗以後都唔知點出街,除非佢擁有李嘉欣嗰種超級無敵厚面皮

男爵府

echoo 發表於 24-1-17 12:27
貧窮不是罪,向上爬沒有錯,但講大話自吹自擂,反而今人睇清佢本身膚淺虛偽,見到利忘義的本質。佢真係影衰 ...

人格下賤

大宅

唔係細路 發表於 24-1-17 12:19
見佢IG 瘋狂送畫比d artist R關係,連馬明夫婦結婚都收到,真係揼本
...

冇lala屋企多幅唔想要嘅畫,真係多謝佢唔少,為左幫自己宣傳,我仲諗起李克x,不過失敗左

男爵府

Cathy1121 發表於 24-1-16 13:03
我都覺得好神奇!早幾日話個女係街比人襲擊,又吾報police, 係街邊會認到佢路人甲外表,其實內裡係咪有D ...

個名都未必真

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

anouck 發表於 24-1-17 15:08
冇lala屋企多幅唔想要嘅畫,真係多謝佢唔少,為左幫自己宣傳,我仲諗起李克x,不過失敗左
...

我讀書時期其實都收過追求者送嘅油畫,唔要又唔好意思,唯有講聲多謝拎返屋企反轉攝喺鋼琴後邊,過年嗰陣拎去掉埋

複式洋房

唔識

男爵府

333s 發表於 24-1-15 22:34
王青霞(Chris Wong)
Chris更遭一名壯漢當街襲擊,Chris稱坐小巴時,有名粗獷的男士趁她下車時一腳伸向她 ...

啊?曾在東莞做小姐

男爵府

Anpanmama 發表於 24-1-17 16:20
我讀書時期其實都收過追求者送嘅油畫,唔要又唔好意思,唯有講聲多謝拎返屋企反轉攝喺鋼琴後邊,過年嗰陣 ...

風景畫都ok, 見到自己大大個樣真係唔知擺邊好

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

yan_yan_mummy 發表於 24-1-17 09:56
玩踢爆連登仔最耍家,佢哋連畢業袍、扮揸飛機相都爆埋係造假,仲話要推到入境處做嘢,一地花生
...

今次真係post 一post 紙幣係包包 就出事,做人甘高調 ,同埋好土,佢所謂張沙紙真係好流下….
你幾時見到城城太太會絃富?最多可能show介指,點會show cash!!! 好土氣

象牙宮

詐騙香港政府取得優才資格?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊